Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spawn döktürmüşsün be üstad . yüreğine sağlık. benim ettiğim yolculuklarda aynen dediğin gibidir.hele bide araba travegoysa tadından yenmez valla.
  • gözlerim doldu ben hiç öyle yolculuk edemedim verdiler önüme kocaman simiti cevir allah cevir anlaşmalı dinlenme tesislerine varmak için can atarım dinlenme tesisine girdiğimde yapılan anons herseye deger ardından hele birde soğuk bir günse yemeği yedikten sonra içilen çay dünyalara bedeldir ardından tekrar yola koyul bakalım izmir otogara girdiğimde üst kata çıktığımdda yolcu indirme yeri tekrar kalabalık millet benim otobüste eşini dostunu sevgilisini arkadasını çoçuğunu ve akrabasını bekliyor ve hepsinin yüzünde görülmeye değer bir gülüş sonra inerim alt kata hesabımı alırım şirketten sonra doğru evime bekar adam sucuklu yumurtadan baska ne bilir muavinle evimde yaparız karnımız doyar ardından ben cekilirim uyumaya o otobüsü temizler yıkar ardından parasını veririm evine mutlu birşekilde döner işte arkadaslar bir şöförün günlüğü budur
  • derlerya şöförün hayatı yoktur.doğrudur her zaman sevdikleriyle arasında bir engel vardır.tam güzel bir gün geçireyim derken sevdiklerimle .diğer günün seferi gelir.ve yine asıl dostlarımız yollara tekrar döneriz ne yapabilrsinki başka
  • ne demişler şöförün bahtı kara muavinin gönlü yara
  • kim demişse ne kadar doğru söylemiş ...aslında her arabanın arkasına asılacak yazı
  • benim en önemli sözüm eğer birgün sadece gezmek amaclı bir otobüs alırsam arkasına hostes aranıyor yazıcam suan otobüslere yazsam ahmet bey firmadan atar beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

benim en önemli sözüm eğer birgün sadece gezmek amaclı bir otobüs alırsam arkasına hostes aranıyor yazıcam suan otobüslere yazsam ahmet bey firmadan atar beni

Ben bir sey sormak istiyorum.Meli abi siz isin icindesiniz baya. Gerci belki sadece burdaki firma bunu yapiyodur ama bilemicem.Burde ustun ercelik uzun hatlara hep eski otobus kisa hatlara yeni otobus koyuyor.

Ornegin Istanbula travego giderken Antalyaya 403 gidiyor.Gerci bazen fortuna gidiyor ama.
    Bahseettigim 403 2000 modelden eski oluyor genelde.Bazende 2000 yada 2002

Yani dicegim su ki otobus hatlara nelere gore konuyor ?

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 29 Temmuz 2007; 14:46:32 >

• aslında yol durumu etkiliyor ankaradan istanbula kadar rahat gider arac ve çift dingil için çok süper bir arac ancak antalya yolu tam bir kabustur hele birde çift dingil arac koyarsan o hatta usta söför değilse falezlerden düşersin yani hatta varan firmasını setra ile tanırız ancak varan adana antalya arasını mercedes 0560 modeli ile karsılıyor yani uzun lafın kısası yol şartlarına yolcu potansiyeline göre konuluyor sonucta antalyaya 30 yolcu ile gidiyorsa istanbula 40 yolcu ile gidiyordur
  • Anladim.Tesekkurler.

Ancak bazen o kadar eski arac koyuyolarki deli oluyorum .
  • önemli değil dediğim gibi yolcu durumu ver yol durumu etkiliyor ve eski araçlar sanırım kendi araçları firmanın ondan para kazanması içinde uzun yola verirler
  • Bu durumda yolcunun konforundan cok daha fazla firmanin cikari dusunuluyor demek.

Neyse 98 model 403 ile 12 saat yolculuk sinir edici.

Birde bu 403 lerde yolcu ustundeki klima kismini kapasanda cam kenarindan surekli soguk hava geliyor.Bu butun 403lerde bolemi acaba ?
  • hepsinde öyle klimayı komple kapatması gerek bu durumda birde üst bagajlık bölümümün muavinin tutulduğu yerler yokmu onların arasında boşluk var oradanda geliyor yani bunları kapatması için komple klimayı kapatması gerekmektedir
  • alması bir dert sürmesi bir dert ne olursa olsun 403 efsanedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

alması bir dert sürmesi bir dert ne olursa olsun 403 efsanedir

Kesinlikle

Bu arada ub.yiles yuzbasi olmussun hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 29 Temmuz 2007; 15:36:23 >
  • anadollunun karlı tozlu yollarını aşan tek otobüstür gerçi son zamanlarda baya yanıyor ama
  • yüzbasımı oldun şimdi sen hadi gözün aydın
  • melih abii şuanda piyasada encok kazanan firma hangisi bir bilgin varmı
  • sırasıyla yazayım varan-ulusoy-kamilkoç-metro-pamukkale-anadolu-nilüfer
  • sana yetişeceğim melih abi .....en çok kazanan firma bence metro değil mi yaklaşık 1500 araç ve doğuda şırnak silopiye kadar gidiyorlar
  • doğu insanı kendi firmalarını tutuyor baska firmalara fazla binmiyorlar metro bakmayın çok arac olduğuna artık millet metrodan şikayetci dolmuş mantığıyla iş yaptıkları için yolcuda istemiyor artık
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.