Şimdi Ara

otobuslerle ilgili tum sorularıınızı yanıtlıyorum (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
82.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu günlük hayatta kullandığımız eski belediye otobüsleri ikarusun teknik özelliklerini bilen varmı yakıt tüketimi de dahil ve bu firamnın 2007 model son çıkan otobüsleri nelerdir? tessekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

Biz de firma olarak dizel araçların bitkisel yağla çalışması sistemleri üzerine faaliyet gösteriyoruz.

Tüm dünyada SVO olarak bilinen sistem aynı benzinli araçlardaki LPG sistemine benziyor. Orjinal depoyu yağ deposu, sonradan takılan küçük depoyu da mazot deposu yapıyoruz. Araç önce mazotla çalışıp belli kriterleri yerine getirdikten sonra otomatik olarak bitkisel yağa geçiyor.

Bu şekilde hem yakıt giderlerinden % 50 tasarruf ediliyor hem de emisyon değerlerinde % 80'e varan düşüşler sağlanıyor. Bu arada da aracın çekişi yaklaşık % 20 oranında artıyor ve motor ömründe de kayda değer oranda artışlar elde ediliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.E.

Arkadaşlar merhaba,

Biz de firma olarak dizel araçların bitkisel yağla çalışması sistemleri üzerine faaliyet gösteriyoruz.

Tüm dünyada SVO olarak bilinen sistem aynı benzinli araçlardaki LPG sistemine benziyor. Orjinal depoyu yağ deposu, sonradan takılan küçük depoyu da mazot deposu yapıyoruz. Araç önce mazotla çalışıp belli kriterleri yerine getirdikten sonra otomatik olarak bitkisel yağa geçiyor.

Bu şekilde hem yakıt giderlerinden % 50 tasarruf ediliyor hem de emisyon değerlerinde % 80'e varan düşüşler sağlanıyor. Bu arada da aracın çekişi yaklaşık % 20 oranında artıyor ve motor ömründe de kayda değer oranda artışlar elde ediliyor.

benzinliye uygulanamıyormu dostum bu sistem?

• Bu sistem sadece dizel araçlar için ancak benzinli araçlarla ilgili olan çalışmalarımız da devam ediyor, sonuçlandığı gibi bilgisini aktarırım.
  • quote:

Bu sistem sadece dizel araçlar için ancak benzinli araçlarla ilgili olan çalışmalarımız da devam ediyor, sonuçlandığı gibi bilgisini aktarırım.

umut varmı?
  • Tabi ki umut var. Aslında bitkisel yağla ilgili olarak değil ama başka şekillerde benzinli araçlar için sistemlerimiz mevcut ama henüz tüm denemeleri bitmediği için konuları açıklamıyoruz :)
  • sayın E.E bitkisel yazdıklarınız okudum ancak motora zarar verirmi yani 2 ay sonra motor değiştirmeyelim çünkü çok örnekleri var mazotun içine motor yağı katıp motoru patlatan örnekler çoktur yani onun gibi olmasın
  • Endişelerinizde haklısınız. Bizim sistemlerimizin özelliği de zaten hem kısa hem de uzun vadede bu tür sorunları ve riskleri ortadan kaldırmak.

Sistem 50 yıldan fazla süredir tüm AB ülkelerinde ve ABD'de kullanılmakta, biz sistemin ülkemize uyarlamasını yaparak sistemin tüm patent ve lisanslarını aldık.

Sistemden kaynaklanması muhtemel tüm sorunlarla ilgili olarak biz üretici firma garantisi veriyoruz.
  • quote:

Endişelerinizde haklısınız. Bizim sistemlerimizin özelliği de zaten hem kısa hem de uzun vadede bu tür sorunları ve riskleri ortadan kaldırmak.

Sistem 50 yıldan fazla süredir tüm AB ülkelerinde ve ABD'de kullanılmakta, biz sistemin ülkemize uyarlamasını yaparak sistemin tüm patent ve lisanslarını aldık.

Sistemden kaynaklanması muhtemel tüm sorunlarla ilgili olarak biz üretici firma garantisi veriyoruz.

internet siteniz varmı dostum?
  • Şu an tamamiyle yeni bir site yapılıyor. Şirketimize ait tüm yakıt sistemlerini yenilenmiş halleriyle yayınlamayı planlıyoruz. Henüz yayınlanmadığı için sitemizi maalesef veremiyoruz.
  • Türkiyede biyodizel üretimi yapan ve ayrıca biyodizel üreten cihaz satışı ve kurulumu yapan bir çok firma var google'dan biyodizel ve makina kelimelerini aratarak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasago

Türkiyede biyodizel üretimi yapan ve ayrıca biyodizel üreten cihaz satışı ve kurulumu yapan bir çok firma var google'dan biyodizel ve makina kelimelerini aratarak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.

arkadaş biodizelden farklı olduğunu iddia ediyor ama...
  • sayın E.E sizin sunduğunuz hizmeti türkiyede biraz zor tutulur nedeni ise bir kaç gün öncede yazmıstım zamanında mazotun içine motor yağı attılar arac 1aya kalmadı motor değiştirdiler ben ve bütün otobüs işlertenleri endişe içindeyiz suanda bir motor kaç paraya patlıyor bırakın parasını otobüs sefere çıkamıyor buda otobüs işletinin zararına zaten adam bir setra veya neoplan almışsa o adamda para vardır mazotu tercih eder baska yöntem kullanmaz ama sizin sunduğunuz seceneği yerel firmalar kullanır doğu firmalarını hiç bakmayın onlar zaten kaçak mazot kullanırlar yarısından çoğu büyük şirketler ise anlaşmalı benzin istasyonlarından alıyoruz yani türkiyede tutulması biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 6 Haziran 2007; 16:10:15 >
  • ya bu forumda batmışşş atladım hemen kurtarayım dedim
  • kurtar melih abi
  • para günü basım bağlanıyor ya ondan hayır işlerine adadım kendimi dostum mavim 1974 görüyorum işteken girebiliyor

ub.yiles abim sen setrada cokmu calısmak istiorsun
  • kardeş 302 nin motorunu nasıl yeriz acil tarafından bi yardımcı olursan sevinirim
  • hemde ne kadar istiyorum bilemezsin melih abi.....
  • pardon arkadasım anlamadım sorunu tekrar yazarmısın motora ne oldu grangmı oldu yaktınmı motoru soruyu açık yazarmısın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.