< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 11 Mayıs 2015; 14:12:05 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 11 Mayıs 2015; 14:12:05 > |
çıkma 2.el olmadığı sürece sıfır lastik sıfır lastiktir. birisinin bütçesi savaya yeter diğerinin micheline, birisi daha az ses yapar daha az yaktırır, diğeri daha çok ses yapar daha çok yaktırır ama hiçbirisi sizi öldürmez, ucuz lastiğe c4 muamelesi yapıyorsunuz, öyle muhabbet olmaz kardeşim, tutupta ucuz lastik alana fakir edebiyatı yapılmaz, kimse parayı sokaktan toplamıyor. gönül Mercedes ister nasipte toros vardır, ötesi yok bunun. ölücü forumunda üst perdeye gerek yok, din kardeşiyiz hepimiz.
|
Ülkemizi hiçe sayan Continental dışında markaları araştırmanzı tavsiye ediyorum
|
konuyu bilgilenmek ve fikir edinmek için okuyan üye arkadaşlara nacizane bir tavsiye vereceğim ;
geçen senenin mesajlarına kadar gidip üye isimlerini aklınızın bir yerinde not tutun , firma elemanları gelip burada aptal saptal gizli reklamlar yapıyor , inanmayın . o lastiği alma ölürsün , o lastiği alırsan şöyle olur böyle olur diyenlere inanmayın . bütçenize uygun olsun , yol tutuş+gürültü+konfor konusunda yorumlarına bakıp F/P lastiği alın , size gizlice dayatılanı değil . tekrar söylüyorum , bu konuda sürekli aynı mesajları atan gizli firma temsilcisi elemanlara itibar etmeyin , paranıza yazık ... |
4 yasindaki ikinci el lastige 5 lira vermem
|
Kardeşim senin kışlık lastik taktırman için sanırım alaska’da yaşaman gerekiyor.
|
Ağustos 2020 de tekini 375 liraya aldığım Debica Presto UHP 2 lastiklerin fiyatının min 550 liraya yükseldiğini gördüm. Euro kuru bugün en az 30 kuruş daha düşük. Arada kim vurgunu yapıyorsa haram zehir zıkkım olsun. |
Arkadaşlar ben lastik bayisiyim. Sizleri görüyorum, devamlı kampanya kovalıyorsunuz. Size yardımcı olmak için yazıyorum. Bugün lastiklere çok büyük oranda zam geldi. Ama İnternet satıcıları henüz fiyatları güncelleyememişler. Benim fabrika alış fiyatımdan ucuz satıyorlar şu anda. Size tavsiyem bugün, en geç yarın YAZLIK lastikleri internetten alın. Ha kışlıklara da aynı zam geldi ama elde kalmasın diye eski fiyattan elden çıkarmak isteyenler olabilir. Benim bahsettiğim zam gören markalar Made in TR olanlar. Ha euro artmadığı için Michelin Continental belki zamlanmaz onu bilemem. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar.
|
Gençler!!
Burası sıcak fırsatlar, tavsiye-paylaşım konusu değil. Arabanıza hangi lastiği takacağınız ile ilgili sorularınızı burada soramazsınız!!! Şu lastik nasıl bu lastik nasıl merak ediyorsanız ilgili başlıklar mevcut otomotiv bölümünde !! Buradaki konuların çok daha fazla okunuyor ve sorulara çok daha fazla yanıt veriliyor olması işinize geliyor ama burası yeri değil !!! Bütün ana başlıklar tavsiye içeriğine döndü, kimsenin umrunda değil ya. |
beyler burası lastik sorma yorum alma yeri değil. fırsat yoksa yazıp hepimizi trollemeyin (bilmeden de olsa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|