Şimdi Ara

Otomobil fiyatlarının durdurulamaz yükselişi ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar,

Bu otomobil fiyatları aldı başını gidiyor ...!

Hiç unutmuyorum dünkü gibi hatırımda.2013 yılının son aylarında,babadan kalma Broadway otomobilimizi
    emekli edelim yerine HB bir otomobil alalım dedik.

Marka fanetiği olmadığımız için,otomobil firmalarının birine giriyoruz diğerinden çıkıyoruz.
    Hangisinin fiyatı uygun,hangisi daha konforlu,hangisi daha güvenli vede donanımlı diye araştırııyoruz.

Bu koşuşturmaca sonucu OPEL HB modelinde karar kıldık.Navigasyon vede Flexride Şasi ek donaımıyla 50.000 e el sıkıştık.
    Diğer markalarda neredeyse donanımlı yada donanımsız aynı fiyarlara yakın yada biraz fazlaydı.
    Tam anlaşacaktım ki satış temsilcisi ek donanım için 1 yada 2 ay beklersiniz dedi.Bende sorun yok dedim.
    Ama dedi sizin otomobil gelene kadar zam olursa bu miktarı ekleriz.Ben itiraz ettim ve anlaştığım miktardan
    fazla size vermem dedim.Biraz konuştuk ama anlaşamadık bende aynı fiyatlara yakın başka otomobil aldım.

Söyelemek istediğim neredeyse 3 yılda otomobillere % 100 zam gelmesi.
    Bundan sonraki yıllarda C sınıfı otomobillere 200 e binersek hiç şaşırmam.
    Ha o zaman bu paralara alıcı bulunabilir mi bilemem ...!
    Parası olan zaten gömlek değiştirir gibi otomobil değiştiriyor.Ben orta halli bizim gibiler için dedim.

Son sözüm

Bu yükseliş devam ettiği sürece ya otomobil firmalarının çoğu tası tarağı toplayıp giderler,
    yada devlet çözüm üretmek zorunda kalır.Yoksa yollarda sıfır vede yeni otomobili mumla arar oluruz.

Çünkü hiç bir marka bu fiyatları hak edecek değerde değiller ...!

Saygılarımla ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 1 Mayıs 2017; 22:4:33 >

• Kimse yazmıcaksa ben yazıyım bu defa ...

Yeni Türkiye / İstikrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reise mektupmu yazalım ne yapalım ?

Herkes ister dusmesini ama ulkenin durumu ortada

Otv,kdv,doların etkisi,birde firmalar kar koyunca durumun boyle olması normal

50 binlik araç oluyor sana 110 bin

• Evet bu marka modeller bu fiyatları hak etmiyor ama milletimiz de de para bitmiyor. 80 bin liraya sıfır polo satılıyor peynir ekmek gibi 2-3 sene sonra 100 bin lira olur yine yok satar. Sözde millet iş yok güç yok.
  • Tam 4 yil once Kia Sportage Gsl Plus aracimi 57500'e almistim. Sportage''in en full donanimlisiydi o zaman. Simdi röno sümbüller 74250.

• Gına geldi bu aynı tipte konulardan. Nereye gidecek işte kardeşim!? Artmaya devam edecek. Millet çoluğunun çocuğunun rızkından kesmeyi göze alıp araba yenilemeye devam ettikçe şişko nuri hesabı üstümüze binip vuracaklar kırbacı.. Açmayın artık aynı konuyu elli defa.

• Mazda 3 sedan 52.700 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otomobil firmalari neden tasi taragi toplasin millet kapida aylarca kuyruk beklerken. 100bin olsun polo olsun yeter ki sifir olsun vs. Satışlarda ciddi bir düşme yok ki. Kalitesi düşük gazla şişirilmiş egolu insanlarin gelecek kaygisini sümen alti etmesi şaşılacak birsey olmamali.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.