Şimdi Ara

Otomatik, B Segmenti araç tavsiyesi (SATIN ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delgadobm

bu benim kendi fikrim tabi

jazz ----şanzumanı+diji klima+hız sabitleyici+yakıtı+sorunsuzluğu
    corsa----ikinci el hızlılığı,tip olarak yakışıklı
    vw -----açıklama yapmıycam + - ne yazsam fanatiklerle tartışırım
    ford----fiyat olarak pahalı geliyor mantığıma
    nissan ---ebatlar ufak sizin listenizde olduğu için en altta kaldı

hocam wv hakkındaki yorum süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: airturkey

quote:

bu benim kendi fikrim tabi

jazz ----şanzumanı+diji klima+hız sabitleyici+yakıtı+sorunsuzluğu
    corsa----ikinci el hızlılığı,tip olarak yakışıklı
    vw -----açıklama yapmıycam + - ne yazsam fanatiklerle tartışırım
    ford----fiyat olarak pahalı geliyor mantığıma
    nissan ---ebatlar ufak sizin listenizde olduğu için en altta kaldı

hocam wv hakkındaki yorum süper olmuş

Öyle hocam ama napıyım nedesem konu başka sapar gider

• Kimsenin farklı bir model önermemesi ilgi çekici
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Kimsenin farklı bir model önermemesi ilgi çekici

siz zaten aradığınız tarzın aşağı yukarı favorilerini toparlamışsınız ondandır
  • quote:

quote:

Kimsenin farklı bir model önermemesi ilgi çekici

siz zaten aradığınız tarzın aşağı yukarı favorilerini toparlamışsınız ondandır

Öyle demeyin hocam marka fanatikleri var, farklı zevkleri olan insanlar var.

• Bu sinifta su anda Jazz bence bir adim onde. Fazla kurcalanacak bir sey yok aslinda. Birden fazla konuda muadillerinin onunde.

Kaput-cam demissiniz. Ben de aslinda hem Civic, hem City'de de var olan bu tasarim ozelliginden cok haz etmiyorum. Ama kucuk araba, bence alisirsiniz.

Jazz icinize sinmiyorsa Polo ya da Corsa makul bir tercih olur. Bu uc aracla yapilacak bir test surusu son kararinizi vermenizde yardimci olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Bu sinifta su anda Jazz bence bir adim onde. Fazla kurcalanacak bir sey yok aslinda. Birden fazla konuda muadillerinin onunde.

Kaput-cam demissiniz. Ben de aslinda hem Civic, hem City'de de var olan bu tasarim ozelliginden cok haz etmiyorum. Ama kucuk araba, bence alisirsiniz.

Jazz icinize sinmiyorsa Polo ya da Corsa makul bir tercih olur. Bu uc aracla yapilacak bir test surusu son kararinizi vermenizde yardimci olur.

Alma aşamasında corsa ve jazz arasında kalacağım gibi. Corsa'nın tam otomatik olan versiyonunu 34bin liraya veriyorlar şu anda.
    Corsa tasarım ve iç mekan olarak daha çok hoşuma gitti, jazz'ın şanzımanı ve iç mekan ferahlığı var.
  • jazz gerçekten çirkin bir araç ama içine bindiğiniz zaman içerisi yayla havası gibi.ben c segmenti fiat bravodan bu araca geçtim.aracın konforu ve ivmelenmesi konusu dışında hiçbir eksiklik hissetmedim.bravonun boğucu havası bu araçta yok.içine bindiğinizde sanki daha büyük bir araç kullanıyormuş hissi vermesi gerçekten güzel.dsg li ibizayı bende test ettim.bu şanzumanda güzel.ancak hiçbir güvenlik donanımı yok.ibizada 2 hava yastığı esp ve diğer donanımlar eksik.keza bu durum poloda da öyle.tsi alırsan ileride lpg taktırmak istersen sıkıntılı.önemli bir ayrıntı da bagaj hacmi.399 litre bağajla c segmenti ölçüsünde bagaj hacmin var.arka koltukların tek bir hareketle katlanması,veya dik konuma getirilebilmesi de ayrı bir güzellik.jazz ile ilgil videoları izlersen görebilirsin.şunu kesin olarak söyleyebilirim ki bu donanım seviyesinde otomati vites kombinasyonu ile alabileceğin bir araç yok.nissan juke nasıldır bilmiyorum.yeni yaris de çıktı ama fiyatı tuzlu

• quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Ön cam konusunda ne diyorsunuz :D

quote:

Tasarım olarak bence sorunu yok ama daha önce de yazdığım gibi ön cam fazlasıyla kaputa doğru gidiyor. Sürücüye mesafesi çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 5 Aralık 2011; 18:13:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Bu sinifta su anda Jazz bence bir adim onde. Fazla kurcalanacak bir sey yok aslinda. Birden fazla konuda muadillerinin onunde.

Alma aşamasında corsa ve jazz arasında kalacağım gibi. Corsa'nın tam otomatik olan versiyonunu 34bin liraya veriyorlar şu anda.
    Corsa tasarım ve iç mekan olarak daha çok hoşuma gitti, jazz'ın şanzımanı ve iç mekan ferahlığı var.

Ayrıca yakıt ile ilgili olarak Corsa otomatik 8 litre civarı karma yakabilir. Ama Jazz ile 6 litreyi zor geçersiniz. 10.000km'de yaklaşık 850 TL fazla yakıt parası verirsiniz. Belki de 1000 TL.

Corsa kullanmadım ama içine binmiştim. Aile ile bineceksen Arkası dar. İbiza da dar bu arada.

Jazz'da hem arka geniş, hem de bagajı, arka koltukları ayarlayarak, istediğin kadar büyütebilirsin.

Kendi aracımı alırken Jazz seçeneği ile arasında 4000 TL vardı. O yüzden City aldım. City'nin tipi daha erkeksi ve spor geliyor bana.

Jazz ile aynı fiyat olsa, Jazz'ı da seçebilirdim. Turkuaz mavisi çok hoş duruyordu.

Japon olduğu için mekanik ve motor arızası riski azdır.

• ön cam kaputa doğru uzatılarak ferahlık hissi verilmiş.zaten burnu kısacık.kısa bir kullanımdan sonra alışmak sorun olmuyor.eğer ben alışamam diyorsan ön park sensörü taktırırsınız olur biter.
  • Üç haftalık jazz kullanıcısı olarak kesinlikle jazz'ı tavsiye etmiyorum!
    Çünkü, bu aracın benden başkasında olmasını istemiyorum. Almayın jaz kardeşim. Gidin fiesta alın, o daha yakışıklı. Veya alman sağlamlığı ile polo. Ya da şirin micra. Aveo'yu nasıl unuttunuz, harika bir araç. Ya yaris; geri görüş kamerası bile var.
    Bak ne güzel seçenekler buldum sana. Jazz'da önünü göremezsin zaten. Kesin bir yerlere sürtersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben jazz derim. Micra ile aynı yakıyor ama daha güçlü motoru var. İç hacmi de micradan çok çok iyi. Donanımı da iyi. Benzinli otomatik alacaksanız en iyi seçenek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Üç haftalık jazz kullanıcısı olarak kesinlikle jazz'ı tavsiye etmiyorum!
    Çünkü, bu aracın benden başkasında olmasını istemiyorum. Almayın jaz kardeşim. Gidin fiesta alın, o daha yakışıklı. Veya alman sağlamlığı ile polo. Ya da şirin micra. Aveo'yu nasıl unuttunuz, harika bir araç. Ya yaris; geri görüş kamerası bile var.
    Bak ne güzel seçenekler buldum sana. Jazz'da önünü göremezsin zaten. Kesin bir yerlere sürtersin.

• jazz bu listedeki en makul araç bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Secho97

Bence de Jazz aralarındaki en iyi seçim olur. Sorunsuzlukta sonra Micra alınabilir. Bu arada Jazz'da 8 havayastığı var diye biliyorum .

Micra aralarındaki en ekonomik seçenek gibi duruyor. (1.2 motoru ile vergisi de düşük)
    Micra rakiplerine oranla biraz daha küçük görünüyor, içine oturma fırsatım olmadı.

Micra'ya oturunca zaten Jazz'ı seçersin. :)
  • Jazz almazsam beni linç edebilirsiniz
    Araç stoklarının artmasını bekleyeceğim.
  • Ben yeni Corsa Enjoy 2012 otomatik aldım. Jazz almamamın sebebi tamamen fiyat farkıydı. Ben 36.400 e aldım otomatik,cruise control, 15 inc jant, 8 hava yastığı, yol bilgisayarı, 2 bölmeli bagaj falan
    Jazz'da aldığım son fiyat 42000'di, bu nedenle Corsa tercih ettim.
  • jazz
  • Listeye göre Jazz en iyisi gibi. Hem tüketim az hemde donanımları daha fazla ( otomatik klima ve esp özellikle ) . Ben olsam Jazz alırdım. Aslında Polo'da çok iyidir, ama bu paraya alınacak Jazz daha iyi olur, yoksa Polo'nun Dsg'ine laf yok.

Micra'yı pek bilmiyorum, yeni Fiesta'da çok iyi olmuş ama tüketim fazla işte ondada.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.