Şimdi Ara

Otomatik cruze mu aveo mu? ( acemi şöför)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bütçem 60 bin. Öncelikle acemi şöförüm trafiğe manuelle 2 defa cıkmısımdır . Eşimde yeni ehliyet alacak. Bu iki aractan birini almaya karar verdim.

Gel gelelim cruze nekadar öne cıksada büyüklüğü beni tedirgin ediyor. Onun bir küçüğü aveo yeni kasalar ise daha biraz dar küçük .

Biri C Biri B segmentte. Fiyatlar ise arasında en cok 5 bin lira var. Yani başabaş. Gözüm aveonun narin oluşundan dolayı ıssırıyor.

Tavsiyeniz nedir? Lütfen yardımcı olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cruze öneririm kesinlikle benimde ilk arabam cruze kullanması çok kolay hemen alışırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi için sedan arac gereksiz panik yaptırır aveo hb kucuk
    Arabayı boyali almanizi öneririm acemi olduğunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruze. alışırsınız ebatlara.
  • Cruze gemi gibi acemi için uygun olduğu düşünmüyorum.
    Ama iki araba arasından da cruze tercih ederim.
  • Cruze kullanıcısıyım, yeteneklerinizin durumunu bilmiyorum ama 1.3 dizel HB Aveo daha kolay olacaktır tabi. Otomatiği var mıydı emin değilim.

Cruze daha iyi araç o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaKaradeniz -- 27 Şubat 2020; 12:23:12 >
  • İkisini de bakıyorum. İlk aracım olacak.
    Son kasa Aveo Sedan ortalama 1250 KG, eski kasa Aveo Sedan 1050 KG, Cruze ise 1400 KG.
    İş arkadaşımda son kasa Aveo Sedan manuel var, arabanın en güzel özelliği full olması.

Eski kasa Aveo'da 3 tane inceledik, 1 HB 2 Sedan. Arabada 2 hava yastığı dışında bir şey yok.
    Arabalar biraz tutuk geldi. İş arkadaşımda 1.3 Aveo dizel manuel daha iyi uzuyor.
    İlk baktığım HB 110bindeydi ve şanzımanında uğultu vardı, (Oto Rapor) ekspertiz ustası bu sizi üzer dedi. Gücü de tam vermiyormuş.
    İkinci baktığım Sedan 100bindeydi, R'den P'ye geçerken vuruntu varmış. Gaza yüklenince arkadan tutup bırakıyorlarmış gibi bir his veriyordu. Kendi eksper raporunda motor %71'di.
    Son baktığım Sedan 140bindeydi, LPG'de ilk çalıştırınca rölantide titreşim vardı. Diğerlerinden daha iyiydi ve saydığım sorunlar yoktu.
    Benim garibime giden bu aralar aşağı yukarı 100bindeydi, 100 beygir olmalarına rağmen tutuk arabalar. Bu da sanırım 4 ileri tam otomatik olmasından kaynaklanıyor.

Son kasa Aveo'nun otomatiğini deneme fırsatım olmadı o 6 vites, sanırım daha iyi uzar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Cruze gemi gibi acemi için uygun olduğu düşünmüyorum.
    Ama iki araba arasından da cruze tercih ederim.
    benim ilk arabam cruze ile öğrendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.