Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Fırsatları (Kış Sezonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kışlık lastik zorunluluğu getirildiğinden bu yana piyasada istenilen ölçü ebat, marka ve modelleri bulamama gibi bir durum mevcut. Özellikle küçük yerleşim yerlerinde bu durum daha da can sıkıcı bir hal alabiliyor. Aynı sorunun içerisinde birisi olarak lastik fiyatları ile ilgili sıcak fırsatları burada paylaşırsak iyi olur diye düşünüyorum.

• N11 den GoodYear 2013 üretimi bu lastikten 4 adet aldım ve 2 adet 75 lik çek + banka kampanyası ile tanesi 125 liraya geldi + ücretsiz montaj

http://www.n11.com/debica-20555-r16-91t-frigo-2-goodyear-uretimidir-P16506702

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam kazasız sürüşler. Memnun musunuz Debica'dan?
    Debica ve Sava Goodyear ın yan sanayi ürünleri sanırım. Fakat fiyat olarak baktığımda (Debica'ya) Good Year ın Ultra Grip 8 lastiklerine çok yakın bir fiyata satılıyor. Neden bu markayı seçtiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 23 Aralık 2013; 14:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Hayırlı olsun hocam kazasız sürüşler. Memnun musunuz Debica'dan?
    Debica ve Sava Goodyear ın yan sanayi ürünleri sanırım. Fakat fiyat olarak baktığımda (Debica'ya) Good Year ın Ultra Grip 8 lastiklerine çok yakın bir fiyata satılıyor. Neden bu markayı seçtiniz acaba?

C.tesi -2 derecelik İstanbul Ayazında bu lastikler ile bu kazayı yaptım:

http://m.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6cCpuClg3o8%26feature%3Dyoutu.be

Malasef fren mesafesinin uzayacağını hesap edemedik. 4000 TL masraf çıktı

• Geçmiş olsun hocam burada lastiğin suçu yok...
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ama kış lastiği fren mesafesini uzatır

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Tabii ki ama kış lastiği fren mesafesini uzatır

neden uzatıyor?
    tam tersi diğer lastikler soğukta sertleştiği için fren mesafesi uzamaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Yeni lastiklerin hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız seni taşıması dileğiyle..Bende goodyear ultra grip8 205/55 r16 lastikleri 100 tl çekler forumdan satın alarak enpara+avanatjix ile her birini 115 tl dek getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 23 Aralık 2013; 15:04:13 >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    forumda bir sürü lastik konusu var, konu açmak yerine arama tuşunu kullansanız...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.