Şimdi Ara

Ilan: Otomatik corsa 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir arkadasim arabasini satiyormus, benden paylasmami rica etti.

Alıntı

metni:
    Fiyat: 505 binMarka Opel Seri Corsa Model 1.2 Twinport Enjoy 111 Yıl 2011Yakıt BenzinVites OtomatikKM 198.000Kasa Tipi Hatchback 5 kapıMotor Gücü 85 hpMotor Hacmi 1229 cc

Alıntı

metni:
    Opel Corsa Enjoy 111. yıl özel serisidir.Değişeni yok, tramer kaydı yok. Benden önceki sahibinden kaynaklı sağ ön kapıda ve sağ ön çamurlukta lokal boya mevcut, aldığım zamanki ekspertiz raporlarında mevcut.Kavşakta başka bir arabaya arkadan dokunma sonucu ön tamponun plastik kısmında kırık var (resimlerde mevcut).Park ederken sağ tekerin üzerindeki kaputta çizik var. Lokal boyayıp verebilirim veya bu şekilde fiyattan düşebilirizİçinde sigara içilmedi (benden önce de sigara içilmemiş olarak aldım). Aracın içinde koku vs. yok.Aracın ARALIK 2025'e kadar muayenesi mevcuttur.Aracı 2022’de satın aldım, 2 senedir şehir içi/dışı kullanıyorum, 25 bin km yol yaptım.Araç yarı otomatiktir, vites geçişlerini normal easytronic şeklinde hissettirmektedir. Bujileri ve ateşleme sistemi komple aracı satın aldığımda değiştirdim. Termostat ve su deposunu da geçen sene değiştirdim. Bakımları ekteki fotoğrafta görebilirsiniz.Dolu pakettir:Sis farı, arka park sensörü, hız sabitleyici, yedek anahtarı mevcuttur.Kışlık lastikleri 1 yıl önce, yazlık lastikleri 5 ay önce sıfır satın alınmıştır (continental ve bridgestone).Model yükseltmek için satıyorum.Araca hızlı şarj ve radyo için bluetooth eklenmiştir.Hastanede yoğun çalıştığım için aramalara dönemiyorum. Mesaj atarsanız müsait olunca dönerim

Fotograflar ve diger seyler icin =

Bulundugu il: Ankara

edit: detay eklemek gerekiyormus konu acarken. detaylar eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 27 Eylül 2024; 23:19:48 >

• konu guncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.