arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyorum ve bu çalıştığım yerde her yarım saatte bir outlook üzerinden mail göndermem gerekiyor. otomatik, zamanlamalı bir mail programı var mıdır ? yani herhangi bir saatte otomatik olarak mail gönderebilecek bir program biliyor musunuz ? paralı parasız farketmez paralı olsada alıcam
bunu buldum arkadaşım bende çok sağol ama emin değilim otomatik mail yollayıp yollamadığına :S başka bilindik bi program var mı acaba :S
yok mu bilen ?
quote:
Orijinalden alıntı: zicanzee
arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyorum ve bu çalıştığım yerde her yarım saatte bir outlook üzerinden mail göndermem gerekiyor. otomatik, zamanlamalı bir mail programı var mıdır ? yani herhangi bir saatte otomatik olarak mail gönderebilecek bir program biliyor musunuz ? paralı parasız farketmez paralı olsada alıcam
hocam şöyle bir site var ama :D http://www.futureme.org/letters biraz geç oldu ama güç olmasın valla bende ihtiyaç duyunca araştırdım önce burayı fark ettim sonra işime yarayan şeyi bulunca buradada paylaşayım dedim
Dilediğiniz zaman toplu mail gönderim sisteminizin, mailleri kendisinin otomatik göndermesini isterseniz tetikleme e postası kurabilirsiniz.
Mesela belirli bir saatte yada kişilerin doğum günlerinde veya kişileriniz bülteninizi açtığında gibi kriterleri belirleyebilir ve gönderimlerinizin kendiliğinden gitmesini sağlayabilirsiniz.