Şimdi Ara

Otomatik en az yakan araç, yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Otomatik şehiriçi en az yakan küçük, hb araç arıyorum ama arabadan da pek anlamam. Sizin önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz? Fiyat ve km de önemli tabii. Mesela kaç binin üzerinde araba alınmaz, kaç yılın üzerinde araç alınmaz?

Fiyat skalam 25.000 TL ama sonuçta aldıktan sonra 2-3 yıl kullanacağım bir araç olduğundan fiyat 3-5 bin arttırılabilir. Yardımlarınızı rica ederim.

Herkese iyi haftalar

• hocam kusura bakma düz zannettim, otomatik opel astra olur ancak
    diğer türlü 30binin üstüne çıkar fiyat

• 2010- 2011 mitsubishi colt alabilirsiniz. az yakar sorunsuzdur. inceleyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c3, c4 bakınız.
  • Mitsubishi Colt
  • colt iyidir,tercih edilesidir o fiyat aralığında. tam otomatik değil yarı otomatiktir bu belki biraz aşinalık ister kullanımda ama o da çok sorun olmaz.
    zira üzerindeki amt adlı şanzıman sistemi en sorunsuzlardan biri olarak bilinir.4 hava yastıklı,abs'li,4 cam otomatik,1.3 motoru 95 bg ve çoğu modelinde sunroof var daha ne olsun.

colt olmadı diyelim fiyat aralığınızda temizi zor ama honda jazz olabilir diğer bir tercih. cvt tam otomatik şanzımanı hem sorunsuz hem de gayet az yakar ve araç geniş bi bakıma.

getz diyenler çıkar belki ama ben özellikle 1.3 gls getz'lerden uzak durun derim 10lt benzin tüketimi var gaz bile taktırsanız üzer bana kalırsa.

son olarak aklıma gelen diğer seçenek şayet temizi bulunabilirse nissan micra olacaktır. kolay gelsin :)
  • 2013 Golf 7 1.2 TSI + DSG + SÜRÜŞ KONFOR PAKET

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

2013 Golf 7 1.2 TSI + DSG + SÜRÜŞ KONFOR PAKET

Şu muhabbet sıkmadı mı artık ?
  • pastaa P kullanıcısına yanıt
    2002-2008 Honda jazz 7 vites cvt.
    Mitsubishi colt 6 vites amt.
    2012-2013 Nissan yeni micra Cvt.
    yeni yaris multidrive 1.33

• Bende vag fanıyım, ilk defa yazdım onda da sana enselendim iyi mi

• Ben sorup sorup gidip 0 aldım. Baktım 2008 ler 35 binden başlıyo. Dedimki 6-7 yaşındaki araca o kadar verene kadar biraz daha verir 0 alırım.

Toyota Auris almaya gittim Yaris alıp çıktım. Çoookta memnunum. Yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.