ben olsam bu gazla bir şiir yazarım Pazardan aldım domates biber Gel de yarim beni güldür Yıllardır bekler oldu bu gönül Menemene bitmezki doyum gülüm....
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
ben olsam bu gazla bir şiir yazarım Pazardan aldım domates biber Gel de yarim beni güldür Yıllardır bekler oldu bu gönül Menemene bitmezki doyum gülüm....
kusura bakma ama mustafa abiden daha iyi şair olur
quote:
bunu bu şekilde değilde
pazardan aldım domates biber menemene kattım birer birer yıllardır bekler oldu bu gönül gel de yarim beni biraz güldür.
buyurun işte bu şekilde ölçülü olsa daha güzel oluyor
seninki daha güzel olmuşhelal sana anaconda
son 2 mısrayı beğenmedim çok abuk olmuş gibi geldi o yüzden yenisini ekliyorum
pazardan aldım domates biber menemene kattım birer birer yıllardır bekler oldu bu gönül bak menemen bile soğudu gönül!
son gönül insan ismidir yanlış anlaşılmasın birde son mısra da 1 hece fazla oldu kusura bakamyın bozduk düzeni
hemen şiiri kopyaladınız ama bosuna kopyalamayın korsana önlem aldım gittim şiiri noterde onaylattım ona göre yani
ama Allah için güzel yapmış
herkes şair olmuş ne iş
ben nişanlıma şiir yazdım anaconda korsan yayın olarak benim şiiri kopyala yapıştır yaptı bilmiyor noterden tasdiklediğimi
abi nişanlına okuma bunu mazallah terkeder seni :p
buraya takıldığımı bilmiyor bilse beni izmirden antalyaya kadar kovalar
quote:
hiltondan bahsediyordun orası bambaskadır istersen benim 90 plakalı aracın hiltonundan bahsedeyim 21 ekran tv var içeride tek kişilik yatak mevcut içeri geniş kişisel kliman lamban hepsi mevcut sakin sessiz bir yer yani motor sesi asla gelmez çünkü söför uyumak için giriyor oraya
866 yani benim sürdüğüm otobüsün hiltonu 37 ekran lcd tv içinde ve düzenek hazırladım ps2 kurdum tek kişilik yatak klima radyom var ışıklandırma sistemim var nişanlımın annemin babamın fotoğarfları var yine motor sesi asla gelmez daha sonra cephanem var (cephane dediğimde 1kutu kek çubuk kraker kola )bu kadar
süper biryer ya hayal edebiliyorum
quote:
buraya takıldığımı bilmiyor bilse beni izmirden antalyaya kadar kovalar
Benim hanımda bilmiyor
aman dostum aramızda ozaman bir sen bir ben birde forum biliyor duysalar ikimizide parcalarlar
quote:
aman dostum aramızda ozaman bir sen bir ben birde forum biliyor duysalar ikimizide parcalarlar
yarın bir bakmışın iki ayrı kişi mesajlarımızdan alıntı yapıp altına yazmışlar:
SİZ ÖYLE SANIN
korkma dostum otobüsler var evden kovulsak bile otobüste kalıız
abi kovulursanız banada haber verin bende kalayım sizle otobüste
sen bekar adamsında gel gel ooo dostum tam gaz eğlence yani capkınlık üst safhalarda ben hemen arıyorum formun adresini veriyorum dostum
quote:
sen bekar adamsında gel gel ooo dostum tam gaz eğlence yani capkınlık üst safhalarda ben hemen arıyorum formun adresini veriyorum dostum