Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES BROADWAY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN OTOMATİK VİTES BROADWAY HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.7.250 TL YE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA İLERİDE SATABİLİRMİYİM YANİ ZARAR EDERMİYİM BİLMİYORUM OYÜZDEN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM. BİLEN VARSA OTOMATİK VİTES BROADWAY HAKKINDA BİLGİ VERSİN

• 3 vites otomatik, 65-70 beygir motor, çok kısıtlı bir hızlanması var Renault 9 otomatik'in. Scooter gibi bağırır ama gitmez. Aynı zamanda çok da benzin tüketir. Suzuki swift'lerde de 3 vites otomatik var ama onun hızlanması biraz daha iyi japon teknolojisi olunca daha iyi oluyor heralde. Bir engeliniz yoksa aynı brodway'in manuel vites olanını tavsiye ederim.
  • motoru nasıl sizce sansumanı kolay arızalanır cinstenmi
  • Sahibinden.com'da 150-180 binde otomatik broadway'ler var sizin bulduğunuz oradakilerden daha yeniyse sorun olmaması lazım. Ama elbette otomatik bir şanzıman manuel vitesten fazla sorun çıkartır birisi elle kumanda edilen mekanik cihaz diğeri otomatik bir makine.
  • Otm brodway oldugunu bilmiyordum :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda34

Sahibinden.com'da 150-180 binde otomatik broadway'ler var sizin bulduğunuz oradakilerden daha yeniyse sorun olmaması lazım. Ama elbette otomatik bir şanzıman manuel vitesten fazla sorun çıkartır birisi elle kumanda edilen mekanik cihaz diğeri otomatik bir makine.

bende araba sürmeye yavaş yavaş başlamak istiyorum o yüzden otomatik tercih edecektim.ztn bizim alacagımız arabayı 6 bine bırakacaktı adam ama km si çalışmıyor allah bilir kaç km de ama temiz görünüyor 1 parçasıda boya var.bide 6 bine alsak elimizde kalma ihtimali varmı otomik vites broadwaylar satılıyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.