Şimdi Ara

Otomatik Palio-Corsa-Sirion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Diğer iki arabayı kullanmadım palio kullanıcısıyım. Palionun yol tutuşu 175 taban lastiklerle pek iyi sayılmaz. Ancak 15 gün kadar önce aracıma 185 taban lastik aldım ve aracın yol tutuşu hissedilir derecede değişti. Daha önce ayağımı gazdan çekerek girdiğim virajlara artık hızımı kesmeden giriyorum. Yani yol tutuşu çokta sorun etmek doğru değil lastik değiştirerek önüne geçilebilir. Ayrıca bahsedilen fiyat aralığında en rahat satabileceğiniz araç yine paliodur.

aracın kıç kısmının yerden yükzekliği ve zaten 1030 kilo olan aracın arka süspansiyonun zayıf olması aracı hala vasatın altında bırakıyor.

yoksa elbette 175 lastik yerine 185 lastik takıp yol tutuşu nu sürüş testlerinde fiat firmasıda arttırıp aracın puanını yükseltebilirdi. fiat ta biliyoki aracın aerodinamiği müsait deil.

sevgili ÖFKELİKALABALIK arkadaşım bende palio kullancısıyım . evet bende bazen sert girebiliyorum virajlara. ama aracı hem otomatik vites istiyor. hemde acemi bayan kullanıcak sanırım . hemde araç küçük çocuğu gezdirmek için kullanılacak . oyusden sen yada ben palio yu kullanırız ama acemi bir sürücü hemde çocuk varken tavsiye etmek istemedim .belki acemi kullancak ve çocuk lu kullanım olacak kısmını atlamışsındır. yoksa sende bana hak vereceğinden eminim

ben colt tercihimde ısrarlıyım.. hayırlı akşamlar

• 13-14e colt var mı?
  • 4.araç tavsiye edilmiş 5.olarak bende nissan micrayı tavsiye ediyorum .tam bir bayan arabası.otomatiğide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

quote:

Orijinalden alıntı: murat206rc

Palio'yu yol tutuşu yüzünden elediniz sanırım???

Seçeneklerde Getz de olsa idi ne derdiniz??? Getz'in otomatik vitesi ve yakıt tüketimi hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. Bildiğim kadarıyla yol tutuşu iyi değil ama yedek parça bakımından avantajlı. Bir de Getz'in üretimini bitirecekler diye duydum, güya i20'yi onun yerine yapmışlar. Bence i20 çok daha güzel bir araba ama tabiki bu bütçe ile alakasız :)

Getz / Corsa?

palio evet parçası ucuz. ama dediğim gibi yağışlı yüzeyde das etmesin demiştiniz bazen palionun kuru zeminde bile dans ettiği olur:)

getz yol tutuş sınıfına göre iyidir.. güvenlikde iyidir. sanırım 5 üzerinden 4 yıldız almışdı euro ncap testlerinden .. bayanlar rahat kullanır.parçası ucuzdur.

getzin normalini kullandım otomatiğini kullanmadım . otomatiğin nin kalkışdaki hızlanmadaki geçişleri hakkında yorum yapmam yalnış olur.

manuel getze seve seve güzel arabdır derim . otomatiğini bilmiyorum . .. eski iş yerlerimdede bayanlar getz çok kullnıyodu adı bayan aracına çıktı biliyosnuz. ama hiç otomatiğini kullanan bayan görmedim . pek tercih edilmiyor sanırım . hyundai bayraktarda arkadaşım çalışıyodu pek giden bir model olduğunu söyleyemem .

ama dediğim gibi murat bey . özellikle benzinin fiyatı aldı başını gidiyor. otomatik vites olayı ayrı bi dert. bi bozulur dünya para. he bide iyi ustaya düşmezseniz yandığınızın resmidir.

benim size önerim şöyle dizel otomatik bir colt tur.

http://www.sahibinden.com/2005_mitsubishi_colt_dizel_otomatik-56WQQaXQQ18701904WQQpXQQdisplayitem

mitsubishi taş gibi araba üretir. evet parçası hyundaiye göre palio yoya göre biras pahalıdır. ama getze görede palioya görede parçaları bi hayli dayanıklıdır.

siz parçası ucuz dersiniz zırt pırt arıza çıkarırı . parçası pahalıdır ama ıvırı zıvır dakka başı arızalanmaz

dediğim gibi . ben paliomu satınca kendim bile colt alıcakdım . bagajı çok ufak. ama sizde iki araba varsa bagaj sorun olmaz. uzun yolda bi depoyla 1150 km yapıyomuş colt forumdan arkadşım söledi az önce. dediğim gibi karşıya geçiceğiniz zaman bile az yakıyo diye eşinizin arabasını alırsınız. 90 beygirdi sanırım bide hayli iyi.

biraz uzun oldu ama coltu neden çok övdünüz derseniz. bir nedenide. dizel colt motoru mercedes üretimidir. mercedesin motorunu taşıyor. 500 bini devirir banamısın demez

Haklısın ben de hiçbir zaman benzinli bir araçtan yana değilim, ama mevcut arabamız dizel olduğundan 2.arabanın dizel olmasına gerek yok bence, zaten günlük kullanımda 5 km. lik bir mesafeyi gidip gelecek. Otomatik vites olayında da sana katılıyorum, ben manuel vites severim zaten. Ama malesef acemi bir bayanın manuel vitesi problemsiz kullanabileceğine hiçbir zaman inanmıyorum ben. En azından kaza yapma riskini düşürüyor otomatik vites acemi sürücülerin. Zaten o da otomatik olsun istiyor.
    Usta konusunda sıkıntımız yok çok şükür, tanıdığımız güvendiğimiz fiyatları bize torpilli iyi bir ustamız var (özel servis) ; istanbul avrupa yakasında avcılar ve yakınlarında olanlara tavsiye de ederim :)

Ucuz/pahalı parça dayanıklılığı konusunda malesef katılmıyorum, benim şuanda kullandığım arabam 3. arabam ve hepsi de Hyundai idi, hiçbiri beni üzmedi ve parçaları da ucuz ve piyasada bol. Yani yıllardır Hyundai kullanıyorum ve parçalarının dayanıklılığı ve fiyatları konusunda Accent serisinde yumurta kasadan admire'a era'ya kadar hepsinden memnun kaldım.

Mitsubishi Colt'un ise bu forumda çok övülüyor olması bir zamandır dikkatimi çekiyordu. Tabiki kullananlar ya da inceleyenler bu kadar tavsiye ettiğine göre "iyi bir arabadır" fikri oluştu kafamda. Ama hem fiyatı yüksek, hem de açıkçası tip ve marka olarak pek sıcak bakmıyorum. O kadar bütçem olsa Colt düşünmezdim ben. Ancak kelepir bulursam alırdım tabiki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: toyyarisçi

4.araç tavsiye edilmiş 5.olarak bende nissan micrayı tavsiye ediyorum .tam bir bayan arabası.otomatiğide var.

Evet yeni nissan micralar güzel, bayanlar tarafından çok beğenilen bir araç ama malesef bütçe o kadar yok. Yoksa ilk sıraya onu koyardık zaten :)
    Eski kasaları da bu listedeki arabaların yanına koyulmaz bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

13-14e colt var mı?

iyi akşamlar merhaba. eğer bu işi ertelerse para biriktirme imkanı olursa üzerine fark koyup colt almanızı öneririm diye belirtmişdim yukardaki yazımda.o kısım atlanıldı sanırım.

onun dışında dizel colt 13-14e bulunmaz 16dan başlıyo ama arkadaşımız benzinli istiyor 15 den başlıyor benzinliler pazarlıkla 14 250 ye kadar düşebilir.
  • quote:

quote:

Diğer iki arabayı kullanmadım palio kullanıcısıyım. Palionun yol tutuşu 175 taban lastiklerle pek iyi sayılmaz. Ancak 15 gün kadar önce aracıma 185 taban lastik aldım ve aracın yol tutuşu hissedilir derecede değişti. Daha önce ayağımı gazdan çekerek girdiğim virajlara artık hızımı kesmeden giriyorum. Yani yol tutuşu çokta sorun etmek doğru değil lastik değiştirerek önüne geçilebilir. Ayrıca bahsedilen fiyat aralığında en rahat satabileceğiniz araç yine paliodur.

aracın kıç kısmının yerden yükzekliği ve zaten 1030 kilo olan aracın arka süspansiyonun zayıf olması aracı hala vasatın altında bırakıyor.

yoksa elbette 175 lastik yerine 185 lastik takıp yol tutuşu nu sürüş testlerinde fiat firmasıda arttırıp aracın puanını yükseltebilirdi. fiat ta biliyoki aracın aerodinamiği müsait deil.

sevgili ÖFKELİKALABALIK arkadaşım bende palio kullancısıyım . evet bende bazen sert girebiliyorum virajlara. ama aracı hem otomatik vites istiyor. hemde acemi bayan kullanıcak sanırım . hemde araç küçük çocuğu gezdirmek için kullanılacak . oyusden sen yada ben palio yu kullanırız ama acemi bir sürücü hemde çocuk varken tavsiye etmek istemedim .belki acemi kullancak ve çocuk lu kullanım olacak kısmını atlamışsındır. yoksa sende bana hak vereceğinden eminim

ben senin palio kullandığına inanmıyorum çünkü aracı sen üretmiş gibi eleştiriyorsun öfkelikalabalık arkadaşın dediği baştan sona doğrudur bu araca 185/60/14-195/50/15 gibi lastikler kolayca takılmakta ve ciddi oranda yol tutuşu sağlanmaktadır bizzat kendim kullandığım için söylüyorum benim 90 la girdiğim viraja arkadaş clio ile 80 le giriyor merak eden teampalio sitesinden bakabilir arkadaş palio kullanmasına rağmen hiç girmemiş herhalde. Bu aracı 195 tabanlı lastik +sporyayla yere 10 cm yakın yapan arkadaşlar var yol tutuşunu ordan öğrenebilirler bununlada aracı yolda tutamayan kişi zaten araba almasın üstelik palionun içi getz corsa gibi araçlardan çok da küçük değil HEMEN HEMEN AYNI 280lt bagaj hacmi var bence 1.2 değilde 2000-2002 arası 1. 16 v 103 hp sıralı sistemli bulursan çok iyi bir seçim olur

• quote:

quote:

quote:

Palio'yu yol tutuşu yüzünden elediniz sanırım???

Seçeneklerde Getz de olsa idi ne derdiniz??? Getz'in otomatik vitesi ve yakıt tüketimi hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. Bildiğim kadarıyla yol tutuşu iyi değil ama yedek parça bakımından avantajlı. Bir de Getz'in üretimini bitirecekler diye duydum, güya i20'yi onun yerine yapmışlar. Bence i20 çok daha güzel bir araba ama tabiki bu bütçe ile alakasız :)

Getz / Corsa?

palio evet parçası ucuz. ama dediğim gibi yağışlı yüzeyde das etmesin demiştiniz bazen palionun kuru zeminde bile dans ettiği olur:)

getz yol tutuş sınıfına göre iyidir.. güvenlikde iyidir. sanırım 5 üzerinden 4 yıldız almışdı euro ncap testlerinden .. bayanlar rahat kullanır.parçası ucuzdur.

getzin normalini kullandım otomatiğini kullanmadım . otomatiğin nin kalkışdaki hızlanmadaki geçişleri hakkında yorum yapmam yalnış olur.

manuel getze seve seve güzel arabdır derim . otomatiğini bilmiyorum . .. eski iş yerlerimdede bayanlar getz çok kullnıyodu adı bayan aracına çıktı biliyosnuz. ama hiç otomatiğini kullanan bayan görmedim . pek tercih edilmiyor sanırım . hyundai bayraktarda arkadaşım çalışıyodu pek giden bir model olduğunu söyleyemem .

ama dediğim gibi murat bey . özellikle benzinin fiyatı aldı başını gidiyor. otomatik vites olayı ayrı bi dert. bi bozulur dünya para. he bide iyi ustaya düşmezseniz yandığınızın resmidir.

benim size önerim şöyle dizel otomatik bir colt tur.

http://www.sahibinden.com/2005_mitsubishi_colt_dizel_otomatik-56WQQaXQQ18701904WQQpXQQdisplayitem

mitsubishi taş gibi araba üretir. evet parçası hyundaiye göre palio yoya göre biras pahalıdır. ama getze görede palioya görede parçaları bi hayli dayanıklıdır.

siz parçası ucuz dersiniz zırt pırt arıza çıkarırı . parçası pahalıdır ama ıvırı zıvır dakka başı arızalanmaz

dediğim gibi . ben paliomu satınca kendim bile colt alıcakdım . bagajı çok ufak. ama sizde iki araba varsa bagaj sorun olmaz. uzun yolda bi depoyla 1150 km yapıyomuş colt forumdan arkadşım söledi az önce. dediğim gibi karşıya geçiceğiniz zaman bile az yakıyo diye eşinizin arabasını alırsınız. 90 beygirdi sanırım bide hayli iyi.

biraz uzun oldu ama coltu neden çok övdünüz derseniz. bir nedenide. dizel colt motoru mercedes üretimidir. mercedesin motorunu taşıyor. 500 bini devirir banamısın demez

Haklısın ben de hiçbir zaman benzinli bir araçtan yana değilim, ama mevcut arabamız dizel olduğundan 2.arabanın dizel olmasına gerek yok bence, zaten günlük kullanımda 5 km. lik bir mesafeyi gidip gelecek. Otomatik vites olayında da sana katılıyorum, ben manuel vites severim zaten. Ama malesef acemi bir bayanın manuel vitesi problemsiz kullanabileceğine hiçbir zaman inanmıyorum ben. En azından kaza yapma riskini düşürüyor otomatik vites acemi sürücülerin. Zaten o da otomatik olsun istiyor.
    Usta konusunda sıkıntımız yok çok şükür, tanıdığımız güvendiğimiz fiyatları bize torpilli iyi bir ustamız var (özel servis) ; istanbul avrupa yakasında avcılar ve yakınlarında olanlara tavsiye de ederim :)

Ucuz/pahalı parça dayanıklılığı konusunda malesef katılmıyorum, benim şuanda kullandığım arabam 3. arabam ve hepsi de Hyundai idi, hiçbiri beni üzmedi ve parçaları da ucuz ve piyasada bol. Yani yıllardır Hyundai kullanıyorum ve parçalarının dayanıklılığı ve fiyatları konusunda Accent serisinde yumurta kasadan admire'a era'ya kadar hepsinden memnun kaldım.

Mitsubishi Colt'un ise bu forumda çok övülüyor olması bir zamandır dikkatimi çekiyordu. Tabiki kullananlar ya da inceleyenler bu kadar tavsiye ettiğine göre "iyi bir arabadır" fikri oluştu kafamda. Ama hem fiyatı yüksek, hem de açıkçası tip ve marka olarak pek sıcak bakmıyorum. O kadar bütçem olsa Colt düşünmezdim ben. Ancak kelepir bulursam alırdım tabiki :)

tekrar merhaba. murat bey bende avcılardayım .hangi ustaymış bu bizimde aklımızda bulunsun . ben servislerde çalıştığım için usta sıkıntısı çekmiyorum ama el elden üstündür mutlaka işim düşer:)

üstadım 2. el alırken şu sıra dikkatli ol. herkes sıfır arabalardaki kampanyalardan 2. elin düştüğünü savunuyor. ama herkesin çok çabuk unuttuğu birşey var. ikitellideki sel felaketi. burda sel suyundan çıkan 1000 den fazla araç var.bunlar 2. ele sürüldü.

o bölge sanaii olduğundan herkesde kiralık şirket aracı var. kiralama şirketleri 2. ele verdiler araçları sadece fiatın ve renaultun 600 üzerinde aracı (ikisinin toplam)
    tekrar gözden geçirilip elden geçirilip 2. ele konuldu.
    bu araçlarda çarpma yok kaza yok . ama sağlam su yemiş bir kaporta motor var. tuzlu su olmadığından motorlar rektefiye edildi.

servis bağlantım çok olduğundan şuan ben pek bulaşmıyorum uzak duruyorum .

birde palio lar üretimden kalkıcak diyolar demişsiniz

evet doğru . palio ve getzler üretimden kalkıcak. getz hatta geçen sene kalkıcakdı .

palio 10 yıllık bir kasaya sahip geç bile kalındı . palio yerine yeni kasa fiat uno lar çıkıcak . grande punto yerinede punto evo aldı.

yeni uno lar ekonomik motor olucak dizelide buluncak resimlerine netten ulaşılabilir.

bizim evdede acemiler var. palio almadık onlara 98 model honda civic aldık otomatik . büyük kasa kullanırsa oda olabilir.

ama peşin görüşlü olmayın bi coltu kullanın . 3 silindir dizel mercedes motoru .

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

quote:

ben senin palio kullandığına inanmıyorum çünkü aracı sen üretmiş gibi eleştiriyorsun öfkelikalabalık arkadaşın dediği baştan sona doğrudur bu araca 185/60/14-195/50/15 gibi lastikler kolayca takılmakta ve ciddi oranda yol tutuşu sağlanmaktadır bizzat kendim kullandığım için söylüyorum benim 90 la girdiğim viraja arkadaş clio ile 80 le giriyor merak eden teampalio sitesinden bakabilir arkadaş palio kullanmasına rağmen hiç girmemiş herhalde. Bu aracı 195 tabanlı lastik +sporyayla yere 10 cm yakın yapan arkadaşlar var yol tutuşunu ordan öğrenebilirler bununlada aracı yolda tutamayan kişi zaten araba almasın üstelik palionun içi getz corsa gibi araçlardan çok da küçük değil HEMEN HEMEN AYNI 280lt bagaj hacmi var bence 1.2 değilde 2000-2002 arası 1. 16 v 103 hp sıralı sistemli bulursan çok iyi bir seçim olur

merhaba sevgili arkadaşım. hiç palio kullanmadınmı senmi ürettin gibi ifadelerde bulunmaya gerek yok. hem palio kullandım . hemde 2004 ford otosan gölcük ürün geliştirme departmanında çalıştım. 2006 cevizlibağ fırat oto fiat bayiisinde servis danışmanlığı yaptım .
    yani kendi paliom dışında her gün onlarca palio gördüm sürdüm test ettim arızalarıyla uğraştım.

oyusden kırıcı ifadeler kullanmaya gerek yok . 2005 den beri forumdayım burdaki arkadaşlardan servise yanıma gelip bi çayımı içenler dahi olmuştur. sen herzaman kendi paliona binmişsindir. ben her gün en az 10 palioya binmişimdir. lütfen arkadaşım kırıcı olmayalım .

konunun başını kaçırdınız belli arabada çocuk olcak acemi kullancak otomatik olacak ve yağışlı yüzeyde yere sağlam basıcak. görüşüme katılmayabilirsin ama palio 185 deil 195 taksan sınırları belli olan bir aracı 2 lastikle sınıf atlatıcaksan hayal dünyanın genişliğine veririm

ayrıca aracı öyle yere yaklaştıracak kadar yaratıcı arkadaşları muayene istasyonlarında kapıdan sokmadan geri çeviriyolar. aklında bulunsun . bütün değişen kesilen her parça orginali olup geri gelcek . takozu dahi çıkarılmış olsa muayeneden geçemez geri çevrilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi_troll -- 29 Aralık 2009; 22:53:22 >

• asabi_troll, dünya küçük derler ya, öyleymiş :) avcılardaysan belki de tanıyosundur, hakan usta ve kardeşi hasan usta, İGS Metropolün arka cephesinin bitişiğindeler. Servisin ismini şimdi hatırlamıyorum ama aklıma gelirse yazarım istersen. Daha önce çalıştığın yerleri okudum, şimdi nerede çalışıyorsun?

Bu arada bir Palio için kimse kimseyi kırmasın lütfen :) Her arabanın sınırları bellidir, ben zaten modifiyeden yana da değilim öyle alçaltmak falan bana göre şeyler değil. Orjinal alır, orjinal satarım :) Arabaları kıyaslarken de hepsinin orjinal hallerini düşünerek kıyaslamak lazım bence.

Zaten arabayı aldıktan sonra 185 lastik alcak para kalmıycak gibime geliyor :)) alım satımıydı kaskosuydu vs.. derken zaten birsürü masraf oluyor alırken.

Bu arada sel felaketinden zarar görmüş ve toparlanmış arabaları nasıl anlarız? Özellikle de rektefiye görmüş bir araba anlaşılıyormu?

Bu arada merakımdan soruyorum; "tuzlu su olmadığından motorlar rektefiye edildi." demişsin, tuzlu su olsa ne olurdu? Rektefiye gerekmezmiydi

Zaten şu İstanbul'da temiz araba bulmak kadar zor bişey yok, kimseye de güvenemiyosunki. Adamlar selden zarar görmüş arabaları kimbilir neler söyleyerek satıyorlardır. Bu yüzden arabayı ustalara göstermeden ve sigortadan sorgulatmadan araba almıyorum. Ne üçkağıtlar dönüyor.

Aciliyetimiz olmadığından şuanda beklemedeyiz, ya çevremizden kelepir bir araba ya da dediğin gibi biraz daha para biriktirmeye çalışıp bütçeyi yükseltçez artık.
    Colt konusunda sana hak veriyorum ama o seviyede bir bütçe olsa eşim heralde Micra derdi :) Hee bir de Toyota Yaris girerdi listeye o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 29 Aralık 2009; 23:28:38 >

• quote:

asabi_troll, dünya küçük derler ya, öyleymiş :) avcılardaysan belki de tanıyosundur, hakan usta ve kardeşi hasan usta, İGS Metropolün arka cephesinin bitişiğindeler. Servisin ismini şimdi hatırlamıyorum ama aklıma gelirse yazarım istersen. Daha önce çalıştığın yerleri okudum, şimdi nerede çalışıyorsun?

Bu arada bir Palio için kimse kimseyi kırmasın lütfen :) Her arabanın sınırları bellidir, ben zaten modifiyeden yana da değilim öyle alçaltmak falan bana göre şeyler değil. Orjinal alır, orjinal satarım :) Arabaları kıyaslarken de hepsinin orjinal hallerini düşünerek kıyaslamak lazım bence.

Zaten arabayı aldıktan sonra 185 lastik alcak para kalmıycak gibime geliyor :)) alım satımıydı kaskosuydu vs.. derken zaten birsürü masraf oluyor alırken.

Bu arada sel felaketinden zarar görmüş ve toparlanmış arabaları nasıl anlarız? Özellikle de rektefiye görmüş bir araba anlaşılıyormu?

Bu arada merakımdan soruyorum; "tuzlu su olmadığından motorlar rektefiye edildi." demişsin, tuzlu su olsa ne olurdu? Rektefiye gerekmezmiydi

Zaten şu İstanbul'da temiz araba bulmak kadar zor bişey yok, kimseye de güvenemiyosunki. Adamlar selden zarar görmüş arabaları kimbilir neler söyleyerek satıyorlardır. Bu yüzden arabayı ustalara göstermeden ve sigortadan sorgulatmadan araba almıyorum. Ne üçkağıtlar dönüyor.

Aciliyetimiz olmadığından şuanda beklemedeyiz, ya çevremizden kelepir bir araba ya da dediğin gibi biraz daha para biriktirmeye çalışıp bütçeyi yükseltçez artık.
    Colt konusunda sana hak veriyorum ama o seviyede bir bütçe olsa eşim heralde Micra derdi :) Hee bir de Toyota Yaris girerdi listeye o zaman :)

cidden küçük dünya. ben servisden çıktım . özel bir ehliyet kursunda motor hocalığına başıyacağım kısmetse. yılbaşından sonra şubat sonu gbi

hem lise hem 2 yıllık yüksek okul motor üzerine okudum . ustalık belgesi var eğitim belgemi alıcam kursumu bekliyorum . sonra kısmetse motor hocalığından devam ..

şimdi murat arkadaşım su yiyen motor suda kalma süresi ne göre döküm olduğundan elden geçebiliyor. tabi suda kalma süresi önemli.

tuzlu su ile normal su ayrımı şu şekilde. tuzlu su motor içindeki yağı çözebiliyor tuz miktarı yoğun olduğundan ve direk motor bloğuna zarar veriyor. normal su yağ ile ayrışabiliyor.

bilirsiniz suyla sayğı bardağa koyarsınız ayrışır. ama tuz yağı çözebiliyor. iki su arasındaki ayrım burdan geliyor. en kaba şekliyle anlattım gene çıkıp biri yok öle deil böle deil demesin :)

bu şekil anlamak zor. misal servisde tanıdığım oluyor o servisin 2. el kısmına gittiğimde abi bu arabayı alma yaramaz diyo anca öle:)

yoksa bu devirde experleri bile kandırabiliyolar .normal alıyıcı hayli hayli

• bu arada sana getz baktım murat arkadaşımda temiz otomatik bulamadım . tanıdık bir arkadaşa mail attım şimdi. manuel getz var. ama otomatik yok malesef.
  • sağolasın hocam, zaten otomatik vites kolay bulunmuyor.
    Yine de okuyan arkadaşların aklında bulunsun, bahsi geçen araçlardan temiz birşey olursa haber verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

13-14e colt var mı?

http://www.sahibinden.com/aciliyetten_15_000_tl_pazarliksiz_31_12_2009_tarihine_kadar-82WQQaXQQ19582474WQQpXQQdisplayitem

pazarlıksız 15 diyor... 31.12.2009 tarihine kadar günde 1000 lira biriktirmem lazım :)
    şaka biryana, dediğim gibi o fiyatlara çıkamıyoruz :( max.13000 çok kasarsak 14000... o da maksimum yani imkanları zorlayarak. 10-12 civarı bulsak daha iyi olur. Bunun kaskosu falan da var biliyosunuz almakla bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 29 Aralık 2009; 23:58:17 >

• http://www.sahibinden.com/bayandan_40_binde_otomatik-12WQQaXQQ19197147WQQpXQQdisplayitem

hocam getzlere ne dersiniz oldukça güzel ve bayan için uygun bir araç donanım olarakda gayet iyi 4 cam otm klima hy vs gibi
  • quote:

http://www.sahibinden.com/bayandan_40_binde_otomatik-12WQQaXQQ19197147WQQpXQQdisplayitem

hocam getzlere ne dersiniz oldukça güzel ve bayan için uygun bir araç donanım olarakda gayet iyi 4 cam otm klima hy vs gibi

Bir Hyundaisever olarak tabiki keşke olsa derim :) ama fiyatları malum hocam daha biriktirmek lazım sanırım Getz için. Kelepir temiz bulsam direk alırım zaten.

• quote:

quote:

quote:

13-14e colt var mı?

http://www.sahibinden.com/aciliyetten_15_000_tl_pazarliksiz_31_12_2009_tarihine_kadar-82WQQaXQQ19582474WQQpXQQdisplayitem

pazarlıksız 15 diyor... 31.12.2009 tarihine kadar günde 1000 lira biriktirmem lazım :)
    şaka biryana, dediğim gibi o fiyatlara çıkamıyoruz :( max.13000 çok kasarsak 14000... o da maksimum yani imkanları zorlayarak. 10-12 civarı bulsak daha iyi olur. Bunun kaskosu falan da var biliyosunuz almakla bitmiyor.

pazarlıksız demiş ama belliki kampanyalardan faydalanıp araba alma niyeti varbana 14.000 e iner gibi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

13-14e colt var mı?

şuan herkes sıfır araç aldığından belki pek arayan olmamışdır şans denemek lazım . yoksa ne pazarlıksız araçlar gördüm 1-2 binlira birden düşen :)

bende pazarlıksız diye koyuyodum baktım satılmıyo düşürüyodum . ben şu hanım arkadaşı bi arıyım bakalım ne dicek düşücekmi

• quote:

pazarlıksız demiş ama belliki kampanyalardan faydalanıp araba alma niyeti varbana 14.000 e iner gibi geliyor.

Haklısın, ama araba 115 bine dayanmış, 100bin km.nin altında hatta 80binin altında istiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.