Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir karşıyaka demirköprü metronun bostanlı tarafındaki köşedeki oto yıkamacı kampanya yapmış iç dış yıkama 10 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikos

istanbulda 1 TL ye 4 dakika süpürge gibi nereler var?

Zeytinburnu shellde Prof.Dr.Turan Güneş caddesinde. Süpürge var diye hatırlıyorum.
    Aynı yerde fırça ile köpüklü yıkama 3 tl.. Kurutma size ait

Kurtuluş son durakta opette. Yıkama makinesi 1 tl. Öncesinde eleman fırça ve köpüklü suyla hızlıca aracı yıkıyor. makine 1 tl. Çalışanada 1 tl veriyorum.

Mecidiyeköy arkasında dereboyu caddesinde genelde iç-dış yıkama 10 tl.Zeytinburnu shellde Prof.Dr.Turan Güneş caddesinde. Süpürge var diye hatırlıyorum.
    Aynı yerde fırça ile köpüklü yıkama 3 tl.. Kurutma size ait

Kurtuluş son durakta opette. Yıkama makinesi 1 tl. Öncesinde eleman fırça ve köpüklü suyla hızlıca aracı yıkıyor. makine 1 tl. Çalışanada 1 tl veriyorum.

Mecidiyeköy arkasında dereboyu caddesinde genelde iç-dış yıkama 10 tl.

• Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ankara dışkapı ssk nın yanındaki bp : de iç dış yıkama 7tl

burada hiç yıkattınızmı peki nasıl temiz yıkıyorlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 20 Şubat 2012; 18:03:12 >
  • faydalı konu
  • Beyler Ankara da sağlam bir yıkamacı tavsiyesi lazım. Arabayı cillop gibi yapacak. Öyle abidik gubidik ürünler kullanmayacak.
  • Göztepe minibüs yolu üzerindeki opette 100 TL.lik benzine köpüklü yıkama 1 tl, kurulama yok!
  • istanbul zeynep kamil bp'de her 50 TL ye bir yıkama fişi veriyorlar ve süresiz
  • İzmir-Çiğli Metro marketin karşısında iç-dış yıkama 7 tl.
    Başta çok iyi yıkıyolardı, içeri koku asıyolar ve paspas üstüne kağıt koyuyolardı geçen hafta gittiğimde sadece iç-dış yıkama yaptılar, koku moku yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Beyler Ankara da sağlam bir yıkamacı tavsiyesi lazım. Arabayı cillop gibi yapacak. Öyle abidik gubidik ürünler kullanmayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Bugün Ankara Keçiören Basınevleri yakınındaki papaz deresi diye bilenen bir semtte Yıldız oto yıkamada arabamı yıkattım.Salaş bir yer ancak oldukça titiz ve temiz yıkıyorlar.12 liraya yıkıyorlar.20-25 liraya yıkayan bir çok yerden çok daha temiz ,titiz ve düzgün bir yer.Pırıl Pırıl Gıcır Gıcır bir yıkama istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
  • % YÜZ YERLİ İMALTIMIZ OLAN ''G R E W A S H O TO Y I K A M A İ L A C I'' GÜRCİSTAN'da İMALATI YAPILIP,GÜRCİSTAN ve AZERBAYCAN- da FARKLI MARKALAR ADI ALTINDA 2 YILDAN BU YANA SATIŞLARI YAPILMIŞ,7.Cİ AYDAN SONRA TÜRKİYEDE İMALTIMIZA ''GREWASH OTO YIKAMA İLACI'' ADI ALTINDA %YÜZ YERLİ İMALATIMIZ OLARAK,6.ci AYDAN İTİBAREN TANITIM ve BAYİLİK ÖN GÖRÜŞMELERİ YAPILACAKTIR. GREWASH OTO YIKAMA İLACI DÜNYADA İLK DEFAA ORGANİK OLARAK TÜRKİYE PİYASALARINA GİRECEKTİR.
  • ankarada istanbul yolunda çiftlik kavşağını biraz geçtikten sonra macit petrolde fırçasız iç-dış yıkama haftaiçi 7 tl. Bugün yıkattım ve gayet memnun kaldım. Yıkayan adama da 2 tl bahşiş bıraktım, baya özendi çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allmylife -- 17 Nisan 2012; 22:49:03 >
  • tozkoparan FULL 1 tl'ye köpüklü yıkama benzin mazot alma zorunluluğu yok sıraya giren yıkatıyor
  • eskişehir yolu üstüne taşındım bu tarafta bir yer arıyorum bakalım
  • arkadaşım eskişehir yolu üzerindeki petrol ofisi demişsin fakat açıklamada armadayı geçtikten sonra atoya gelmeden yamışsın kusura bakmada eskişehir yolunda ilk benzilik halkbankasının genel müdürlüğünü geçtikten sonra başlar ondan önce benziliğin b si yoktur ya yanlış bilgi verdiler yada sen başka yeri tarif etmeye çalışıyosun.
  • ankara hürriyet caddesinde bulunan opetteki sonax kapanmış ve opetin yıkamacılarına verilmiş. alttaki için daha önce yazmıştım ama bu sonax yerinde çalışanlar mükemmel çalışıyor.müthiş detaylı, ilgili.mesela arabada ufak birkaç çizik vardı adam pastayı aldı sildi, tebrik ettim. iç dış 8 tl.
  • washing park varmış ostimde oraya kupon almıştım gidecem bakalım hiç daha önce yıkatan oldu mu nasıl ilgileniyorlar mı motor lpg benim motora zarar verecek şekilde bir sistem mi yoksa özenliler mi?
  • İstanbul bağcılar bölgesinde( mahmutbey caddesi üzerinde güneşli mevkii)

1- Total Vahdet petrol benzin almasanız bile

1 TL köpürt + 1 TL Su makine ile yıkama = 2 TL

2- Milangaz

İç dış 5 TL.
  • kazım karabekir deki bp nin arkasında bi yıkmaacı var ahım şahım bi yer değil ama akşam 18 30 a kadar iç dış 4 tl. 18 30 dan sonra 7 tl . ama 4 tl seansında bahşiş beklentisi var onu da hesaba katmak lazım
  • ilk mesajdaki bilgiler güncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.