arkadaşlar otomatik dizel bir araç almayı düşünüyorum 60.000 ytl +-10.000 ytl civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum sıfır veya ikinci el olabilir ancak 2006-2007 den eskisini düşünmüyorum lütfen sadece marka yazmayın nedensiz yazılan markalar anlam taşımıyor 4x4 te olabilir önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
4x4 olarak Ford Kuga tdci binek olarak Mondeo tdci titanium tavsiye ederim. Ya da aynı gruptaki volvo s40 1.6d olabilir. 45-55 aralığında olması lazım fiyatları.
Ya da 60-70 civarına passat 2.0 tdi comfortline olabilir.
Yalnız ford kuganın otomatiği bulunmuyor şu anda.
ford kuga ve volvonun otomatik dizeli yok bildiğim kadarıyla
Ben hem ucuz hem performanslı hem ekonomik hem sportif ve son olarak kaliteli olan 320d öneririm.E90 bulunur mu bilmem ama bu aralıkta hatta daha ucuza bile E46 bulabilirsiniz
hocam bu araç benim eski aracım tavsiye ederim rahatlıkla alıp kullanabilirsin.
ayrıca ben sana tüyo vereyim 30 bin e bırakabilirler.
senin için sorun teşkil etmiyorsa aracını kaça sattın dod'a ? öğrenebilir miyim.
merak ediyorum da ne kadar kar koyuyorlar.
dizel ve triptonikte uygun fiyata ford fusion u tavriye ederim 17 bine satıldı 2005 model birr- kaç ay önce.... az yakar gidşide ii dir. ben 1.4 kullandım. şimdi de dizel multitonik c4 e sahibim ve fiyat aralığı 30 ile 40 bin olanlar için ise c4 tavsiye ederim hiç pişman olmazsınızzz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme