Şimdi Ara

# OTOMATİK VİTES # Laguna Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Selam arkadaşlar özellikle otomatik vites kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak, 1998 Model 180,000 Km de 2.0 RXE Otomatik bir araçla ilgileniyorum yalnız Renaultların otomatik vitesi ile ilgili pek bilgim olmadığı için alıp almama konusunda kararsızım.

1- Aracı çalıştırıp vitesi D konumuna aldıktan sonra ayağımı frenden kaldırdığımda ortalama ne kadar bir ivme kazanıyor? (Bu araçta vites D konumunda hafif bir yokuşta ayağımı frenden kaldırdığımda olduğu yerde kaldı. Biraz gaz verdikten sonra araç kalktı. Honda CR-V de bu pozisyonda gaz vermeden kalkardı araç, Lagunada normal mi acaba?)

2- Araç 50 km/h ye kadar olan süratte biraz zorlanıyor, bu hızı geçtikten sonra çok iyi gidiyor. Vites geçişlerinde sarsıntı yok. Acaba şanzumanda bir problem olabilirmi? Yoksa motor soğuk olduğu için mi bu şekilde oldu?

3- Sesli uyarı sisteminde low diye birşey söylüyor bu tam olarak nedir?

4- Airbag Uyarı lambası yanıyor? Beyinde bir problem olabilirmi? Yoksa basit bir lamba arızası mı?

Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim uzun zamandır beklediğim Lagunama kavuşmam bu soruların cevaplarıyla gerçekleşecek. Şimdiden ilginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim...

• Kimsenin otomatik vites lagunası yok mu *??? :)
  • yazık etme kendine 1998 otomatiği alacağına değil ormanı dağı dolaş daha iyi
    tecrübe ile sabittir
  • Selam arkadaslar.Bende BVGRA arkadasım gıbı yardım talebınde bulunacagım ama konu nedense kapanmıs gıbıme geldı.1999-2002 mod.otomatık laguna almak uzereyım bende.Bu hafta pert olan aracımın parasını sıgortadan alıcam ınsallah.(nıhayet).Eskı aracım 2005polo.Cok memnundum ama cocuktan sonra kucuk gelmeye baslamıstı zaten.Sımdı hem genıs,hem konforlu,hem otomatık,hem vergısı az,hem yakıtta cımrı(lpg),hemde goze hos gorunen bı arac bakıyorum.Ve sadece buldugum laguna,baska bulamadım.Artı yada eksı yonde tavsıyelerınız varsa sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada yazmayı unutum,hemde12000 ıla 14000 tl arasında.
  • İlgilendiğiniz modele ait konulara yazarsanız daha net ve düzgün cevaplar alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.