Şimdi Ara

otomatik vites araçta patinaj ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yeni fiesta 1.6 powershift şanzımanlı aracı kullanma fırsatım oldu..araç 10 bin km civarında,daha önce hiç fiesta kullanmamıştım, bana çok atik geldi..merak ettiğim ise yanılmıyorsam ışıklarda kalkışlarda 2-3 kere patinaj çektim..benim bildiğim otomatik araba kolay kolay pati çekmez..frene sonuna kadar basıp çektikten sonra gazı yarılamışımdır en fazla diye düşünüyorum..bu normal mi?.. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birden yarıya kadar basarsan patiye kalkar
  • Normaldir, Kullandığım ve kullanmakta olduğum tüm otomatik araçlar rahatça pati çekebilmekte, Üstelik D konumunda
  • Otomatik sarmaz mı , aah keşke. Gazı kökleyince 100 e kadar patinaj . DSG şanzıman
  • Honda CRV N Ye alın gazı kökleyin kesicide birden D yada 1'e takın 4 tekerlek pati çeksin :)
  • Moda'da 1971 model siyah Pontiac GTO var, kadın giderken 3.vites de bile patinaj atıyor
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Şanzımanı bebek gibi kucağında taşıyabilecek kadar güçlü kuvvetli olanlar denesin. sanayide ustalar taşımıyor ordan oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites - patinaj soru?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Moda'da 1971 model siyah Pontiac GTO var, kadın giderken 3.vites de bile patinaj atıyor

Hocam bu araç,oradaki bir anadolu lisesi ne yakın galiba değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

Honda CRV N Ye alın gazı kökleyin kesicide birden D yada 1'e takın 4 tekerlek pati çeksin :)

98 model otomatik CR-V aracımla bi gün ışıklarda bekliyorum arkadaş araca ilk kez biniyor. Honda motorunun sesi güzel muhabbeti dönüyordu. Ben de ışıkta beklerken N ye aldım ve 4-5 bin devirdeyken bi anda yeşil yandı. arkadaki taksici dolmuşçu kornaya abanınca küfür yememek için devirin rölanti devrine düşmesini beklemeden 3bin devir gibi iken D ye taktım vitesi. Şanzımandan ÇOTÖNK diye bi ses geldi ve araba ileri zıpladı. Dedim aha şanzımanı aldık kucağa.... Neyseki ondan sonra 10bin km daha bindim hiç bi sıkıntı olmadı.

Yine de çıkan ses çok tehlikeli bir hareket olduğunu açıkça belirtiyordu.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Çekirge 1 zıplar, 2 zıplar...
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    ben2 kere otoparkta denedim. ama zemin kaygan otopark zeminiydi :) işinde öyle bi hilesi var :D ama honda bu bişi olmaz :D
  • Kadıköy Kız Lisesinden İskeleye giden cadde üzerine park ediyor. Kadın oralarda bir yerde oturuyor. Fenerbahçe ve Caddede çok görüyorum, yaş olarak da 50 civarında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.