aracın kolay tamir edilmesi; araç içindeki kişinin daha güvende olmasından daha mı önemli sizce? suzuki deki güvenlik ekipmanının yarısı bile yok eşdeğer fiyattaki clio veya i20 de, kasko diye bir uygulama var; büyük şehirlerden birindeyseniz her parçası bulunur. hayırlı günler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Eylül 2024; 15:38:7 > |
Otomatik A-B sınıfı araç bakıyorum, işin içinden çıkamadım. (2. sayfa)
-
-
İ20 çok önerilmiş ama i20 almadan önce mutlaka bozuk bir yolda aracı yolcu olarak deneyimleyin. Aracın süspansiyonları o kadar sert ve konforsuz ki, ben arkadaşın aracına bindiğimde içimden buna nasıl tahammül edebiliyorlar demiştim. Kişiye göre değişir ancak ben süspansiyon konforu kötü olan aracı başka hangi özelliği iyi olursa olsun asla almam.
-
Tekrar merhaba Arkadaşlar. Tercihiniz hangisi olurdu?
2017-2018 micra mı? 2020-2021 picanto mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Space star baktınız mı?
-
Toyota yaris
hayır bakmadım
ona da bakayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Eylül 2024; 17:45:5 >
2.5 sene önce benzer araçlarla ilgili konu açmıştım, içindeki yorumlar işine yarar belki
https://forum.donanimhaber.com/kopruden-once-son-cikis-spacestar-aliyorum-gibi--152516446
Hyundai için makyajlı modellerde güvenlik donanımları standart hale geldi. Öncesinde elite donanım harici güvenlik fakiri diyebilirim.
Mitsubishi SpaceStar B segment olarak geçse de bagaj yok gibi. 175 litre. Piyasası az.
A segmentte zaten çok seçenek yok. Bütçeniz yetiyor ise 2020 ve üzeri elite paket olma şartıyla i10 veya picanto.
B segmente çıkarım diyorsanız Clio. Mümkünse icon paket
-
Turbolu ve otomatik olacak şekilde Clio(turbo ve araç beynine dikkat), Corsa veya C3 (triger kayışı değişmiş mi? Değiştiyse serviste mi?).
Dediğim modellerin dediğim yerlerine baktırarak alırsanız hem konforlu hem de parçası kolay bulunan araç almış olursunuz.
1.4 atmosferik almayın. Hatta atmosferik araç almayın. Eziyet haline geliyor araba kullanmak.
2024 1.2 Puretech C3 Shine var bende. İç tipini beğenmeyen yok.
Mitubishi space star tavsiye ederim. 1.2 atmsoferik cvt şanzuman 6 havayastığı ile şehir içi için ideal bir araç. otomatik klima hız sabitleyici gibi donanımlar standart. Servis bakım maliyetleri düşük. 2021 model ve üzeri 15 binde bir 2020 ve alt modeller 20 binde bir bakıma girer.
-
space starı anlamadım kimi hiç bulaşma diyor kimi çok tavsiye ediyor. bakınca güzel araç aslında.
Merhabalar, ben de aynı rakamlarda hemen hemen aynı araçlara bakıyorum. Konuşulan modeller dışında VW POLO için ne dersiniz acaba?
-
ben 9 sene 150.000 km sedan versiyonu attrage ı kullandım.
o bulaşmayın diyenlere aldırmayın temizini, lpg takılmamışını bulursanız çok ekonomik ve donanımlı araçtır.
bagajı ufaktır ama iç hacmi gayet geniştir.
hayırlı günler
-
2012 honda jazz ım satılık, 180k km
666k tl
tam otomatik, ilk sahibiyim. boya değişen yok.
ilgilenirseniz dm :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 25 Eylül 2024; 16:33:57 > -
Bende 2011 Clio 3 dizel otomatik satıyorum eğer ilgilenirseniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf otomatik diye çöp olmuş 5-10 yaş üzeri araçlara o paralar vermek gerçekten yazık.
-
katılıyorum.
i20 active yazacaktım, sarı siteye güncel fiyatlara baktım da uçmuşlar.
şahsi fikrim saçma sapan markaları almayın parçası ustası falan hep dert . satarken de kabız olursun. türlü ölücü dadanır . en yakın arkadaşım bu usta ve parça derdinden volvosunu sattı . araca bişey oluyor ya parçası yok, ya ustası dertli . bi parça buluyorsun diyorsun ki kardeş fabrikasını değil 1tane istiyorum öyle saçma bi para. en sonunda honda aldı sonrada parçası ucuz diye citroen alıp mevzuyu kapattı .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X