Şimdi Ara

OTOBÜSTE HOST OLMAK. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
32.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HOST'un Kralıdır kendisi DGKO Kardeşim Seneye beni de HOST yap
  • Ben iki firmayla çalıştım yazın. Kesinlikle çalışma. Hem uykusuz kalıyorsun hem şoför dahil herkes tarafından ezılıyorsun. Kötü yanlarını yazmışlar zaten. Güzel yanlarıysa ;

- Türkiye'nin güzelliklerini görürsün.
    - Seninle arkadaş olmak isteyen bi çok kız olur.
    - Hangi kızların edepli hangilerinin kaşar olduğunu bi kaç cümleyle anlarsın. (bu tecrübeyi kazanmalısın)
    - İlginç insanlarla tanışırsın. (Bazen çok sıkıcı olabilirler)
    - İnsan ilişkilerin gelişir.
    - K.Koc'ta çalışırsan tatillik yerlerde 8-10 saat vaktin olur gezmedıgın mekan kalmaz.
    - Başına enteresan olaylar gelir. Bi keresinde otobüs İstanbul'a giderken bozulmustu Kocaeli yolunda saatlerce beklemişti kızın biri tuvaletim geldi bana yardımcı olur musun demişti, çalılıkların oraya kadar eşlik etmiştim ve 5 dkya yakın öpüşmüştük.
    - Yine Ankara’dan Tekirdağ'ya giderken yolcuların çoğu İstanbul'da inmişti bi kızla İstanbul'dan Tekirdağ'ya kadar sevişmiştik. Numarası hala telefonda bi kere bıle aramadım. (Tarsus'lu diye kaydetmişim biraz önce baktım. )
    Bi kaç olay daha yazardım da gerek yok. Gireceksen Metro'ya girme. Tavsiye istiyorsan kesinlikle bu fikri aklından çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşı alalım burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ben iki firmayla çalıştım yazın. Kesinlikle çalışma. Hem uykusuz kalıyorsun hem şoför dahil herkes tarafından ezılıyorsun. Kötü yanlarını yazmışlar zaten. Güzel yanlarıysa ;

- Hangi kızların edepli hangilerinin kaşar olduğunu bi kaç cümleyle anlarsın. (bu tecrübeyi kazanmalısın)
    - K.Koc'ta çalışırsan tatillik yerlerde 8-10 saat vaktin olur gezmedıgın mekan kalmaz.
    - Başına enteresan olaylar gelir. Bi keresinde otobüs İstanbul'a giderken bozulmustu Kocaeli yolunda saatlerce beklemişti kızın biri tuvaletim geldi bana yardımcı olur musun demişti, çalılıkların oraya kadar eşlik etmiştim ve 5 dkya yakın öpüşmüştük.
    - Yine Ankara’dan Tekirdağ'ya giderken yolcuların çoğu İstanbul'da inmişti bi kızla İstanbul'dan Tekirdağ'ya kadar sevişmiştik. Numarası hala telefonda bi kere bıle aramadım. (Tarsus'lu diye kaydetmişim biraz önce baktım. )
    Bi kaç olay daha yazardım da gerek yok. Gireceksen Metro'ya girme. Tavsiye istiyorsan kesinlikle bu fikri aklından çıkar.

Üniversite yi bırakıp host olasım geldi yeminle

Yada sen otobus firmasının üst düzey bi yetkilisisin gençlerin ilgisini çekip ucuz iş gücü bulacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milyon dolarlık firmalar ... 2 gazete ilanı verseler tonla adam bulurlar böyle ucuz numaralara mı kalacaklar , cast ajansı gibi :)
  • 3 ay çalışmıştım

hiç tavsiye etmem. firma adı bende kalsın işe girdiğim ilk gün 4 saatlik yola stajer olarak verdiler beni 2. seferimde tek yolladılar doğru düzgün bir şey öğrenmeden ki o seferde tam 40 saat sürdü 2 gün eve girmemiştim

kısaca zor işte dışardan gözüktüğü gibi değil benimde hevesim vardı artık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

3 ay çalışmıştım

hiç tavsiye etmem. firma adı bende kalsın işe girdiğim ilk gün 4 saatlik yola stajer olarak verdiler beni 2. seferimde tek yolladılar doğru düzgün bir şey öğrenmeden ki o seferde tam 40 saat sürdü 2 gün eve girmemiştim

Hocam 40 saatlik yolda ne kadar kazandınız ?
    Maddi bakımdan iyimi bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

3 ay çalışmıştım

Hocam 40 saatlik yolda ne kadar kazandınız ?
    Maddi bakımdan iyimi bu iş.

aylık ortalama 1 - 1500 arası kazanırsın ama çekilmez cidden.

• Arkdaşlar bilen veya çalışan yok mu
  • Disaridan bakinca.kekleri ver yat gidi gorunuyor.ama.oyle degil iste ucak hostu ol tren hostu ol ama otobus.hostu olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklın varsa bulaşma
    ama aklınla hareket etmiyorsan git yap içinde kalmasın yaz sezonu çalış bırak devamlı hale getirme

nerede yaşıyorsun? yardımcı olayım sana
  • arkadaşlar otobüste host olmaz demiş ama ben metronun ilanlarında host arıyoruz gibisinden bişey görmüştüm. bu arada otobüslere karşı ilgim var nedir ya
  • 2008 de yazın üniversite yaz tatilinde yapmıştım pis sektördür söylüyüm zaten 1 mesaj yukarda uyarımı yaptım

cem yılmaz diyor ya askerde yapamadığından çeneye vuruyor herkesin ağzında mına koyum diye burdada böyle balon boş muhabbetler çoktur 2 sap gelince ne konuşur kız meselesi maksat yol çabuk geçsin yok sevişmişte yok öpüşmüşte bunların hepsi yalan dolan hikaye hepsi gerçeklik payı yok. bu dediklerim pamukkale kamilkç anadolu nilüfer gibi kurumsal firmalar için geçerli zaten kıytyrık firmaya binen yolcuda kıytırık oluyor. 3 lira ucuza gitmek için.

daha sonra gene bu firmalarda yöneticilik de yaptım inanki kaç kişiyi işten çıkardım bu sapıklık yüzünden tahmin edemezsin. bunun gibi yerlerde milleti gaza getiriyorlar elimi sallasam ellisi isteğim kızı düşürüyorum diye saflarda buna inanıp daha ilk ayında numarasını almaya çalışıyor yolcu şikayeti ile işini kaybediyor. hatta dahada ileri gidilip dava bile açılabiliyor. neyse o başka konu

sosyal hayatım olmasın
    bir çok yer görüyüm geiiyim diyorsan
    insaları tanıyım değişik insaları görüyüm diyorsan git çalış

metrodan uzak dur adam gibi işini yap zevk alırsın başka amaçların olmasın
     OTOBÜSTE HOST OLMAK. OTOBÜSTE HOST OLMAK.

• quote:

Ben iki firmayla çalıştım yazın. Kesinlikle çalışma. Hem uykusuz kalıyorsun hem şoför dahil herkes tarafından ezılıyorsun. Kötü yanlarını yazmışlar zaten. Güzel yanlarıysa ;

afilli afilli yazmışsın valla. eminim bunu okuyanların içi gitmiştir. ama bir çoğuda csb demiştir illaki. olaylar nasıl bu raddeye geliyo detaylı anlatki belki cesaret edemeyenlere de fırsat vermiş olursun. bizimde aklımızda soru işaret kalmaz helal adama deriz. özellikle de tekirdağ olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

afilli afilli yazmışsın valla. eminim bunu okuyanların içi gitmiştir. ama bir çoğuda csb demiştir illaki. olaylar nasıl bu raddeye geliyo detaylı anlatki belki cesaret edemeyenlere de fırsat vermiş olursun. bizimde aklımızda soru işaret kalmaz helal adama deriz. özellikle de tekirdağ olayı

Dikkat çekmek için yazsaydım yeni sayfa açar yaşadıklarımı anlatırdım niye yalan söyleyim. İnanın inanmayın bana ne canım. Herkes kötülemiş bende iyi yanlarını yazdım. Olayların nasıl geliştiğini yeni bir anımla anlatıyım

Kuşadasından Ankara'ya geliyorum daha bi kadın vardı saçma salak sorular soruyordu '' Ben yarın tekrar Kuşadası'na geleceğim rezervasyon yaptırdım iptal olur mu ? '' vs. Ama kadın varya abartmıyorum her durakta telefonlar konuşuyordu. Mazot alırken pompacının yanında bile konuşuyordu Bende dayanamadım dinledim -kadın özbek bu arada konuşurken söyledi- '' adamın annesi iyi bugün onlarda kalacağım polisler gelecek ev ortamını görecekler sonra döneceğim felan diyor. Bende durumu kafamda kurdum. Kadın sahte evlilikle ülkeye gelmiş olabilirdi. Hemen tabi plan yaptım Afyon otogarında da planımı uygulayacaktım. Saat gece 4 Afyon da yemek molası var Herkes indi nerdeyse. Bu kadın da indi gidiyor , çağırdım yanıma uzun uzun konuştum ama kısacası tehtit ettim. Önce pasaportunu görmek istedim kural bahanesiyle fotoğraflarını çektim bi güzel. Sonrada polise söylemekle tehtit ettim - telini aldım - ankara'ya gelince aradım o gün açmadı . Sonraki gün aradım açtı yalvardı ne olur polise verme felan . Bende dedim bi şartla Oda kabul etti evine gittim ve 1 hafta sonra tekrar aradım yine gelecem dedim (kadın fahişe bu arada) patronuna şikayet etmiş. Adam beni aradı üstü kapalı tehtit etti konu kapandı . Patronu aramasa her hafta giderdim.

Sen beni alıntılar alıntılamaz yazdım. Sence bu kısa sürede csb yazmış olabili miyim ? Dediğim gibi csb olsa konu açar trend olurdum. + google ben bir zendoyum yaz csb anlayışımı gör. Üstteki abi yalan dolan diyor ama orada çalışanların çoğu yarım akıllı ''Başbakan askerliği 12 aya düşürdü o seçilsin'' diyen adamlarla dolu. Gömlek desem 5 gündür sırtında . O tarz kültürsüz ve kafayı kullanamayan insanların başıma gelmemesi normal. Neyse ister inanın ister inanmayın. İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

arkadaşlar otobüste host olmaz demiş ama ben metronun ilanlarında host arıyoruz gibisinden bişey görmüştüm. bu arada otobüslere karşı ilgim var nedir ya

Otobüslere karşı ilgim var demekten ne anladınız acaba .

Otobüsleri seviyorum yolculugu seviyorum bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.