Şimdi Ara

Otobusteki Usb girisi ile sarj etme Yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun bir yolculuktayim tabi sarj onemli fakat otobuste usb girisi var takiyorum birkac titreme geliyor sarj ederken takilan gibi fkt geri takilmamis gibi sarj etmiyor .ama samsung takinca direk sarj ediyor.ne yapmam grk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bi kaç kişiden otobüste şarj ettiklerinden sonra telefonda 1-2 sıkıntı yaşadıklarını hatırlıyorum. Biraz araştırırsan burada vardı. Çok sağlam bi şarj yöntemi değil galiba
  • Otobüste akım koruması yok voltaj vs sallamasyon gidiyor küçük taşınabilir şarj cihazı alın yada mola vermeye yakın çekin şarjdan otobüs tekrar çalışacakkrnde takılı olmasın bu şekilde sıkıntı olmaz ama stop ederken yada çalıştırırken takılı olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüsü değiştir.
  • Otobüsü yan çevir

Molalarda dükkanlarda doldurmaya çalışın hocam otobüsler sağlıklı değil diyorlardı.

• Taşınabilir USB akülerden (PowerBank) alıp onu otobüsten şarj ederken, stabil 5 V çıkışı ile iPhone'unuzu şarj edin. Böylece otobüsün elektrik sisteminde oluşabilecek sorunları iPhone'unuzdan uzak tutmuş olursunuz.
  • Bende birkaç defa şarj etmiştim. Geçen haftalarda 5s'i varan otobüslerindeki medya ekranından şarj etmek istedim olmadı. Kolluk altında priz varmış direk şarjı oraya taktım mis gibi şarj olmuştu
  • Buldum;) tlfnu kapali olarak sarj ediyor

• koltukların yanındada priz oluyor adaptorunuz var ise
  • Gelen elektrik akımı düzensizdir oda telefona yeterli gelmiyordur.Bataryaya zarar verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.