Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

Arkadaşlar sıklıkla araba yıkatan biri olarak şunu söylemek isterim, grupanya, groupfoni tarzı kampanyalardan kesinlikle satın almayın, bu iş ellerinde patladı artık hele de mavi yeşil diye bi yer ankarada yanından bile geçmeyin .........

evet fırsat alınca ilgilenmiyorlar hiç. bi de paso gittiğinde başka ürünler satmaya çalışıyorlar bezdirici bir şekilde. almayınca da surat yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

Arkadaşlar sıklıkla araba yıkatan biri olarak şunu söylemek isterim, grupanya, groupfoni tarzı kampanyalardan kesinlikle satın almayın, bu iş ellerinde patladı artık hele de mavi yeşil diye bi yer ankarada yanından bile geçmeyin .........

başkent fırsatları sitesinden almıştım yıkama için işletme sahibi öncelikle çok sıcak konuşuyor sizin bundan sonra o hizmeti alıp almayacağınızı anlamaya çalışıyor bu konuda onu ne kadar ikan ederseniz o kadar güzel yıkıyorlar.Fırsat adı üstünde bir kere yararlanıyorsun
  • ümraniye alemdağ caddesi üzeri atakent sapağındaki opet'te ne kadar benzin alırsanız alın yıkatabiliosunuz (hatta almasanız da yıkatılır diye düşünüyorum, kontrol etmiyorlar fiş fln çünkü) +1 TL verince de köpük var
  • Güzel bir konu. Ne varsa eski üyelerde var zaten Ben de bir iki yer ekleyeyim.

Ankara'da Kazımkarabekir caddesinde Aski Genel Müdürlüğünün karşısındaki BP'nin arka tarafında binek oto iç dış yıkama 4 TL. Ticari araç ve jipler için ise 7TL. Tazyikli su, köpük ve fırçayla yıkıyorlar. Genelde yıkayanlar da bahşiş talebinde bulunuyor 1TL de onlara verseniz yine de uygun fiyat açıkçası.

Ayrıca yine Hipodromun karşısında Çevik Kuvvet'in yanında bulunan Full Benzin istasyonunda da benzin ya da mazot alana köpüklü dış yıkama 1TL.
  • Bana da iç detaylı temizlik gerekli, koltuk tavan filan temizletmeyi düşünüyorum. Uygun fiyatlı gören olursa buradan paylaşabilirse sevinirim.
  • sonax larda kasım ayı boyunca avea 'lılara iç dış yıkama 12.99 tl
  • full istasyonlarında kaç tl yakıt alırsanız alın yıkama bedava
  • Ankara Shell Kurtuluş istasyonunda bıcı bıcı dış yıkama 2 TL. 3-4 yılda bir arabamı sıfırlarım ve bütün arabalarımı burda bıcı bıcı da yıkatırım. Sorun yok. Ayrıca maltepe petrol ofisi (celal bayar bulvarında) bıcı bıcı ile dış yıkama bedava. sadece 2-3 TL bahşiş veriyorsun düğmenin başındaki adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

sonax larda kasım ayı boyunca avea 'lılara iç dış yıkama 12.99 tl

yinede 2-3 lira bahşiş vermek adettendir unutmamak lazım
  • İzmir Anadolu caddesinde Milangaz dış yıkama ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarli

İzmir Anadolu caddesinde Milangaz dış yıkama ücretsiz

Hocam Anadolu caddesi dediğin Türkiyenin en uzun caddelerinden, altınyoldan menemene kadar gider, nerde bu milangaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: acarli

İzmir Anadolu caddesinde Milangaz dış yıkama ücretsiz

Hocam Anadolu caddesi dediğin Türkiyenin en uzun caddelerinden, altınyoldan menemene kadar gider, nerde bu milangaz?

Bayraklıdan halkapınar yönüne giderken tepekule işmerkezinin hemen önü

araba yıkama fırsatları

Ayrıca Çınarlı Endüstri Mesleğin yanındaki Aygaz da ücretsiz yıkıyor. Fakat milangazda daha memnunum. Makine ile değil. Elemanın birini görevlendiriyorlar fır.ayla köpürterek. Çay da ikramları oluyor gayet güzel bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Dikmen Shell : 30 lt akaryakıta dış yıkama bedava. İsteyince kupon veriyolar 100 lira benzin alıp istiyorum ben.
    Yıkayanlara da 2-3 lira bahşiş.

bir kere benzin alın, fişinizi isteyin, yıkamadan sonra vermeyin yalnız, 2-3 lira bahşiş verin yeterli, bugune kadar hiç fiş istedikleri olmadı.
  • Eyüp Sultanda TÜRKOĞLU oto yıkama var bizim yerimiz buyrun bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Eyüp Sultanda TÜRKOĞLU oto yıkama var bizim yerimiz buyrun bekleriz.

hocam fiyatınızı yazarsanız fırsat olup olmadığını anlarız. ama reklamlar için açılmadı bu başlık
  • arkadaşlar izmir narlıdere kalan oto yıkamayı(narlıdere istikametinde giderken 9 eylül hastanesini geçince) kesinlikle tavsiye etmiyorum.neden diye sorarsanız "--NEW FIESTA TEAM-----yeni kasa '''fiesta''' bilgi ve paylaşımlar-----" adlı başlıkda sorunumu yazdım alıntı yaparak buraya koyuyorum. haram olsun verdiğim ücret onlara...
    quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar merhaba.2010 model fiesta titanium aracım var.cumartesi yani dün aracımı yıkamaya götürdüm.(izmir/narlıdere-kalan oto yıkama).bugün aracımla giderken paspasın üstüne serdikleri kağıtlar oluyor rahatsız ettiği için çektim kenara arabayı vede kağıdı attım.kağıdı kaldırdıkdan sonra paspasın benim paspas olmadığını farkettim.koca bir delik vardı paspasda vede focus yazısı vardı .hemen diğer paspasları kontrol ettim onlarda sorun yoktu benim paspaslardı.aracı oto yıkamaya tekrar götürdüm adamlar gayet ilgisiz şekilde diğer araç farkedip getirirse saklarız gelir alırsınız dediler.bende getirmesse nolcak dedim hallederiz diye geçiştirdiler.fazlada bulaşmak istemedim zaten belalı tipler diye.çarşamba günü tekrar gidicem sizce ne yapmalıyım.eğer bulamadılarsa paspası ücret talep etmeyi düşünüyorum orjinal paspas takım fiyatları nedir servis deki ? eğer kabul etmezlerse polise başvurmam çok mu abes kaçar sizce ? yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Eyüp Sultanda TÜRKOĞLU oto yıkama var bizim yerimiz buyrun bekleriz.

hocam fiyatınızı yazarsanız fırsat olup olmadığını anlarız. ama reklamlar için açılmadı bu başlık

Fiyatı 15 TL iç dış yıkama jant temizleme lastik boyama dahil
  • Antalya da neresi var?
  • Güzel konu olmuş ilk mesaj sürekli güncellenir umarım. Ben de şuan için gidip 10 TL ye fırça ile yıkatıyorum. Daha iyi yerler buluruz bu konu sayesinde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.