Şimdi Ara

Otobüslerde her durakta hattın anonsu yapılması hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu otobüste var bu durak adı okunduktan sonra aynı kadın hat ismini söylüyor.örneğin:durak ismi+130ş şifa mahallesi kadıköy diye.bunu neden her durakta söylüyor bi bilgisi olan var mi?ben duymak zorunda miyim bindiğim otobüsü bilmiyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet cocuklar burada kendini dunyanin merkezinde sanan liseli arkadasimizi goruyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görme engelli vatandaşlar için kardeşim her olayda kendinizi düşünmeyin sadece.

• bu ülkede onlarca görme engelli, okuma-yazma bilmeyen, gittiği yolu bilmeyen insan var yani sen duymak istemesende bu anonslar gerekli

• Birtek kendimi düşündüğüm yok düzgün bir soru sorduk niye bu atarlı cevaplar
    Görme engelliler içinse sıkıntı yok ben başka birşey sanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Birtek kendimi düşündüğüm yok düzgün bir soru sorduk niye bu atarlı cevaplar

Atar senin attığın mesajda. Bunları duymak zorunda mıyım demişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Birtek kendimi düşündüğüm yok düzgün bir soru sorduk niye bu atarlı cevaplar

Atar senin attığın mesajda. Bunları duymak zorunda mıyım demişsin.

Sende haklısın hocam ama cidden ilk defa bugün dikkatimi çekti.ve biraz da sinir bozucu gelmeye başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmediğim yerlere gidince iyi oluyor, trafik oluyor, telefon konuşuyorum filan. Anons olayı iyi her türlü
  • Görme engellisi var, turisti var, okuma yazma bilmeyeni var, durakların yazıldığı monitörü görmeyen var; var oğlu var.
  • durak söylemesi görme engelliler için, ama her durakta otobüsün kodunu tekrar tekrar söylemesi bir tür bug. bazı otobüslerde oluyor bazı otobüslerde olmuyor
  • Bi sn bi sn. Kimsenin kimseyi bloklamasına gerek yok. Hem özürlüleri hemde liselileri kurtaracak bir yol biliyorum. Kulaklık taksan ?

Bu arada buna takılman çok ilginç olmuş, çünkü etrafta dönen her hangi bir maç muhabbetine misafir olmak yada bir kızın saçma problemlerine, cidden daha zor bir durum. BEnim bunlara genel çözümüm kulaklık bu yüzden söyledim.
  • kes la sesini dünya senin etrafında dönmüyor blok.

• Oğlum hepiniz kafayi yemissiniz şu konuyu dogru duzgun okusaniza.durak isimlerini soylemesine lafim yok zaten benim şu otobüs hattini her durak tekrar tekrar soylemesinden bahsediyorum.
    T_ice bi tek sen anladin beni şu konuda hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 26 Kasım 2015; 8:48:15 >
  • jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kız arkadaşım olmadı marmara dan varsa tanıştırın beni ortamınıza dahil edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Hocam hiç kız arkadaşım olmadı marmara dan varsa tanıştırın beni ortamınıza dahil edin

Ya hocam burda kız varda yüz veren yok
    Erkek erkeğe takılıyoruz şimdilik hâlâ gelmek istiyor musun

• jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    hocam makine mühendisliği, 230 erkek bu iki kavram yeterli mi :D

neyse canın sağolsun , bizim makine bölümüne geçen bi arkadaş vardı marmaradan adam halen marmaradan 3 kız arkadaş yaptı 1 yılda. onlardan ayrıldı şimdi de istanbul üni den bulmuş. yarın öbür gün bizim üni nin mimarlığından da bulur bi tane heralde... (hem de kızın ikisiyle yapmış. facebookdan da baktım gecenin 2 sinde geçen yine içkili resim paylaşmışlar adamlar hayatı yaşıyor biz de sap gibi çavuş)

millet elma gbi seçip yapıyor arkadaş, arkadaş ben anlamadım bu işi biz mi kaldık bi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Kasım 2015; 9:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam makine mühendisliği, 230 erkek bu iki kavram yeterli mi :D

neyse canın sağolsun , bizim makine bölümüne geçen bi arkadaş vardı marmaradan adam halen marmaradan 3 kız arkadaş yaptı 1 yılda. onlardan ayrıldı şimdi de istanbul üni den bulmuş. yarın öbür gün bizim üni nin mimarlığından da bulur bi tane heralde... (hem de kızın ikisiyle yapmış. facebookdan da baktım gecenin 2 sinde geçen yine içkili resim paylaşmışlar adamlar hayatı yaşıyor biz de sap gibi çavuş)

millet elma gbi seçip yapıyor arkadaş, arkadaş ben anlamadım bu işi biz mi kaldık bi böyle

Boşver aga takma kız işi dert işi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.