Şimdi Ara

OTOMATIK SEDAN ARABA ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAKIN ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM 42000 YTL YE KADAR OTOMATIK SEDAN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

• Civic elegance vsa lı 41500 e alınabilir Alternatif corolla elegance (otomatikimsi) 43000 gibi...
  • Mazda 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Mazda 3
  • bende otomatik ford focus vardı sakın alma 13lt benzin yakıyordu.
  • en sorunsuz otomatik olan honda civic'i tercih ederim.
  • bizim şirkette de iki arkadaş kullanıyor honda civic otomatik ve çok çok memnunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim şirkette de iki arkadaş kullanıyor honda civic otomatik ve çok çok memnunlar.
  • honda civic elegance otomatil 40000tlye alabilirsiniz
  • şizin kaç şirket vardı
    quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

bizim şirkette de iki arkadaş kullanıyor honda civic otomatik ve çok çok memnunlar.

Bu arada yeni opel astra sedan 1.3 cdti easytronic vites öneririm.Tam oto değil ama işini görür
  • Bu fiyata en iyi alternartifler C sınıfı civic ve corolla. Civic vites olarak corolladan daha başarılı.
  • yalnız elegance 40000 ytl degıl 43000 ytl listesinde. En fazla 500 iniyorlar
  • makyajlı focus çok güzel olmuş mart sonu gelecekmiş alınabilir toyota corolla honda cıvıc alternatifim
  • mazda 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigani

yalnız elegance 40000 ytl degıl 43000 ytl listesinde. En fazla 500 iniyorlar

o zaman o sizin bayiden kaynaklanıyor,ben xenon far,park sensör,kapı eşik niklejı,arka spolier,egsoz ağzı hepsi birlikte 41000e anlaşmıştım bunlar olmadan rahat 40000e alınır alanlarda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.