Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • setra dan kullananlarınız memnunmusunuz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: itolu

setra dan kullananlarınız memnunmusunuz ??

sonuçta setra
  • küçük otobüsde İVECO DERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: comanderr

küçük otobüsde İVECO DERİM

iveco iyidir isuzuda güzel ama sultanlarda güzel
  • alcaksan böle birşey al hem minübüs olarak kullan hem karavan hemde araban için garaj olsun

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • ---
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

alcaksan böle birşey al hem minübüs olarak kullan hem karavan hemde araban için garaj olsun

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER

Millet aşmış...

Topic sahibinin ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 17 Temmuz 2007; 1:09:11 >
  • itolu arkadasım setradan memnunum çünkü mercedes güvencesi altında 2. otobüsümü bile setra 417 aldım dayanıklı arac
  • evet arkadaslar,istanbul semalarinda halka yeni bir model
    hizmet etcek...
    Mercedesin yeni tasarladigi Capacity modeli,nisan 2007 de üretime gecen
    bu körüklü otobüslerin ILK 50 adedi Istanbula geliyor!!!
    Vatana millete hayirli olsun....
    otobüs normalde 193 kisilik

http://www.autokiste.de/index.htm?site=/psg/0512/4833.htm

( resime tiklayin )

uzunluk ; 19,54 m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyushin -- 18 Temmuz 2007; 0:12:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyushin

evet arkadaslar,istanbul semalarinda halka yeni bir model
    hizmet etcek...

( resime tiklayin )

uzunluk ; 19,54 m

Bizde 400 Kişi Olur Herhalde Balık İstifi Gidiyoruz Walla

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyushin

evet arkadaslar,istanbul semalarinda halka yeni bir model
    hizmet etcek...

( resime tiklayin )

uzunluk ; 19,54 m

citaro gibi bunuda beğenmedim
    körüklü dedinmi bizim man ların üzerine tanımam

• güzel otobüsmüş ha ben hep bu körüklü süren şöförlere hayranımdır sonucta otobüs ortadan bağlı ve döndüğünde tır gibi dönüyor ben alışmısım setraya bana verseler bunu arka bölümde olan yolculara allah kolaylık versin birde bu aracın tabanı cok alçak istanbul yollarını bilmiyorumda izmir yollarına gitmez cünkü yolllarda cökme var sanırım bunlardada sehirler arasındaki otobüs istemi var aracı indirip kaldırabiliyorsun
  • Meli kardeş sana bişey sormak istiyorum veya baska bilenlerde cevaplayabilir benim merak ettigim otobüs şirketleri otobüs kiralarken encok setralarımı tercih ediyor??? bide elinde 0403 varsa şirketler aşşagı yukarı ne kadar veriyor yani ne kadar kar edersin cevaplarsanız sevinirim..
  • merhaba genova ilk basta hoşgeldin aramıza
    şimdi sorulaRının cvb vereyim
    otobüs şirketleri genelde büyük firmalar yazları elindeki son model aracları yazlık sezona verirler tabi yolcu potansiyeli yoğun olduüğundan kiralamak istiyorlar yazlık sezozluk yerlere son model aracları kiralıyor elinde kalan 403leri ise kısa mesafeye verirler genelde şirketler travego-straliner-setra gibi aracları kiralıyorlar ancak 403de kiralayanlar var tabikide ancak setra biraz daha fazla para kazandırıyor ondan tercih ediliyor

şimdi 403 varsa varan-ulusoy-pamukkale-metro-kamilkoç gibi popüler 5 firmaya koyarsan sana aylık geliccek olan garanti para 15-16.000ytldir suan safir turizm sirketlerine verildiğinde 10.000ytl aylık kirası ancak anadolu firmalarına verirsen 7-10.000ytl arası değişir ancak setra-starliner gibi modellerini koyarsan saydığım büyük şirketlere sana 25.000ytl civarı verirler ancak sezon bittikten sonra sana aracı verdikleeinde kazandığın para aracın masraflarına gidicek çünkü arac komple ölüyor

• varanla konustum onlar sadece setra dedıler bide gerı kalan fırmalar ıcın aracın model yılı olarak kac olmalı son olarakta bahsettıgın arac bakımına ne kadar para gıder sezon sonunda...
  • varan antalya adana arasına cift dingil arac calıştırmıyor yollar çok keskin viraj var varan zaten varsanın sahibi adamlar ondan setra istiyor standartları bozmuyorlar arac bizim firmada 4yas kuralı var iyi seferlere verilmen için eğer kötü sefere çıkmak istersen en alt 2000 model 403 olması gerek tahmini 30-40.000ytl gidicek sezon sonunda dahada artar yani pu para çünkü otobüsünü sana haşatı çıkmıs bir şekilde veriyorlar
  • Uzun süre firmalar bulmak lazım ozaman desene pekde karlı bi iş gibi gözükmüyor dedigine göre bu arada ilgine çok teşekkür ederim..
  • otobüsçülük göründüğü gibi kolay değildir ancak ben bu işi yapıcam dersen sana tavsiyem al 403 anadolu firmalarına kiralık hatla gir çalış işi öğren aracı sezonluk verirsen para kazandırmaz ben kazanıyorum ama benim araclar sabit değil en dolu saatte anTALYa-bodrum-ankara seferleri geliyor her otogardan çıkarken dolu çıkıyorum ondan kazanıyprum herzaman sorularını cvblarım
  • travego 403 ü geçmeye çalışırken çekilmiş bir video ilk başlarada fırsatını bulup geçemiyor ama sonradan ne mi oluyor izleyin
  • ya koptum gülmekten güzel video ama helal şöföre hırs yapmıs yani gecmiş sonunda ama 403 şöförü biraz fırlatma biri travegonun ilk basta gecmesine izin vermedi sonradan napsın artık izin verdi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.