Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu güncellemekte fayda var. İzmir'de tavsiye edebileceğiniz fırçasız köpükle araba yıkayan bir yer arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında çok faydalı konu ancak mesaj güncel değil bence, lakin listede yer alan birçok yeri biliyorum. mesela eskişehir yolundaki damla petrol araç dış yıkama 6 TL, 100 TL yakıt alınca fırçalı dış yıkama 3 TL 'ye düşüyor. çok özensiz bence köpüklü bırakıyorlar arabaları.
  • konuyu ben açmıştım ama nerdeyse 3 yıllık konu o yüzden hiçbir bilfi güncel değil şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

konuyu ben açmıştım ama nerdeyse 3 yıllık konu o yüzden hiçbir bilfi güncel değil şu anda

Merhaba,
    En azından başlığı değiştirin,
    İlk mesaj güncel yazısı yanıltıyor bizi
  • ankara'da detaylı koltuk temizliği yaptırabileceğim uygun bir yer var mı?

• Adana için fırsat var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Adana için fırsat var mı

+1a
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramses

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

konuyu ben açmıştım ama nerdeyse 3 yıllık konu o yüzden hiçbir bilfi güncel değil şu anda

Merhaba,
    En azından başlığı değiştirin,
    İlk mesaj güncel yazısı yanıltıyor bizi

değiştirdim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

aslında çok faydalı konu ancak mesaj güncel değil bence, lakin listede yer alan birçok yeri biliyorum. mesela eskişehir yolundaki damla petrol araç dış yıkama 6 TL, 100 TL yakıt alınca fırçalı dış yıkama 3 TL 'ye düşüyor. çok özensiz bence köpüklü bırakıyorlar arabaları.

Bornova civarında tavsiye edebileceğiniz fırçasız köpükle yıkama yapan bir yer var mı? Araba yıkayalım diye çizilmesin şimdi fırçayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaymak817

quote:

aslında çok faydalı konu ancak mesaj güncel değil bence, lakin listede yer alan birçok yeri biliyorum. mesela eskişehir yolundaki damla petrol araç dış yıkama 6 TL, 100 TL yakıt alınca fırçalı dış yıkama 3 TL 'ye düşüyor. çok özensiz bence köpüklü bırakıyorlar arabaları.

Bornova civarında tavsiye edebileceğiniz fırçasız köpükle yıkama yapan bir yer var mı? Araba yıkayalım diye çizilmesin şimdi fırçayla.

Orada çok sık yağmur yağıyor yıkatmaya gerek var mı ki hocam

• ankarada altındağ tarafında şu 1 tl ile çalışan makinalar varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaymak817

quote:

Orada çok sık yağmur yağıyor yıkatmaya gerek var mı ki hocam

Valla yağmur yağıyor da arabanın pisliğini temizleyemiyor. Temizlese hiç derdim değil yıkamak da jantların rengi bile beyazdan siyaha döndü artık. Millet siyah janta para verir benimki beleşten oldu.

• yokmu güncel fırsat
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.