Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara yenimahalle aydoğanlar SONAX 15 tl ye yıkatıyorum 1 ay boyunca yağmur çamur olmadıkca bır daha yıkatmıyorum çunku araba masalla pasparlıyor kolay leke tutmuyor.. cılalı kopuk kullanıyorlar el ıle sunger yardımı ıle yıkama yapıyorlar ıcını dısını ıyıce temızlıyorlar mıs gıbı kokuyor valla .. kullanan varsa bılır zaten hayırlı bayramlar
  • Ankara'da istanbul yolu çiftlik kavşağı petrol ofisi 1 liraya bıcıbıcı, köpükleme, süpürge, lastik için nitrojen gazı var. (her biri 1 lira yalnız tümü değil )

Toptancı hal bp yine aynı bıcıbıcı, köpükleme, basınçlı su 1 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 10 Kasım 2011; 11:29:11 >
  • bayram sonrası güncelleme yaptım.
    arkadaşlar normal yıkama fiyatlarını yazmayalım. zaten 15 20 tl ye her yer iç dış yıkıyor. 10 15 tl nin altında iç dış veya 5 tl altı dış veya benzin alana dış yıkama gibi fırsatları yazalım. bi de ayrıntılı verelim fırsatları. misal şehir, yer adı, varsa kısa tarifi, fiyatı, koşulları ve kısa bir değerlendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bayram sonrası güncelleme yaptım.
    arkadaşlar normal yıkama fiyatlarını yazmayalım. zaten 15 20 tl ye her yer iç dış yıkıyor. 10 15 tl nin altında iç dış veya 5 tl altı dış veya benzin alana dış yıkama gibi fırsatları yazalım. bi de ayrıntılı verelim fırsatları. misal şehir, yer adı, varsa kısa tarifi, fiyatı, koşulları ve kısa bir değerlendirme

eline sağlık ;)

sen filtre olarak sıcak mesajları ilk mesaja ekle dostum.. gerisine bz karar veririz ;)
  • İzmir - Fahrettin Altay Meydanı BP istasyonunda yakıt alana bıcıbıcı ücretsiz. Köpüklü +1 TL.
    Birde köpüklü elle yıkama var. O da 3 TL. Yalnız ikisindede kurulama yok.
  • bizim memlekete nerde böyle fiyatlar..
    en düşük yıkama = 15 tl iç/dış/hızlı cila/motor yıkama ( istersen )
  • Ankara'da İstanbul yolu Göksu Eryaman'dan çıkınca araç muayene istasyonuna gelmeden sağda Shell Gaz istasyonunda iç dış 7 liraya yıkıyor. GAz alana ise dış yıkama ücretsiz. Bilgilerinize.
  • bayram günü
    eskişehir yolu Damla Petrol
    iç-dış 15 tl talep etdiler artı bahşiş.
  • gürpınar alpet'te köpüklü yıkama 3 tl.kurulaması size ait..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

gürpınar alpet'te köpüklü yıkama 3 tl.kurulaması size ait..

şehir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salih

gürpınar alpet'te köpüklü yıkama 3 tl.kurulaması size ait..

şehir ?

ist
  • İzmir - gıda çarşısı girişinde bpet'te yıkama 1 TL. Yıkama kurulama 3 TL. İç dış yıkama 6 TL.

İzmir'de şu 1 lira atıp kendi aracını kendin yıkadığın makinelerden bulamadım. Bilen varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 11 Kasım 2011; 0:31:56 >
  • Full istasyonlarında artık yıkama bedava değil 1 TL olmuş.
  • quote:

arkadaşlar bu başlıkta şehirlere göre araba yıkama fırsatlarını toplayacağım. sizler başlığa mesaj attıkça ben ilk mesaja ekleyip semt semt şehir şehir fiyatları gösteren bir tablomuz olacak

@yedikeresekiz

Konu başlığını "araba yıkatma fırsatları" olarak değiştirseniz daha doğru olacak sanki, yoksa araba yıkamanın neresi fırsat bizim için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarli

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: acarli

İzmir Anadolu caddesinde Milangaz dış yıkama ücretsiz

Hocam Anadolu caddesi dediğin Türkiyenin en uzun caddelerinden, altınyoldan menemene kadar gider, nerde bu milangaz?

Bayraklıdan halkapınar yönüne giderken tepekule işmerkezinin hemen önü

araba yıkama fırsatları

Ayrıca Çınarlı Endüstri Mesleğin yanındaki Aygaz da ücretsiz yıkıyor. Fakat milangazda daha memnunum. Makine ile değil. Elemanın birini görevlendiriyorlar fır.ayla köpürterek. Çay da ikramları oluyor gayet güzel bir yer

İlk mesaja ekleyebilirmiyiz. Salhane Tepekule önündeki Milangaz 5 TL lik gaz alsanız bile fırçalı dış yıkama ücretsiz.
    Çınarlı End.Mesl. Lisesi Yanında Aygaz gaz alana dış yıkama yine ücretsiz

• Florya akvaryumun yanındaki yerin iç dış yıkamayı 12 liraya yaptığından emin miyiz?
  • Ankara yenimahalle belediyesinin yanındaki opette yakıt alana bıcı bıcı ücretsiz.
  • takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Ankara yenimahalle aydoğanlar SONAX 15 tl ye yıkatıyorum 1 ay boyunca yağmur çamur olmadıkca bır daha yıkatmıyorum çunku araba masalla pasparlıyor kolay leke tutmuyor.. cılalı kopuk kullanıyorlar el ıle sunger yardımı ıle yıkama yapıyorlar ıcını dısını ıyıce temızlıyorlar mıs gıbı kokuyor valla .. kullanan varsa bılır zaten hayırlı bayramlar

aynen öyle katılıyorum hem sonax kalitesi malzemeleri hemde işçilik süper sıra olsada ayda bir yıkatsan aydoğanlarda yetiyor.
  • güncellemeye devam. ankara istanbul izmir dşıış pek gelmiyor. onlarda olsa bayağı renklenecek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.