Bence aracı deneyin yakından inceleyin ona göre karar verin. 1980 model araba al-sat görüşlerini de bu devirde dikkate almayın. |
Otomatik A-B sınıfı araç bakıyorum, işin içinden çıkamadım. (3. sayfa)
-
-
Bende aynen onların hepsine baktım sonunda liste dışı Nissan Juke aldım. İyiki de almışım
-
ben de eşime gelecek sene b sınıfı bir otomatik almayı düşünüyorum. i20 listemde. clio da düşünüyordum ama bu forumda bir arkadaş kliması bir sıcak bir soğuk üflüyor diye şikayet etmiş, eğer genel bir sorunsa bu arabadan vazgeçirir insanı. polo da düşünüyorum ama manueli uygun, dsg polo çok pahalı. i20 de diğer b sınıfı araçlar da 2. elde çok pahalı. mantıklı fiyatlar değil bunlar. bir de otomatik araçta 2. elde çok dikkatli olmak lazım. manuelde bir kavrama değiştirirsin sorun yok ama otomatik patlarsa yandın.
-
konuyu açtığımdan beri fiyatlar artmış sanırım, ehliyet olmadığından acele etmiyordum ama artık ehliyet de alındı. adaylarım 750 bin civarlarında 2021 micra ve 2016 yaris hybrid.
micra için kroniği vardır şu sorunları çıkarır diyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın kullanacaksa hyundai getz al geç hocam üstünü yatırımda kullan iyice öğrendiği zaman daha iyisini alırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yıllık otomatik vitesli B sınıfı otomobilin temizini bulmak imkansız.
Mutlaka hasarı vardır 10 yıl civarında ki otyomobilerim.İyi bir incelemeden sonra almak mantıklı ama 5 yılı geçmemiş Km düşük otomobil tercih etmenizİ isterim.Bütçe meselesi ise bir şey söyleyemem.
-
baktığım yaris temiz, tamponlarda boya var sadece. hybride aşinayım bir yandan hybrid olduğu için istiyorum bir yandan da bütçeden dolayı. micranın kroniği yoksa onu da düşünüyorum çünkü özellik olarak dolu ve fiyatı daha uygun i20 ve cliolardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almak istediğiniz otomobili ekpersize gösterip öyle karar veriniz.
-
tabiki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X