Şimdi Ara

OTOMATIK VITES ARABAYA LPG SISTEMI UYGULANABILIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
26.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OTOMATIK VITES ARABAYA LPG SISTEMI UYGULANABILIRMI

MRB ARKADASLAR..2005 MODEL MINI COPPER OTOMATIK VITES ARACA SIRALI LPG SISTEMI KURMAK ISTIYORUM...

SIZCE OTAMATIK VITESTE LPG SISTEMI NASIL OLUR. PERFORMANS ALABILIRMIYIM..

SISTEM OLARAK BRC DUSUNUYORUM..

SIZIN ONERI FIKIR VE TECRUBELERINIZE IHTIYACIM VAR.. SIMDIDEN TESSEKKUR EDIYORUM..

• Manuel arabalarda durum ne ise otomatiklerde de aynıdır.
    Yani şanzuman farklı diye değişen bir durum yoktur.

İşin erbabları daha detaylı bilgiler verirler sanırım...

*Ekleme

2000 küsür kilometredir 2004 Civic'de Lpg kullanıyorum (BRC) ve gayet memmunum...
    Bu iş için takılacak kitin markası kadar işçiliğin de önemi var diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 9 Mart 2010; 23:14:56 >
  • @GS-KURTULUS konuyu özetle açıklamış.Otomatik şanzumanın lpg dönüşümünde ekstra bir tarafı bulunmamaktadır.Size en yakın yetkili servisimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Aklınıza takılan tüm soro ve sorunlar için burdayız.

http://www.2a-lpg.com/duyurular/GUNCEL_BAYI_LISTESI.pdf
  • Eğer kalbirasyonda sorun olursa performans düşüklüğünü çok rahat belli eder. çünkü çekiş düşüklüğü nedeniyle vits değişim zamanı ve devri uzar. iyi kalibrasyonda kayıp hissedilmez.
  • arkadaşım mini coopere lpg taktıracak ilk kişisen olacaksın herhalde b bişey olmaz korkma teyzem 1.2 pandasına taktırdı bişey olmadı çatır çatır işliyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 10 Mart 2010; 3:08:47 >
  • seat marka aracımda 2,5 yıldır tartarini takılı, 50000 km yaptım.lpg ile ilgili hiçbir sorunum yok.çok da iyi yakıyor.araba 2000 model seat ibiza 1.6 signo .....herhese tavsiye ederim.her km 10 kuruş cebime kaldığını düşündüğümde toplam 5000 tl net karım var.lpg sistemini de 1600 tl taktırmıştım çok tan amorti ettim.çekişte de herhangibir problem yok.
  • tankı tavana bağlıcan heralde
    Mini ye lpg takılır mı yahu
  • lazın ferrarisi gibi olmasın cooper firması duymasın valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: By PaCHa

OTOMATIK VITES ARABAYA LPG SISTEMI UYGULANABILIRMI

MRB ARKADASLAR..2005 MODEL MINI COPPER OTOMATIK VITES ARACA SIRALI LPG SISTEMI KURMAK ISTIYORUM...

SIZCE OTAMATIK VITESTE LPG SISTEMI NASIL OLUR. PERFORMANS ALABILIRMIYIM..

SISTEM OLARAK BRC DUSUNUYORUM..

SIZIN ONERI FIKIR VE TECRUBELERINIZE IHTIYACIM VAR.. SIMDIDEN TESSEKKUR EDIYORUM..

merhabalar
    araçınızın otomatik şanzumana sahip olması lpg sistemine engel değildir. aynı sürüş konforunu sıralı sistemdede yaşarsınız. tabiki bunun için iyi marka ve iyi usta gereklidir.
    ben size gas italy yada eco teck markalarını tavsiye ederim. zira bunlar sorunları minimum seviyede yaşatan ürünler olup enjektör ve regülatörleri oldukca yüksek kaliteye sahiptir.daha detaylı anlatım ve bilgi için lütfen 0212 482 95 90 -0531 959 94 52 den ulaşabilirsiniz.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz
    www.yunuslpg.com

• Ben dün Focus otomatik aracıma Atikerin safe fast modelini taktırdım. Oldukça memnunum arıza ışığı falan da yok. Çekiş kaybı yok.. 1100 lira verdim 10 taksit..
  • ARACIN ÖZELLİKLİ BİR ARAÇ SANA pRİNS, kitMTM veya teleflex taktırmanızı öneririm
  • benimde aracım otomatik vites hiçbir sorun yok yeterki iyi bir ustaya yaptır.
  • iyi akşamlar yarın mini cooper almayı düşünüyorum.sizce lpg takılsa sıkıntı dogarmı?birde 100binden sonra sıkıntı çıkartıyor diyorlar dogrumudur?mini kullanan arkadaşlar cevaplandırabilirlermi teşekkürler
  • Kardeşim hiç düşünmeden git taktır LPG'yi..Kimseyide kafana takma yok suna takılır mı yok buna takılır mı ? Böyle diyenlerin kendine ait bir arabası bile olmaz genelde..Yani demek istediğim arabası yokki masrafını falan düşünebilsin karşıdaki kişiyi anlayabilsin..Niye kardesım ben dünyanın en pahalı benzinin kullanmak zorundamıyım ? LPG taktırgım zaman çok çok çok ufak bir çekiş düşüklüğü olur hatta belki olmaz bile..Olursada sen bunu hissetmen mümkün değil..Ayda 500 milyondan fazla yakıta vercegine yine 300 milyon ver..Tasarruf etmek komik değildir..Bende Mercedes c 180 CGİ 7 ileri vardı..Onada taktırdım ve çokta memnumum..Benzine para verip para babalarını zengin edecigime lpg taktırıp az veririm kafam rahat olur.PAŞALAR gibide arabama binerim...La bu arabaya LPG mi olur aouıdhıausdasd diyenlerde dolmus bekler duraklarda yarım saat 45 dk :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.