Şimdi Ara

Otomatik el freni çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Otomatik el freni tuşuna basıyorum kontağı kapatınca el frenini çekiyor ama kontağı tekrar çalıştırdıktan sonra otomatik el freni özelliği kendi kendine kapanıyor tekrar p ye alıp kontağı kapattığım zaman el frenini çekmiyor araç. Çözümü nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Otomatik el freni bazı modellerde emniyet kemeri takılıyken çalışıyor. Kemer takılıyken denediniz mi?

• Arac ayarlarinda otomatik el freni aktiflestirme yok ise bilgisayara baglanip yapilir.
    Belki arac icinde bir konfig yontemide olabilir. (Frene basip el frenini 2 defa cekmek gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 2 Aralık 2021; 19:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Kemer takılı olmayınca el frenini indirmiyor bile dediğiniz gibi ama sorun el frenini otamatik olarak çekmemesinde. Otomatik el freni tuşuna basıyorum ve aktif olduğunu gösteren kırmızı ışık yanıyor lakin kontağı kapatıp tekrar açtığımda düğme sıfırlanıyor otomatik el freni çalışmıyor

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Otomatik el freni aktifleştirme tuşu var basınca aktifleşiyorda ama kontağı kapatıp tekrar açtığımda tekrar kapanıyor. Eski arabam golfte böyle bir sorun yoktu otomatik el freni düğmesine bastıktan sonra sorunsuz çalışıyordu el freniyle hiç uğraşmıyordum ama şuan otomatik el freni bazen çalışmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.