Şimdi Ara

Otomatik Güncelleştirme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara 2 kere format atmama rağmen bilgisayar bir türlü otomatik güncelleştirmeyi aktif hale getiremyor. hizmetlerden yapınca kabul etmiyor otomatik güncelleştirme olmadığı için birçok şeyde hata veriyor lütfen yardım edin ne yapmam geerekirrrrrrrrrrr????????????????

• bir cevap olsun diye degil ama

xp kurulu oldugunu varsayarsak sp3 manuel indirip kurduktan sonrada güncelleme mi yapamadın yoksa sp3 u hiç kuramadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: talking

bir cevap olsun diye degil ama

xp kurulu oldugunu varsayarsak sp3 manuel indirip kurduktan sonrada güncelleme mi yapamadın yoksa sp3 u hiç kuramadın mı
    sp3 hiç kurulu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkasim_87

sp3 hiç kurulu değil

Alıntıları Göster
    Bilgisayarım a sağ tıkla Otomatik güncelleştirmeler bölümünü aç

Resimde işaretli yeri işaretle uygula ve tamam tuşuna bas.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

Bilgisayarım a sağ tıkla Otomatik güncelleştirmeler bölümünü aç

Resimde işaretli yeri işaretle uygula ve tamam tuşuna bas.

Alıntıları Göster
    yine olmuor yine olmuorrrrr her türlü yol denedim yine olmuyor ne ile alakalı olanilirki?*

• quote:

yine olmuor yine olmuorrrrr her türlü yol denedim yine olmuyor ne ile alakalı olanilirki?*

Alıntıları Göster
    http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=tr buraya girip update yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=tr buraya girip update yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    benim buradaki amacı m şuydu aslında msn i güncellerken şöyle bir hata verdi

bu yüklemede sorun çıktı.Windows live paketi yüklenmedi.

Sistem hatası ayrıntıları
    Kod: 0x80070643
    Açıklama:yükleme sırasında önemli hata.

bende internette araştırdım güncelleme ile ilgili bir sorun gibi gözültü ama bir türlü çözemedim

ve arkadaş gönderdiğiniz sitede şöyle bir sorun çıktı:

[Hata numarası: 0x8DDD0004]
    Web sitesi bir sorunla karşılaştı ve istediğiniz sayfayı görüntüleyemiyor. Sorunu gidermeye çalışmak için aşağıdaki adımları gerçekleştirin:
    Sayfayı yenileyin.
    Internet Explorer'da, Araçlar menüsüne gidip Internet Seçenekleri'ni tıklatarak Temporary Internet Files altındaki dosyaları silin.
    Internet Explorer'ı kapatıp yeniden açın.

Bu adımlar işe yaramazsa, siteyi daha sonra ziyaret etmeyi veya aşağıda sağlanan kaynakları kullanmayı deneyin.
    Kendi kendine yardım seçenekleri için:

Sık Sorulan Sorular
    Çözüm Bul
    Windows Update Haber Grubu
    Yardım içeren destek seçenekleri için:
    Microsoft Çevrimiçi Yardım Desteği (güncelleştirmelerle ilgili sorunlar için ücretsizdir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkasim_87 -- 1 Ağustos 2008; 21:43:38 >

• quote:

benim buradaki amacı m şuydu aslında msn i güncellerken şöyle bir hata verdi

bu yüklemede sorun çıktı.Windows live paketi yüklenmedi.

Sistem hatası ayrıntıları
    Kod: 0x80070643
    Açıklama:yükleme sırasında önemli hata.

bende internette araştırdım güncelleme ile ilgili bir sorun gibi gözültü ama bir türlü çözemedim

ve arkadaş gönderdiğiniz sitede şöyle bir sorun çıktı:

[Hata numarası: 0x8DDD0004]
    Web sitesi bir sorunla karşılaştı ve istediğiniz sayfayı görüntüleyemiyor. Sorunu gidermeye çalışmak için aşağıdaki adımları gerçekleştirin:
    Sayfayı yenileyin.
    Internet Explorer'da, Araçlar menüsüne gidip Internet Seçenekleri'ni tıklatarak Temporary Internet Files altındaki dosyaları silin.
    Internet Explorer'ı kapatıp yeniden açın.

Bu adımlar işe yaramazsa, siteyi daha sonra ziyaret etmeyi veya aşağıda sağlanan kaynakları kullanmayı deneyin.
    Kendi kendine yardım seçenekleri için:

Sık Sorulan Sorular
    Çözüm Bul
    Windows Update Haber Grubu
    Yardım içeren destek seçenekleri için:
    Microsoft Çevrimiçi Yardım Desteği (güncelleştirmelerle ilgili sorunlar için ücretsizdir)

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Başlat-çalıştır sırasıyla aşağıdaki komutları yaz ve enterla.ondan sonra tekrar dene
    net stop wuauserv
    regsvr32 wuapi.dll
    regsvr32 wuaueng.dll
    regsvr32 wuaueng1.dll
    regsvr32 wucltui.dll
    regsvr32 wups.dll
    regsvr32 wups2.dll
    regsvr32 wuweb.dll
    net start wuauserv

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Başlat-çalıştır sırasıyla aşağıdaki komutları yaz ve enterla.ondan sonra tekrar dene
    net stop wuauserv
    regsvr32 wuapi.dll
    regsvr32 wuaueng.dll
    regsvr32 wuaueng1.dll
    regsvr32 wucltui.dll
    regsvr32 wups.dll
    regsvr32 wups2.dll
    regsvr32 wuweb.dll
    net start wuauserv

Alıntıları Göster
    çöpe atsam yeridir otomatik güncelleştirmede açılmıyor msnde yüklenmiyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mkasim_87

net stop wuauserv
    regsvr32 wuapi.dll
    regsvr32 wuaueng.dll
    regsvr32 wuaueng1.dll
    regsvr32 wucltui.dll
    regsvr32 wups.dll
    regsvr32 wups2.dll
    regsvr32 wuweb.dll
    net start wuauserv

bunları yaptın mı?
    işletim sistemi ne?service pack kaç var?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mkasim_87

net stop wuauserv
    regsvr32 wuapi.dll
    regsvr32 wuaueng.dll
    regsvr32 wuaueng1.dll
    regsvr32 wucltui.dll
    regsvr32 wups.dll
    regsvr32 wups2.dll
    regsvr32 wuweb.dll
    net start wuauserv

bunları yaptın mı?
    işletim sistemi ne?service pack kaç var?

Alıntıları Göster
    hepsini sıra ile teker teker yaptım ama olmadı. sp2 var. önceden 3 yüklüydü format attık sp2 yaptık böyle bir sorunumuz var şimdi..

• quote:

hepsini sıra ile teker teker yaptım ama olmadı. sp2 var. önceden 3 yüklüydü format attık sp2 yaptık böyle bir sorunumuz var şimdi..

Alıntıları Göster
    o zaman burayı incele ve yazılanları yap
    http://support.microsoft.com/kb/906602/tr
    anlamadığın birşey olursa söyle yardımcı olurum

• quote:

o zaman burayı incele ve yazılanları yap
    http://support.microsoft.com/kb/906602/tr
    anlamadığın birşey olursa söyle yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    Hata iletisi 0x80070643 olarak listeleniyor ve genişletilmiş hata döndürülmüyorsa uygulanacak adımlar
    Bazı durumlarda, genişletilmiş hata yükleme geçmişinde veya Windowsupdate.log dosyasında bulunmaz. Yalnızca hata 0x80070643 döndürülür. Bu sorunu gidermek için, bu makalenin ilerisindeki "Windows Installer kullanılarak yüklenen güncelleştirmeler hakkında bilgi" bölümüne bakın.

HATA İLETİSİ BU

Windows Installer kullanılarak yüklenen güncelleştirmeler hakkında bilgi
    Aşağıdaki örnekte, Windows Installer tarafından başlatılan bir güncelleştirme gösterilmektedir.

2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :::::::::::::
    2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :: START :: Handler: MSI Install
    2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :::::::::

"Başarısız olan Microsoft Office güncelleştirmeleri ile ilgili sorunları giderme" bölümünde listelenen adımlar yükleme sorununu gidermezse, Windows Installer günlüğünü etkinleştirin ve sonra da yükleme hatasını yeniden oluşturun. Etkinleştirme adımları hakkında daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın:
    223300 (http://support.microsoft.com/kb/223300/) Windows Installer günlüğü nasıl etkinleştirilir (Bu bağlantı, bir kısmı veya tamamı İngilizce olan içeriğe işaret edebilir)

BUDA ÇÖZÜMÜ OLARAK İDDA EDİLİİYOR TAM OLARAK NE YAPMALIYIM PEK ANLAMAMDA:(

• quote:

Hata iletisi 0x80070643 olarak listeleniyor ve genişletilmiş hata döndürülmüyorsa uygulanacak adımlar
    Bazı durumlarda, genişletilmiş hata yükleme geçmişinde veya Windowsupdate.log dosyasında bulunmaz. Yalnızca hata 0x80070643 döndürülür. Bu sorunu gidermek için, bu makalenin ilerisindeki "Windows Installer kullanılarak yüklenen güncelleştirmeler hakkında bilgi" bölümüne bakın.

HATA İLETİSİ BU

Windows Installer kullanılarak yüklenen güncelleştirmeler hakkında bilgi
    Aşağıdaki örnekte, Windows Installer tarafından başlatılan bir güncelleştirme gösterilmektedir.

2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :::::::::::::
    2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :: START :: Handler: MSI Install
    2005-06-08 15:42:07 3632 e4c Handler :::::::::

"Başarısız olan Microsoft Office güncelleştirmeleri ile ilgili sorunları giderme" bölümünde listelenen adımlar yükleme sorununu gidermezse, Windows Installer günlüğünü etkinleştirin ve sonra da yükleme hatasını yeniden oluşturun. Etkinleştirme adımları hakkında daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın:
    223300 (http://support.microsoft.com/kb/223300/) Windows Installer günlüğü nasıl etkinleştirilir (Bu bağlantı, bir kısmı veya tamamı İngilizce olan içeriğe işaret edebilir)

BUDA ÇÖZÜMÜ OLARAK İDDA EDİLİİYOR TAM OLARAK NE YAPMALIYIM PEK ANLAMAMDA:(

Alıntıları Göster
    O sayfada
    Özel işleyiciyi tanımlama
    İşleyici, yükleyiciyi başlatan Windows Update bileşenidir. İşleyiciyi tanımlamak için şu adımları izleyin: 1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, %systemroot%\windowsupdate.log yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. İlgili güncelleştirmeyi günlük dosyasında arayarak güncelleştirme adını bulun. Örneğin, .NET Framework 1.1 Service Pack 1 güncelleştirmesini aramak için şu adımları izleyin: a. Düzen'i tıklatın, Bul'u tıklatın, .NET yazın ve Sonrakini Bul'u tıklatın.
    b. Aşağıdakine benzer bir ileti görünceye kadar Sonrakini Bul'u tıklatın:2005-06-02 16:02:01 936 474 DnldMgr * Updates to download = 1
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * Title = Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * UpdateId = {6F5DC828-0F05-4577-9A8A-74AB1CBE00A9}.100
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * Bundles 1 updates:
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * {AFCFDECF-2B9F-4881-8CFE-F56ED0DD81AF}.100

Not Güncelleştirme başlığı, UpdateID ve BundleID değerlerini görürsünüz. UpdateID değeri, genel güncelleştirmeyi tanımlar. BundleID değeri (AFCFDECF-2B9F-4881-8CFE-F56ED0DD81AF}.100), istemcinin karşıdan yüklemesi gereken özel paketi tanımlar.

aşamasına kadar yzılanları yapmayı dene.yapabilirsin açık olarak yazıyor naısl yapacağın

• quote:

O sayfada
    İşleyici, yükleyiciyi başlatan Windows Update bileşenidir. İşleyiciyi tanımlamak için şu adımları izleyin: 1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, %systemroot%\windowsupdate.log yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. İlgili güncelleştirmeyi günlük dosyasında arayarak güncelleştirme adını bulun. Örneğin, .NET Framework 1.1 Service Pack 1 güncelleştirmesini aramak için şu adımları izleyin: a. Düzen'i tıklatın, Bul'u tıklatın, .NET yazın ve Sonrakini Bul'u tıklatın.
    b. Aşağıdakine benzer bir ileti görünceye kadar Sonrakini Bul'u tıklatın:2005-06-02 16:02:01 936 474 DnldMgr * Updates to download = 1
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * Title = Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
    2005-06-02 16:02:01 936 474 Agent * UpdateId = {6F5DC828-0F05-4577-9A8A-74AB1CBE00A9}.100

Not Güncelleştirme başlığı, UpdateID ve BundleID değerlerini görürsünüz. UpdateID değeri, genel güncelleştirmeyi tanımlar. BundleID değeri (AFCFDECF-2B9F-4881-8CFE-F56ED0DD81AF}.100), istemcinin karşıdan yüklemesi gereken özel paketi tanımlar.

aşamasına kadar yzılanları yapmayı dene.yapabilirsin açık olarak yazıyor naısl yapacağın

Alıntıları Göster
    hayır olmuyor messenger veya msn yazınca birşey çıkmadı . napalım olamayacak heralde teşşekür ederim emeğin için

• quote:

O sayfada

Alıntıları Göster
    ya da sana şunu sorayım.
    kurulum yaptığın xp katılımsız birşey mi?
    bunun yanında xp kurulumundan sonra registry ayarları ile oynayan bir program kurdun mu?

• quote:

ya da sana şunu sorayım.
    kurulum yaptığın xp katılımsız birşey mi?
    bunun yanında xp kurulumundan sonra registry ayarları ile oynayan bir program kurdun mu?

Alıntıları Göster
    anlatayım arkadaş :

formatı attım

xp yi kurdum

nod32 yükledim

msn 8.0 yükledim (güncellenmeyen sürüm)

media player 11 yükledim

firefox yükledim.

bu kadar
  • quote:

anlatayım arkadaş :

formatı attım

xp yi kurdum

nod32 yükledim

msn 8.0 yükledim (güncellenmeyen sürüm)

media player 11 yükledim

firefox yükledim.

bu kadar

Alıntıları Göster
    peki.
    o zaman şöyle birşey deneyelim seninle
    1. Close all the applications.
    2. Click on Start->Run, type in REGEDIT and click on OK.
    3. Locate and select the following registry subkeys:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\11.0

4. Right click on 11.0 and rename them to Old11.
    5. Close the Registry Editor.

Diyorki başlat çalıştırdan regedit yaz enterla.registry açılacak
    sırasıyla
    bu iki anahtara gideceksin.
    sağdaki 11 dosyalarının üstünde çift tıklayıp isimlerini Old11 yap ve çık regeditten.öyle dene bakalım bir de.

• quote:

peki.
    o zaman şöyle birşey deneyelim seninle
    1. Close all the applications.
    2. Click on Start->Run, type in REGEDIT and click on OK.
    3. Locate and select the following registry subkeys:

4. Right click on 11.0 and rename them to Old11.
    5. Close the Registry Editor.

Diyorki başlat çalıştırdan regedit yaz enterla.registry açılacak
    sırasıyla
    bu iki anahtara gideceksin.
    sağdaki 11 dosyalarının üstünde çift tıklayıp isimlerini Old11 yap ve çık regeditten.öyle dene bakalım bir de.

Alıntıları Göster
    Bir de şunu yapalım.
    başlat çalıştır a tıkla cmd yaz enterla
    sc qc ose yaz enterla.karşına çıkan ekranı print screen yap koy buraya lütfen

• quote:

Bir de şunu yapalım.
    başlat çalıştır a tıkla cmd yaz enterla
    sc qc ose yaz enterla.karşına çıkan ekranı print screen yap koy buraya lütfen

Alıntıları Göster
    öyle bir anahtar yok ilk mesajınıza göre bakınca birde son mesajınızdaki girdileri çalıştıra girince komut ekranı açılıp hemen kapanıyor.
    yani print screen yapamıyorum:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.