Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi travego nie düşünmüyosun?bence ekonomik gzl bi araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

abi travego nie düşünmüyosun?bence ekonomik gzl bi araç

ztn setradan önce travegosu varmış
  • yeni bir travego alabilir.bnmki sadece fikir :)
  • travego düşünmeme nedenim travego 3veya 4sene sonra 403 gibi yakın mesafe aracı olucak nasıl mercedes 403 son elinde kalan parcaları değerlendirdi ondan sonra piyasaya intro 560 modelini ara arac olarak çıkarttı sonra travegoyla piyasaya tekrar kasığ kavudu şimdi ise tourismo çıkartıyor ve ara arac dır bu mercedesin piyasaya ana otobüs çıkartması çok yakında ancak setra 10seneye yakın arac cıkartmıcak 417 devam edicek ve starliner alma nedenim yolcu artık 2otobüse binmek istiyor 417 ve starliner bende 2adet 417vardı starliner uzun ömürlü bir arac sonıcta zararda etmem ondan starliner aldım 2000 medol starliner tam dolu oranı ile otogardan çıkıyor bu da demektir 2007 model starliner otogardan nasıl çıkar tHMİN BİLE EDEMEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

travego düşünmeme nedenim travego 3veya 4sene sonra 403 gibi yakın mesafe aracı olucak nasıl mercedes 403 son elinde kalan parcaları değerlendirdi ondan sonra piyasaya intro 560 modelini ara arac olarak çıkarttı sonra travegoyla piyasaya tekrar kasığ kavudu şimdi ise tourismo çıkartıyor ve ara arac dır bu mercedesin piyasaya ana otobüs çıkartması çok yakında ancak setra 10seneye yakın arac cıkartmıcak 417 devam edicek ve starliner alma nedenim yolcu artık 2otobüse binmek istiyor 417 ve starliner bende 2adet 417vardı starliner uzun ömürlü bir arac sonıcta zararda etmem ondan starliner aldım 2000 medol starliner tam dolu oranı ile otogardan çıkıyor bu da demektir 2007 model starliner otogardan nasıl çıkar tHMİN BİLE EDEMEM

abi fortunaya ne dersin onlarda hoş

• Man Fortunada Tip yok.Ben Man Hastasıyım Ama Man ın Şimdiki Modellerini Sadece Dizayn Olarak Sevmiyorum Motoruna Konforuna ..Lafım Yok.Ama Adamlar 1980 den Beri Tuturdular Aynı Izgara Tipini Hepsinde Aynı Bir Farlar Değişiyor Birde.Izgara Azcık Ovalleşiyor O Kadar.Man Derhal İyi Dizaynlar Yapmalı
  • yolcu man fortunayıda sevmiyor man fortunayı 403 kıyas tutuyorlar ondan yolcumuz lüx otobüsleri seviyor fortunayı aldığımda iyi yerlere sefer vermezler yakın mesafe
  • quote:

travego düşünmeme nedenim travego 3veya 4sene sonra 403 gibi yakın mesafe aracı olucak nasıl mercedes 403 son elinde kalan parcaları değerlendirdi ondan sonra piyasaya intro 560 modelini ara arac olarak çıkarttı sonra travegoyla piyasaya tekrar kasığ kavudu şimdi ise tourismo çıkartıyor ve ara arac dır bu mercedesin piyasaya ana otobüs çıkartması çok yakında ancak setra 10seneye yakın arac cıkartmıcak 417 devam edicek ve starliner alma nedenim yolcu artık 2otobüse binmek istiyor 417 ve starliner bende 2adet 417vardı starliner uzun ömürlü bir arac sonıcta zararda etmem ondan starliner aldım 2000 medol starliner tam dolu oranı ile otogardan çıkıyor bu da demektir 2007 model starliner otogardan nasıl çıkar tHMİN BİLE EDEMEM

işi bilenin hali başka oluyor işte helal olsun sana dostum,ticarette ileri görüşlü olmak lazım yoksa servis çekersin

• simdiki starlıner ne kadar yakıyor bilmem ama bizde 2001 model vardı cok yakıyodu
  • yoo hayır suanki starliner okadar cok yakmıyor eskisini bilememde şimdiki benim bahsettiğim starliner2 modeli yakmıyor 100kmde 30-34 lt yakıyor aldığın şirket söylemişti
  • setra düz yolda ustadır travego rampada daha ustadır
  • quote:

setra düz yolda ustadır travego rampada daha ustadır

bende koltukta ustayım arkadaş
  • iki üç gündür citaro lar hoşuma gidiyor, gözünü kapatıp şansına çok konuşmayan yolcular düşerse ve trafik boş ise uzun yol otobüsü havası veriyor hele yokuş inerken ayağını gazdan çekitiğinde gelen bir ses var bu aralar ona taktım,melih dikkat et bak çok güzel bir ses
  • ya dostum ben o otobüslere hayranımda ahhh izmirde yok o tip otobüs
  • quote:

ya dostum ben o otobüslere hayranımda ahhh izmirde yok o tip otobüs

setra ve neoplanın var,belediye otobüsünemi hayransın melih
    hadi biz yoklukta idare ediyoruz sana ne oluyor,
    tok açın halinden anlamazmış diye boşa dememişler

• onun zevki bir baska oluyor be dostum
  • abi bencede çok süper arabaa yaa. yol tutuşu falan mükemmel.
  • melih abi sana bir sorum olacak. 0403 lerin neden çift dingillisi yok.?
  • aslında strateji meselesidir 3akslı otobüs asla uzun ömürlü bir arac değildir ancak 2akslı arac kullan kullanabilirsen mercedes 3akslı 403 çıkartmama nedeni pazarda yer tutmak dikkat edersen 403 9yıl mercedes üretimine devam etti sonra ara arac ıntouro 560 çıkarttı onun ardından hemen travegoyu çıkarttı ve suandada tourismo çıkartıyor yani piyasada travegoyla 10sene üretime devam etse büyük zararlara oturur ve tourismoda ara aractır onun ardından yeni otobüs çıkması çok yakında setra ile mercedes birleşince aslen setra karoser markası idi karoseri üretip motor baskaydı travegonun karoserinide setra üretmiştir zaten 417 ile travego arasında çok benzerlikler vardır setra travegonun karoserini çift dingilli olarakta üretti pazara hem 417 ile hem travego ile vurdular yani kısacası üretilen karoser çift dingil değildi ozamanlar setra ile mercedes birleşmemişti onun için ve birde mercedesin elinde çiftding,le uygun parca yoktu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.