bu arada murat kardeşim bu kadın inmiyor fiyatı :)14.750 de kaldı.
sağolasın kardeş :) ona hayırlı satışlar dilemekten başka yapacak birşey yok. ben biraz daha para biriktirmeye karar verdim, sağdan soldan kelepir bir araba çıkmazsa birkaç ay sonra bakıcaz artık ;)
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Orijinalden alıntı: Cekcak
Daihatsunun araçları gerçekten fiyat performans olarak çok iyi araçlar ama satın alırken. Parça fiyatları bana çok gelmişti. Misal Sirionun sol veya sağ ön çamurluğunun teki 217 TL imiş. Ön amortisörün teki 175 TL, geçen arkadaşın 98 model BMW 5.20i si için ön amortisörün tekini 80 TL'ye aldık. Baskı 134,60 TL+ kdv, Balata 105,90 TL+ kdv, Bilya 77,80 TL+ kdv, Arka tampon boyalı 376,20 TL+ kdv, Arka tampon boyasız 208,80 TL+ kdv. Hala bazen almayı düşünüyorum ama bu parça fiyatları beni korkutuyor açıkcası ve yan sanayide olmadığı için mecburen herşeyini yetkili servisten alacaksınız gibi birşey, tabii kullanıcılarına sormak lazım.
aynen söylediğiniz gibi son derece önemli bir noktanın altını çizmişsiniz. arkadaşımın arabayı muayene soktuk ön farı çatlaktı muayeneyi geçemedi bir tek farın fiyatı 450 liraydı bizde rotayı çıkmacılara çevirdik bu fiyat neredeyse mercedes farı fiyatı. yan sanayisi olmadığı için eliniz yetkili servise mahkum. daihatsu hakkında bununda bilinmesi gerekli.
Evet zaten Sirion'dan vazgeçmemizin sebebi de o malesef. Parçalarının yan sanayisinin bile olmayışı, yüksek yetkili servis fiyatlarına mecbur bırakıyor. Aslında durum böyle olmasa Sirion çok daha fazla tutulan bir araba olurdu bence.
Arkadaşlar otomatik 1,3 Getz buldum ama çok yaktığını duydum.
2005 model Getz ile 2002-2003 model Corsa arasında kaldım şimdi de. Corsa'nın 1,0 veya 1,2 motoru yakıt ve vergi dilimi açısından avantajlı ama sanırım Getz'in de ucuz yedek parça avantajı vardır? Biliyorum konu biraz uzadı ama; bu iki aracı kıyaslayarak değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: murat206rc
Arkadaşlar otomatik 1,3 Getz buldum ama çok yaktığını duydum.
2005 model Getz ile 2002-2003 model Corsa arasında kaldım şimdi de. Corsa'nın 1,0 veya 1,2 motoru yakıt ve vergi dilimi açısından avantajlı ama sanırım Getz'in de ucuz yedek parça avantajı vardır? Biliyorum konu biraz uzadı ama; bu iki aracı kıyaslayarak değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
dostum özelden mesaj atıyorum bi göz at . dediğim aracı 14.250 ye bağladım ben . yaparım dedimmi yaparım . özele bi göz at be kardeş.
Sonuç ne oldu arkadaş alabildi mi araç?
quote:
Orijinalden alıntı: Cekcak
Sonuç ne oldu arkadaş alabildi mi araç?
daha almış değil sanırım
Hayır henüz almadık, bahsettiğim Getz'i de kaçırdık zaten, kısmet değilmiş demekki o araba bize. Beklemedeyiz hala... 14.000 gibi rakamlar bizi aşacak gibi görünüyor. Kasko yapabileceğimiz yaşta daha ucuz bişeyler arayışındayım :(
Aynen bende 16'ya kadar arıyorum ama bulamadım henüz.
arkadaşlar benim 2005 model 1.2 motor paliom var dün gece kaza yaptım ve arabanın sağ+ çamurluk koporta + tampon değişmesi lazım ne kadar tutar bilen varsa acil yardmmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: frkn5858
arkadaşlar benim 2005 model 1.2 motor paliom var dün gece kaza yaptım ve arabanın sağ+ çamurluk koporta + tampon değişmesi lazım ne kadar tutar bilen varsa acil yardmmmmm
2 yıllık bir konunun üstelik alakasız bir konunun sonuna aracımın masrafı ne kadar olur şeklinde soru sorarsanız yanıt alamazsınız, aşağı yukarı öneriler için başlık açabilirsiniz ama online alışveriş yapmanıza olanak tanıyan yedek parça sitelerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme