Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu başlıkta şehirlere göre araba yıkama fırsatlarını toplayacağım. sizler başlığa mesaj attıkça ben ilk mesaja ekleyip semt semt şehir şehir fiyatları gösteren bir tablomuz olacak

ANKARA
    eskişehir yolu petrolofisi : ( ato ya gelmeden armadayı geçtikten sonra ankara eskişehir yönünde ) 100 tl lik yakıta dış yıkama 2 tl. 100 tl lik yakıta bıcı bıcı 1 tl. 4 dakika süpürge kullanımı 1 tl

iskitler de adını bilmediğim bir yıkamacı :
    samsun yönüne doğru ankamall köprüsünü geçer geçmez sağda iç tarafta iç dış ykama 8 tl. fırçasız köpükle yıkıyor

Aktaş Milangaz : 6 TL ye iç dış yıkıyorlardı. Bayağı da özeniyorlar.

istanbul yolu lukoil :
    7 lira iç dış yıkama hızla ve temizler fırça ile yıkıyorlar

Eskişehir yolu Damla Petrol : yakıt alana ücretsiz dış yıkama var ve kuruluyorlar özenerek yıkıyorlar. Yakıt almazsanızda bahşiş verince ses çıkarmıyorlar.

opet uzal petrol konya yolu : 100 tl yakıt alana dış yıkama ücretsiz (makine ile yıkıyorlar o zamazingonun adını bilmiyorum, iş gücü yok)

opet hürriyet caddesi : 50 tl alana dış yıkama ücretsiz, veya 8 tlye iç dış yıkama. fırçayla yıkıyorlar. eskiden iyiydi fakat geçen hafta gittiğimde dışını tam temizleyemediler, içini kirli bezle sildiler.

Dikmen Shell : 30 lt akaryakıta dış yıkama bedava. İsteyince kupon veriyolar 100 lira benzin alıp istiyorum ben.
    Yıkayanlara da 2-3 lira bahşiş.

Kazımkarabekir caddesinde Aski Genel Müdürlüğünün karşısındaki BP'nin arka tarafı : binek oto iç dış yıkama 4 TL. Ticari araç ve jipler için ise 7TL. Tazyikli su, köpük ve fırçayla yıkıyorlar. Genelde yıkayanlar da bahşiş talebinde bulunuyor 1TL de onlara verseniz yine de uygun fiyat açıkçası.

Hipodromun karşısında Çevik Kuvvet'in yanında bulunan Full Benzin istasyonu : benzin ya da mazot alana köpüklü dış yıkama 1TL.

istanbul yolu çiftlik kavşağı petrol ofisi : 1 liraya bıcıbıcı, köpükleme, süpürge, lastik için nitrojen gazı var. (her biri 1 lira yalnız tümü değil )

Toptancı hal bp : yine aynı bıcıbıcı, köpükleme, basınçlı su 1 lira.

Shell Kurtuluş : bıcı bıcı dış yıkama 2 TL. 3-4 yılda bir arabamı sıfırlarım ve bütün arabalarımı burda bıcı bıcı da yıkatırım. Sorun yok.

maltepe petrol ofisi (celal bayar bulvarında) : bıcı bıcı ile dış yıkama bedava. sadece 2-3 TL bahşiş veriyorsun düğmenin başındaki adama.

İstanbul yolu Göksu Eryaman'dan çıkınca araç muayene istasyonuna gelmeden sağda Shell Gaz istasyonu : iç dış 7 liraya yıkıyor. GAz alana ise dış yıkama ücretsiz.

yenimahalle belediyesinin yanındaki opet : yakıt alana bıcı bıcı ücretsiz.

istanbul yolu çiftlik kavşağını geçince macit petrol : iç-dış 8 tl

ayaş yolunda sincandan eryaman istikametine doğru güzelkent kavşağına yakın petrol ofisi : iç dış yıkamaya 6 TL veriyor. 2 tlde bahşiş. gayet özeniyorlar. bir de tüm plastik aksama ve tekerlere güzel parlatıcı sürüyorlar. araba gayet dikkat çekici oluyor.

ankara dışkapı ssk nın yanındaki bp : de iç dış yıkama 7tl

Keçiören Basınevleri yakınındaki papaz deresi Yıldız oto yıkama : Salaş bir yer ancak oldukça titiz ve temiz yıkıyorlar.12 liraya yıkıyorlar.20-25 liraya yıkayan bir çok yerden çok daha temiz ,titiz ve düzgün bir yer.Pırıl Pırıl Gıcır Gıcır bir yıkama istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

İSTANBUL

kavacık opet : makinede yıkama 1TL (hiç benzin almasanıız bile 1TL)

kavacık BP : 50 TL üzerine fırçasız köpüklü yıkama 2 TL

Beylikdüzü, E5 güney yanyol, koçtaş yanı Shell : 100 TL ye kadar akaryakıt alımlarında otomatik yıkama +1 TL verirseniz köpüklü 100TL üstü fırçasız manuel yıkama yine 1 TL verirseniz köpüklü

Beylükdüzü Atatürk Bulvarı Bizimkent yanı Opet : akaryakıt alınca fiş veriyorlar 1TL ile köpüklü yıkama yapıyorlar +1TL ilede kendiniz süpürge ile aracı süpüre bilirsiniz

e-5 çobançeşme opet : 100tl üzeri akaryakıt alımında fırçasız dış yıkama mevcut. akaryakıt almazsanız ise 5 tl'ye yıkıyorlar.

küçükköy kadoil :
    yakıt alana fırçalı köpüklü dış yıkama 2 lira

Ümraniye Doğanevler Alemdağ Caddesi üzerinde ki BP : miktarı ne olursa olsun, yakıt alımlarında ücretsiz, el ile (Fırça) ve şampuanlı dış yıkama bedava

Koşuyolu Petrol Ofisi (Koşuyolu parkından Nautilus'a devam ederken solda) : Her 75 TL karşılığı 1 ay süreli geçerli araba yıkama fişi veriyorlar. 150 TL'ye 2 tane alabilirsiniz, ısrarla isteyiniz :) 2 görevli fırçasız yıkama yapıyor. Önce tazyikli su tutuyorlar, sonra köpük püskürtüyorlar ve köpüğü tazyikli suyla temizliyorlar. Akşam 20.00'ye kadar çalışıyorlar. Yıkamadan önce yıkama fişi ile birlikte birkaç TL verirseniz, daha özenli yıkarlar. Ben genelde önden vermiyorum, doğal olarak özenli iş yapan olursa bahşiş veriyorum. Ama bahşiş vermeseniz de normal yıkıyorlar, baştan savma yapmıyorlar.

bakırköy'de kartaltepe polis merkezine giderken büyük otopark : iç dış yıkama 9 tl...

florya'Da akvaryumun yanında kapalı garaj : iç dış 12 tl...

ataköy opet'in yanında : iç dış yıkama 15 tl..

gürpınar alpet'te köpüklü yıkama 3 tl.kurulaması size ait..

Küçükköy Full : Herhangi bir tutarda benzin alana köpüklü yıkama 1 TL

shell büyükçekmece aymerkez yanı : otoyıkama ücretsiz
    makina ile yıkanıyor ne aldığınız benzin fişine bakıyorlar nede başka bişey.. tavsiye ederim

İZMİR
    Halkapınar aytemiz petrol : yakıt alana iç dış yıkama 3 lira

üçkuyularda Shell : yakıt alınca otomatik makinada yıkama ücretsiz ama size tavsiye oradaki yaşlıca amcaya 2 tl falan verirseniz fırçayla köpürterek öncesinde bi güze temizliyor. ben her defasında birkaç tl veriyorum katkım olsun diye.

üçkuyular BP: otomatik makinada yıkama ücretsiz oradan benzin almanızda gerekmiyor 1 tl diye yazmışlar diğer araçlara diye ama kimsenin buna bakıp para istediği falan yok..

Bozyaka çevik kuvvete-bozyaka eğitim araştırma hastanesine giden yolun üzerinde köşede büyük bir park yeri olan yıkama : adını hatırlayamadım iç-dış yıkama 7 tl ama çokta iyi olduklarını söyleyemeyeceğim açıkcası..

Balçova- Bahçelerarasında Erdal Oto : İç Dış Cilalı Yıkama 12 TL
    Muthiş bir yıkama ve temizleme servisi var. İzmirde başka hiç bir yer yıkatmam. Zaten fırça hiç kullanılmadan yıkama yapıyorlar.

Karşıyaka Koçtaş'ın karşısındaki PO : benzin alana fırçayla dış yıkama ücretsiz. Fişinize falan bakmıyolar sürekli ordan aldığım için bazen benzin almasam da sıraya girip yıkatabiliyorum.

Bornova manisa kavşağının az ilerisindeki Opet : 10 numara yıkama makinesi var. Bugüne kadar hiç girmezdim ama o makinayı görünce girdim oldukça yeni ve güzel. Diğer opetlere nazaran yakıt fiyatları daha düşük. Makina ücretsiz.

Fahrettin Altay Meydanı BP : yakıt alana bıcıbıcı ücretsiz. Köpüklü +1 TL.
    Birde köpüklü elle yıkama var. O da 3 TL. Yalnız ikisindede kurulama yok.

Salhane Tepekule önündeki Milangaz : 5 TL lik gaz alsanız bile fırçalı dış yıkama ücretsiz.

Çınarlı End.Mesl. Lisesi Yanında Aygaz : gaz alana dış yıkama yine ücretsiz

gıda çarşısı girişinde bpet : yıkama 1 TL. Yıkama kurulama 3 TL. İç dış yıkama 6 TL.

Bayraklı Aytemiz Petrol iç-dış yıkama 3 lira.

karşıyaka demirköprü metronun bostanlı tarafındaki köşedeki oto yıkamacı : kampanya yapmış iç dış yıkama 10 tl

TRABZON
    trabzon beşirli shell : 1 tl ile dış yıkama fırçasız köpüklü yıkama 1 tl yi de makinaya atıyorlar zaten :)

GENEL KAMPANYALAR :

full istasyonlarında kaç tl yakıt alırsanız alın yıkama 1 tl

sonax larda kasım ayı boyunca avea 'lılara iç dış yıkama 12.99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Şubat 2015; 20:31:48 >

• Ankara Aktaştaki Milangaz da en son 6 TL ye iç dış yıkıyorlardı. Bayağı da özeniyorlar.
  • istanbul yolu lukoil 5 lira iç dış yıkama hızla ve temizler fırça ile yıkıyorlar.Lpg sinide öneriyiroum akpet lpg satıyorlar istanbul yolunda her zaman en ucuz lpg onlarda şuanda 2,14
  • İzmir Halkapınar da aytemiz petrolde yakıt alana iç dış yıkama 3 lira
  • istanbul kavacık opette makinede yıkama 1TL (hiç benzin almasanıız bile 1TL)

İstanbul kavacık BP de 50 TL üzerine fırçasız köpüklü yıkama 2 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

istanbul kavacık opette makinede yıkama 1TL (hiç benzin almasanıız bile 1TL)

1 tl makinede yıkama dediğiniz fırçayla yıkama mıdır? o dönen otomatik fırçalardan?
  • cihaza 1 tl atıyorsun. ters U seklindeki 3 dönen fırca arabanın uzerini yıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Yıkama Makinası
    3 yıl önce açıldı
    SIFIR ARAÇ "SICAK FIRSATLAR"
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmir üçkuyularda Shell de yakıt alınca otomatik makinada yıkama ücretsiz ama size tavsiye oradaki yaşlıca amcaya 2 tl falan verirseniz fırçayla köpürterek öncesinde bi güze temizliyor ben herdefasında birkaç tl veriyorum katkım olsun diye.

...Yine üçkuyular BP de otomatik makinada yıkama ücretsiz oradan benzin almanızda gerekmiyor 1 tl diye yazmışlar diğer araçlara diye ama kimsenin buna bakıp para istediği falan yok..

...Bozyaka çevik kuvvete-bozyaka eğitim araştırma hastanesine giden yolun üzerinde köşede büyük bir park yeri olan yıkama var adını hatırlayamadım iç-dış yıkama 7 tl ama çokta iyi olduklarını söyleyemeyeceğim açıkcası..
  • Eskişehir yolunda Damla Petrolü tek geçerim, yakıt alana ücretsiz dış yıkama var ve kuruluyorlar özenerek yıkıyorlar. Yakıt almazsanızda bahşiş verince ses çıkarmıyorlar.
  • Beylikdüzü, İstanbul

E5 güney yanyol, koçtaş yanı Shell 100 TL ye kadar akaryakıt alımlarında otomatik yıkama +1 TL verirseniz köpüklü 100TL üstü fırçasız manuel yıkama yine 1 TL verirseniz köpüklü

Atatürk Bulvarı Bizimkent yanı Opel de akaryakıt alınca fiş veriyorlar 1TL ile köpüklü yıkama yapıyorlar +1TL ilede kendiniz süpürge ile aracı süpüre bilirsiniz
  • e-5 çobançeşme opet'te 100tl üzeri akaryakıt alımında fırçasız dış yıkama mevcut. akaryakıt almazsanız ise 5 tl'ye yıkıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.otopon.com diye sitede de otomobil ile ilgili birçok fırsat çıkıyor..
  • Arabasını seven bıcı bıcıda veya fırça ile yıkatmasın. Sünger
  • arkadaşlar bursa için fırsatları varsa paylaşırsanız sevinirim arabanın içi dışı çok battı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

istanbul kavacık opette makinede yıkama 1TL (hiç benzin almasanıız bile 1TL)

1 tl makinede yıkama dediğiniz fırçayla yıkama mıdır? o dönen otomatik fırçalardan?

evet aynen oyle. ama her zaman kesin 4-5 araçlık sıra olur en az.
  • arkadaşlar bildiğiniz yerleri verirken şehiri de belirtmeyi unutmayın. verildikçe ilk mesaja ekliyorum. görünen o ki oto yıkama işine fazla para ayırmaya gerek yok. arkadaşlarınverdiği bilgilerde onu görüyoruz
  • İzmir Balçova- Bahçelerarasında Erdal Oto
    İç Dış Cilalı Yıkama 12 TL
    Muthiş bir yıkama ve temizleme servisi var. İzmirde başka hiç bir yer yıkatmam. Zaten fırça hiç kullanılmadan yıkama yapıyorlar.

Benzin istasyonlarındaki büyük fırçalı makinalar aracınıza kılcal çiziklerler beraber zaman geçtikte daha fazla çizecektir.
  • Güzel düşünülmüş bir başlık açan arkadaşa teşekkür ederim.Ankara oto yıkama fırsatlarını buldukça ekleyeceğim.
  • bayramdan önce güzel bir konu olmuş, teşekkürler..

İst. Maltepe civarı şöyle cilalı yıkama fırsatı varsa bekliyorum :)
  • ist-küçükköy kadoil, yakıt alana fırçalı köpüklü dış yıkama 2 lira
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.