Arkadaşlar arabalar hakkında çok fazla bilgim yok sadece internetten arastırdığım kadar biliyorum kasım ayına doğru 15.000tl civarında bir araba almak istiyorum.bilgilerinizi görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar :S:S
bilgisi olan çok ta , 15 bine tavsiye edilecek fazla seçenek yok
quote:
Orijinalden alıntı: arda-1912
Arkadaşlar arabalar hakkında çok fazla bilgim yok sadece internetten arastırdığım kadar biliyorum kasım ayına doğru 15.000tl civarında bir araba almak istiyorum.bilgilerinizi görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
Kriterin otomatik olduğu sürece kesinlikle Hondadan şaşma derim. İmzamdaki aracı 16 aydır kullanıyorum ve memnunum. Ama 15.000 e cıvıc bulamazsın sanırım. Çünkü piyasası biraz yüksek bunların.
hmm benim gönlüm de civicten yana fakat sizin de dediğiniz gibi piyasası yüksek biraz uygun olanlarda da abs falan yok yada çok hırpalanmıs arabalar.yaz sezonunun geçmesini bekliycem fiyatlar biraz düşer diye umuyorm ekim kasım gibi
kışın arabalar ucuzlar düşüncesi yanlış bence her geçen gün yükseliyor fiyatlar
bilmiyorm çok fazla bir bilgim yok piyasalarla arkadaşlardan edindiğim bilgilerle hareket ediyorum inş gönlüme göre bir araba bulurum.