Şimdi Ara

Otobüste Tanıştığım Kız İle Buluştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gibi olayın hepsini anlatacağım 2 gün önce iş görüşmesi için incirliden metrobüse binip mecidiyeköye gidecektim bindim metrobüse zeytinburnu durağında bir kız bindi ama gerçekten öyle bir saf güzelliği vardıki aşık olmamak elde değil okmeydanı durağına kadar kesiştik kız ile kızın yanı boşaldı hemen geçtim yanına(başka biri oturcaktı izin vermedim) başladım kızla konuşmaya merhaba dedim o da selam dedi sonra konuşmaya başladık diye ben iş görüşmesine gideceğim için kızada söyledim mecidiyeköyde incem o da bende o durakta ineceğim tanıştık işte adını falan söyledi kız arkadaşlarıyla buluşacakmış o da neyse cevahirin oraya kadar yürüdük konuştuk o da cevahire gircekti ben dedim facebook adresin veya telefon numaranı alsam ikisinide verdi ve gitti. neyse ben iş görüşmesinden çıktım eve gidiyordum kız ile whatsapptan konuştum akşam dedim yarın buluşalımmı o da yarın işim var dedi bende öyle olsun dedim dün gece mesaj attım tekrar buluşalımmı diye olur dedi bakırköyde buluştuk kızla havadan sudan konuşuyorduk aramızda bir bağlanma elektrik oldu ben senden çok hoşlandım dedim kız utandı tabiki bende dedi utanarak onun evine doğru yürüyorduk birden bir adam çıktı kızın eski sevgilisiymiş senin ne işin var lan kızın yanında diyerek artistlik yaptı bende kız senden ayrılmış dedim rahat bırak falan dedim ve suratına yumruk attım birden adam zebaniye dönüştü ve adamın yanında yanan gargamelin kedisi vardı ben şok oldum kızda birden zebaniye dönüştü meğersem kızın benle tanışma sebebi beni zebanili ayin için kullanacak olmasıymış ben hala şoktaydım ellerinde ölü adam zidanenin kafası vardı beni hipnotize edip zindana attılar yerde replika s3 buldum replikadan yazıyorum bana yardım edin.işte böyle arkadaşlar şuan çok mutluyum kızla ilişkiye başlayacağız

• Okumayın zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

ZEBANİ

• Okumayın zebani

• Okumayın bezani
  • yemedim
     Otobüste Tanıştığım Kız İle Buluştum

• Avleka movit movit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foruma çok uzun bir ara vermiştim 6-7 ay kadar siz hsla bitmediniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

Foruma çok uzun bir ara vermiştim 6-7 ay kadar siz hsla bitmediniz mi

bi 7 ay daha ara verirsen bitecek qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

Foruma çok uzun bir ara vermiştim 6-7 ay kadar siz hsla bitmediniz mi

bi 7 ay daha ara verirsen bitecek qnq

Bir musluman boyle seyler yapmamali.

• Kahretsin yarısında anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "başladım kızla konuşmaya merhaba dedim o da selam dedi" diyince anladım.metrobüsteki bir kız yanına oturana asla selam demez
  • güldürdü
  • İyi gidiyodu ama.

• olmamıs

• Uyduramadın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.