Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru söylüyorsun melih ben birkere metroya bindin arabada boş koltuk vardı yolcunun olma ihtimali olan her yerde yavaşlayıp yolcu kapmaya çalıştı.
  • metro artık eski metro değil bütün yolcular şikayetci metro kazandığı yer karadeniz ancak ulusoydan artarsa oda
  • ben sanıyorum çok araba=çok para demekki az araba ilede çok para kazanabiliyormuş
  • maksat yolcuya verilen konfor güleryüz eğer yolcu seni sevdi ise istersen 10 tane araban olsun güzel para kazanırsın
  • misal varan az arabası var az yere seferi var fakat adamlar o kadar işi büyültmüşlerki yolcu seçiyorlar
  • Katiliyorum.Her yer metro ama fazla yolculari yok.Eskiden binerdim ama metrodan cok sogudum.

Artik Istanbula ozellikle ulusoy yada varanla gidiyorum. Cok daha iyiler. Birde yeni setralar var varanda. E bide kablosuz internet tadindan yenmiyor .
  • yani varanın biletleri biraz daha fazladır ancak varan dahada secilir cünkü hizmet var
  • Evet zaten burdan istanbula giden 3 firma var ustun ercelik ulusoy metro varan 4 mus.
  • valla bizim seçme şansımız çoktu adanada antep urfa d.bakır mardin hatay arabaları hepsi adanada yolcu toplardı biz de otogara giderdik en güzel arabaları seçip binerdik tabi ki adana ya ulusoy ve varanda geliyor
  • Otobuste kablosuz internet olayi cok guzel oluyor. Ama neden bazilarinda var baglanti kuruyor ama veri gelmiyor bunu otobusteki muavin bile cozemiyo neden acaba ?
  • aldıkları sistemi muavin kullanmayı bilmiyor cihazı kurcaladılarda sorun çıkartır ben ilk tv internet kutusunu otobüsün üstünde varanda gördüm hatta muavine dedim bak ulen ne sistem yapmıslar güneş enerjisi yapmıslar dedim ancak uydumus o muavin söylemese dahada güneş enerjisi sanıcam onu
  • meli abi sen bilirsin bana biraz orta kapının yanındaki şöförlerin yattıgı yerı naltırmısın biraz ben bir kere yattım orda ama uykulu uykulu girdim ve incelemeden çıktım gercekten merak ederim

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: -[miRa]- Spawn

meli abi sen bilirsin bana biraz orta kapının yanındaki şöförlerin yattıgı yerı naltırmısın biraz ben bir kere yattım orda ama uykulu uykulu girdim ve incelemeden çıktım gercekten merak ederim

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER

Bende bunu merak ederim hep .

• hiltondan bahsediyordun orası bambaskadır istersen benim 90 plakalı aracın hiltonundan bahsedeyim 21 ekran tv var içeride tek kişilik yatak mevcut içeri geniş kişisel kliman lamban hepsi mevcut sakin sessiz bir yer yani motor sesi asla gelmez çünkü söför uyumak için giriyor oraya

866 yani benim sürdüğüm otobüsün hiltonu 37 ekran lcd tv içinde ve düzenek hazırladım ps2 kurdum tek kişilik yatak klima radyom var ışıklandırma sistemim var nişanlımın annemin babamın fotoğarfları var yine motor sesi asla gelmez daha sonra cephanem var (cephane dediğimde 1kutu kek çubuk kraker kola )bu kadar
  • Tahmin ettigimden iyi biryermis,

Orda yolculuk edemezmiyiz .

Saka bi yana soforun rahat etmesi icin hersey dusunulmus anladigim kadari ile.

Ps2 de guzel olur yolda .
  • yani sonuçta şöför uyuması gerek ondan dolayı rahata önem verilmektedir ancak ps2 her aracta göremezsiniz kendiniz yaptırmanız gerekmektedir ben daha gencim ya sonucta sürekli yatta olmaz düzeneği kurdum yani anlıcağınız hiltona
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

gözlerim doldu ben hiç öyle yolculuk edemedim verdiler önüme kocaman simiti cevir allah cevir anlaşmalı dinlenme tesislerine varmak için can atarım dinlenme tesisine girdiğimde yapılan anons herseye deger ardından hele birde soğuk bir günse yemeği yedikten sonra içilen çay dünyalara bedeldir ardından tekrar yola koyul bakalım izmir otogara girdiğimde üst kata çıktığımdda yolcu indirme yeri tekrar kalabalık millet benim otobüste eşini dostunu sevgilisini arkadasını çoçuğunu ve akrabasını bekliyor ve hepsinin yüzünde görülmeye değer bir gülüş sonra inerim alt kata hesabımı alırım şirketten sonra doğru evime bekar adam sucuklu yumurtadan baska ne bilir muavinle evimde yaparız karnımız doyar ardından ben cekilirim uyumaya o otobüsü temizler yıkar ardından parasını veririm evine mutlu birşekilde döner işte arkadaslar bir şöförün günlüğü budur

perondan çıkışın ayrı hikaye,girişin ayrı hikaye birader,

sen koltuğa oturana kadar mesele yoktur,sen oturup aynaları kesmeye başladığın anda herkesin içine bir ateş düşer,elinde listeyle firmanın adamı inince artık yola çıkılacak demektir,derken muavinin ''gel geri gel'' diyen sesi duyulur ve sen ayağını frenden çekersin,geri vites lambası yanıyor ve düüt düüt düüt diyen o uyuz ses ötüyordur,o sırada herkes son bir kez daha görmek için kafaları kaldırmıştır sevdiklerine doğru,geri manevra biter,muavin arka kapıdan atlar sen kapıları kapatırken vitesi 2 ye takmış ve gaza yüklenmişsindir,bir otobüsün en hızlı gittiğ an o andır geride kalanlar için.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 30 Temmuz 2007; 8:08:25 >

• dostum yazar olcak adammıssın ya tamamen içimi okudun yani bana söylenicek sözüm kalmadı
  • mavim abinin farkı bu
  • mustafa abi onun adı
    quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

mavim abinin farkı bu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.