Şimdi Ara

OTOMATİK FİESTA MI OTOMATİK CORSA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni kasa otomatik fiesta ya da corsa arasından hanngisi alınmalı,lpg uyumları bakımından,konfor açısından vs. Ford fiesta TREND mi Opel Corsa ESSENTİA mı?

• opel corsa otomatike 300 defa binmişimdir. hiç sorun çıkarmadı arkadaşımın hırçın kullanma stiline rağmen. ama benzini içiyor mübarek. fiesta da içiyor. çünkü her ikisi de konvansiyonel otomatik şanzımanlı. corsa'nın yeni kasasının çıkmasına az kaldı. şu anki kasa türkiye'de 2005'in son aylarından beri satılageliyor. bu corsa için bir eksi. fiesta'nın yeni kasasının çıkmasına daha var. o da makyaj görecek gerçi bir süre sonra ve ford'un yeni nesil turbo benzinli motorlarıyla gelecek büyük ihtimal.

kısacası her iki araba da uzaktan bakılınca aynı değerde görünüyor ama ben şahsen corsaya kefil olabilirim. yeni kasa çıkmasının yakın olmasından dolayı da corsayı almazdım yine şahsen. fiesta alınacaksa da makyajlı halini beklerdim.

bu ikisinin dışında benzini bunlar kadar tüketmeyen, çok daha gelişmiş şanzımanlı vw polo, seat ibiza, skoda fabia, honda jazz, toyota yaris var. onları da düşünün.

• honda jazz düşündüm ilk başta ama temizini ve 2007 den sonrasını bulamadım,vw nin tam otomatik olanları mı tercih edilmeli,dsg şanzıman biraz kaydırıyo diye duydum
  • evet kaydırıyor. sırf bu yüzden yokuşun köşesinde sol arka çamurluğu taş duvara sürttüm. lanet bi durum. çok önemli bi husussa bu tercih edilmeme nedeni sayılabilir. şimdiki aklım olsa toyota yaris veya honda jazz tercih ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.