Şimdi Ara

Otomatik, B Segmenti araç tavsiyesi (SATIN ALINDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkan1977

Ben yeni Corsa Enjoy 2012 otomatik aldım. Jazz almamamın sebebi tamamen fiyat farkıydı. Ben 36.400 e aldım otomatik,cruise control, 15 inc jant, 8 hava yastığı, yol bilgisayarı, 2 bölmeli bagaj falan
    Jazz'da aldığım son fiyat 42000'di, bu nedenle Corsa tercih ettim.

Yakıt tüketiminiz nasıl?
  • quote:

Ben yeni Corsa Enjoy 2012 otomatik aldım. Jazz almamamın sebebi tamamen fiyat farkıydı. Ben 36.400 e aldım otomatik,cruise control, 15 inc jant, 8 hava yastığı, yol bilgisayarı, 2 bölmeli bagaj falan
    Jazz'da aldığım son fiyat 42000'di, bu nedenle Corsa tercih ettim.

Nasıl yani 42.000 tl. Liste fiyatı 41.000 tl değil mi? Park sensörü ve 250 tl indirimi herkese veriyorlar zaten. Siz daha başka birşeyler mi eklettiniz arabaya?

Bu arada bazı bayilerde sıra çok oluyor ve 1-2 ay sonra aracı anca alabiliyorsunuz. Ama bazı bayilerde fazla sıra yok. Mesela ben Kocaeli bayinde siparişi verdikten 13 gün sonra aracımı aldım.
  • maltepe çiftkurtlara sordum, kafadan 42.000 TL dediler !
  • quote:

maltepe çiftkurtlara sordum, kafadan 42.000 TL dediler !

Dalga mı geçiyorlar, şimdi tekrar baktım 41000 tl. Bu fiyatın üzerinde satamazlar. Tabii herhangi bir donanım ekletmemişseniz.
    40750 + park sensörü şeklinde birçok bayiiden alınabilir.
  • quote:

muallim53

Hocam genelde sıra oluyor. Sıra olmayan bayilerden dediğiniz fiyata alınabilir belki ama stok sorunu olan bayiler fiyat konusunda bile garanti veremiyorlar.
  • Jazz gerçekden iyi imiş.Seçenekler arasında...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2012-jazz-fun-cvt-mcm-plaza-dan-62893110/detay/

fiyat doğru arkadaşın dediği gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 6 Aralık 2011; 12:11:19 >
  • Stoklar artarsa fiyatlar da düşer (Honda için)
    Corsa için en uygun zaman yıl sonumu yoksa fiyatlar çok değişmezmi?
  • 1. Honda Jazz
    2. VW Polo

Corsa eskidi artık, ayrıca bu devirde 4-ileri otomatik şanzıman alınmamalı diye düşünüyorum, yalıtım-tüketim olarak çağımızın çok gerisindeler. Kendim otomatik polo da kullanıyorum çok memnunum ama sizin kriter sıralamanızda Jazz bariz biçimde öndedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan
    bu devirde 4-ileri otomatik şanzıman alınmamalı diye düşünüyorum

Bu açıdan bakınca fazla seçenek kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan
    bu devirde 4-ileri otomatik şanzıman alınmamalı diye düşünüyorum

Bu açıdan bakınca fazla seçenek kalmıyor.

Bu yorumu yapmamdaki sebeplerden birisi de eski aracımızın 90hp'lik Renault Clio 1.6 4-ileri otomatik olması.

Daha ağır olan Polo'nun, daha az devir çevirmesi (7 vites sağolsun), daha performanslı olması (bariz bir şekilde), daha az tüketmesi (Clio 12lt civarı yakarken Polo birebir aynı güzergahta 7.7 civarı), beni 4-ileri otomatikleri ömür boyu almamaya teşvik etti diyebilirim.

Ancak, ilk mesajımda dediğim gibi sizin kriterlerinize CUK diye uyan araç CVT'li Honda Jazz

• kesinlikle eski tarz 4 vitesli otomatik almayın. yazık günah. boşuna yakıt sarfiyatı, cebimizden giden paralar, hava kirliliği.
  • OHAA kimse COLT önermemiş Ben olsam colt alırdım sırf 12 yıl paslanmazlık garantisinden dolayı.Motoruna hiç girmiyorum bile.Klasik deyimle BİLEN BİLİR
  • Tİpini çok beğenmesem de güvenlik (8 hava yaztığı + esp), iç mekan ferahlığı, bagaj hacmi, donanım seviyesi ile Jazz listenin başındadır. Hele panaromik cam tavan ayrı bir hava katıyor araca. Polo, corsa, fiesta zayıf kalıyor honda jazz'ın yanında. Satıcılarının tavırları hoşuma gitmese de 3 hafta kadar önce sipariş verdim, haftasonuna teslim alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Tİpini çok beğenmesem de güvenlik (8 hava yaztığı + esp), iç mekan ferahlığı, bagaj hacmi, donanım seviyesi ile Jazz listenin başındadır. Hele panaromik cam tavan ayrı bir hava katıyor araca. Polo, corsa, fiesta zayıf kalıyor honda jazz'ın yanında. Satıcılarının tavırları hoşuma gitmese de 3 hafta kadar önce sipariş verdim, haftasonuna teslim alıyorum.

Hayırlı olsun, ne kadara anlaştınız?
  • B sınıfında bence en başarılı araç Honda Jazz. Zaten yorum yapan çoğu kişi bu fikri paylaşmış. Ancak araç satın alırken düşünülmesi gereken fiyat/performans faktörü'de var. Mitsubishi COLT bence bu konuda öne çıkıyor. Donanım olarak Jazz'ın en dolusu ile hemen hemen aynıdır. Yakıt tükeminde benzinli motorlarda en iyi jazz dır. Ancak COLT'un 1.3 motorunun değerleri de Jazz'a çok yakındır. İç hacim olarak Jazz'ın bagajı COLT'dan daha büyüktür. COLT'da kullanılan AMT yarı otomatik vites son derece sorunsuz ve yazılım güncellemelerinden sonra 1.3 motorla mükemmel bir uyum içinde. COLT şuan kampanya'da 1.3 elegance AMT 32800 liste fiyatıyla satılıyor. Bence seçenek olarak değerlendirin, en azından galeride bir deneme sürüşü yapıp karar verin derim.
  • quote:

quote:

Tİpini çok beğenmesem de güvenlik (8 hava yaztığı + esp), iç mekan ferahlığı, bagaj hacmi, donanım seviyesi ile Jazz listenin başındadır. Hele panaromik cam tavan ayrı bir hava katıyor araca. Polo, corsa, fiesta zayıf kalıyor honda jazz'ın yanında. Satıcılarının tavırları hoşuma gitmese de 3 hafta kadar önce sipariş verdim, haftasonuna teslim alıyorum.

Teşekkürler arkadaşım.

Fun CVT aldım.
    41.000.- + park sensörü + koltuk koruma... Biraz acelem vardı pazarlık edemedim, park sensörünü de sonradan verdiler zaten. Yoksa cayabilirdim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşım.

Fun CVT aldım.
    41.000.- + park sensörü + koltuk koruma... Biraz acelem vardı pazarlık edemedim, park sensörünü de sonradan verdiler zaten. Yoksa cayabilirdim.

Bu fiyata kasko dahil mi? Ben ekim ayında 2012 model jazz 39.500 fiyat almıştım. O zaman fiyat 40.450 tl'idi. Simdi 550 tl'lik zammı, çok fazla yansıtmışlar gibime geliyor. Yani bu aracın şu an 40.000 e falan alınması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryes -- 7 Aralık 2011; 15:06:28 >

• Jazz Fun CVT liste fiyatı 41.000.- sadece ekstra olarak park sensörü ve ziebart koltuk koruma var. Kasko hariç. çok tok satıcılardı, ellerinde olmadığı için 1 ay da sıra veriyorlardı, bilmiyorum indirim yapılabilir miydi? Bu arada Kasım ayında bir zam yedi hondalar.
  • quote:

Jazz Fun CVT liste fiyatı 41.000.- sadece ekstra olarak park sensörü ve ziebart koltuk koruma var. Kasko hariç. çok tok satıcılardı, ellerinde olmadığı için 1 ay da sıra veriyorlardı, bilmiyorum indirim yapılabilir miydi? Bu arada Kasım ayında bir zam yedi hondalar.

aracınız öncelikle hayırlıı olsun hangi şehir ve bayiden aldınız acaba aracı?
  • Teşekkürler...

Ankara Efe'den...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.