sen bekar adamsında gel gel ooo dostum tam gaz eğlence yani capkınlık üst safhalarda ben hemen arıyorum formun adresini veriyorum dostum
sen genede tedbirli ol dostum,kadın milletine akıl ermez otobüsü bile başımıza geçirir bunlar
beyler ben karakolda yatmaya alışkınım siz düşünün nezarethane güzel bir yerdir yazın buz gibi olur kısında buz gibi olur farketmiyor yani
karakol filan bozmasın bizi melih
abi beraber gidelim nezarethaneye.ben ztn ehliyetsiz yakalanınca hapis varmış beraber gidelim.şimdide sarhoşum bayan.cok bağırttım arabayı.komşular pis baktı onlara
nezarethane güzeldir ancak benim babam gelirse ozaman hiççekilmez beni karakol amirinden izin alırda nezarette döver belli olmaz yani ama kemer düz ayakkabı olsun ancak girmeden önce ibrahim tatlıses-müslüm gürses sarkılarının sabahtan aksama kadar dinleyin hepsini öğrenmek gerekir ben öğrendim bakın :
Gunes dogmuyor sabah olmuyor Uykularim harap oldu gucum yetmiyor Gece olunca huzun vuruyor Ay geceme senin gibi isik sacmiyor
Dunya bir yana sen bir yana Cok sevdigim sevdicegim yavrum bir yana Hasret bir yana daglar bir yana Akar gider gozlerimden yaslar bir yana
Aglama hic yavrum uzme sen kendini Dunya hain dunya ben ne edeyim Sizlama sen canim uzme hic kendini Dunya hain dunya ben ne edeyim
BENİM İÇİN HER ZAMAN EN İYİ OTOBÜSÜ YAPAN MARKA MERCEDES VE NEOPLAN
ya melih abi senden birşey istesem ayıp olurmu hiltonun resmini koyarmısın nçok merak ediyorum ya yada internette nerde bulabilirim .teşekkürler.....
bende bir otobüs tutkunuyum taki cocuklukdan beri cok istemişimdir o otobüsleri kullanmayı ki eminim birgün kullancamsonra 0304 lerin o ön tarafdaki körük sesine,bolu dağını cıkarken otobüslerin birbirleriyle kapışmasına,yine bolu dağını inerken kullanılan roterdar ve onun sesi ne aşık olmuşumdur.ne zaman otobüsle seyehat etmek istesem otobüse binince yolun bitmesini hiç istememişimdir.binmediğim gezmediğim otobüs yok denincek kadar az
arkadaslar artık tum otobusculer ve ben butun sorularınızı cevaplamak ıcın otobusculergrubu melihin yerındeyız beklerız
quote:
Orjinalden alıntı: ünyeli9052
bende bir otobüs tutkunuyum taki cocuklukdan beri cok istemişimdir o otobüsleri kullanmayı ki eminim birgün kullancamsonra 0304 lerin o ön tarafdaki körük sesine,bolu dağını cıkarken otobüslerin birbirleriyle kapışmasına,yine bolu dağını inerken kullanılan roterdar ve onun sesi ne aşık olmuşumdur.ne zaman otobüsle seyehat etmek istesem otobüse binince yolun bitmesini hiç istememişimdir.binmediğim gezmediğim otobüs yok denincek kadar az
tipik bir ''otobüs hastası'' vakası, senden çok var buralarda,üzülme yalnız değilsin
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
Orjinalden alıntı: ünyeli9052
tipik bir ''otobüs hastası'' vakası, senden çok var buralarda,üzülme yalnız değilsin
Ben en çok 403 severim 404 daha iyi ama bi türlü 403 ü bırakamadım
merso 403 mıtsubıshı maraton prenses. man fortuna neoplan starliner.
quote:
Orjinalden alıntı: tcddmusa
Ben en çok 403 severim 404 daha iyi ama bi türlü 403 ü bırakamadım
403 büyük iz bırakdı yollarda onun yerine kimse gelemez hele şu 99 dan önceki kasalar yeni görünümlü yapıp 2002 -2005 arası yazı yazmıyolar mı ? ona cok gülüyorum işde cok komiğime gidiyo.404 bana alcak geliyo kasa şekli fılan ama performansını bilemem