Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada İstanbul yolu çiftlik kavşağını geçince macit petrol de iç-dış 8 tl
    petrolün arkasındaki çardak ta hakiki trabzon pidesi paha biçilemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axtrew -- 15 Kasım 2011; 18:50:56 >
  • İstanbul Küçükköy Full
    Herhangi bir tutarda benzin alana köpüklü yıkama 1 TL
  • shell büyükçekmece aymerkez yanı otoyıkama ücretsiz

makina ile yıkanıyor ne aldığınız benzin fişine bakıyorlar nede başka bişey.. tavsiye ederim
  • arkadaşlar geçende aldığım autowax kampanyası kodum var kullanmak nasip olmadı henüz ihtiyacı olan veya düşünen olursa araba yıkama parasına komple temizlik ve cila yaptırabilir arabasına autowax merkezlerinde bu indirim kuponuyla hiç para vermeden.

quote:

http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/autowax/1398733?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_308&a=1668
  • hanım ankara ayaş yolunda sincandan eryaman istikametine doğru güzelkent kavşağına yakın petrol ofisinde iç dış yıkamaya 6 TL veriyor. 2 tlde bahşiş. gayet özeniyorlar. bir de tüm plastik aksama ve tekerlere güzel parlatıcı sürüyorlar. araba gayet dikkat çekici oluyor. çayyolunda 15 civarında yuh diyodum, ha bir de nazın pek geçmiyordu....
  • ANKARA..arkadaslar tam olarak bılmıyorum ama bu ostım gobege gelmeden ıvedık organıze ye donen yukarı dogru cıkan yoldan devam ettıgınızde MACUNKOY tarafına dogru bır OPET var orada 1 tl supurge 1 tl de cılalı kopuk ıle bıcı bıcıya gırıyorsunuz elınızde bezının lastık parlatıcılar ıle beraber araba sankı yenıden doguyor..

2 tl ıle super temızlık yapıyoruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 17 Kasım 2011; 11:09:39 >
  • takip
  • Izmir de alsancak civarında adam gibi bir iç dış yıkamacısı varmıdır ? yandaki yere ic dis yikama icin 15 tl veriyorum ama memnun degilim
  • b.paşa metrosunun az ilerisindeki OPET de,
    50 tl yakıt alana, köpüklü dış yıkama ücretsiz
    tavsiye ederim
  • istanbulda 1 TL ye 4 dakika süpürge gibi nereler var?
  • Eryaman 3. Etaptan Göle doğru giderken Opette (Eski Shell)'de Bıcı bıcı 1 TL benzin alımı önemli değil hatta köpük isterseniz oda 1 TL.
    Yine Ayaş yolunda Eryamana gelmedenki opette Bıcı bıcı, süpürge var her biri 1TL

Ama ben İstanbul Yolunda Eryaman Göl çıkışına gelemden eski LPG ci var (şimdi piliç çevirmede satıyorlar) oraya yıkatıyorum. Köpüklü iç dış yıkama 7 TL baya iyi yıkıyorlar. Hatta adamlar artık lpg satmayıp bu işi yapıyorlar( ruhsat falan sorunu kesin vardır orası ayrı ama yıkamaya devam ediyorlar)

Hatta adamlar bir ara yazın gürcüleri getirmişlerdi adamlar ne sizin dediğinizi anlıyor nede siz onları anlıyordunuz ama iyi özen gösteriyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikos

istanbulda 1 TL ye 4 dakika süpürge gibi nereler var?

Acıbadem Petrol Ofisi'nde var. Medipol'ün karşısında olan değil de sonradan açılan PO'yu diyorum. Tabii o taraflara yakınsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikos

istanbulda 1 TL ye 4 dakika süpürge gibi nereler var?

beylikdüzü bizimkent opet içinde var (Atatürk bulvarı üzeri)
  • başlık geride kalmış biraz canlandıoralım. ankara dışkapı ssk nın yanındaki bp de iç dış yıkama 7tl
  • benim paylaştığım yıkama fırsatı 7 lira oldu istanbul yolu lukoil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

benim paylaştığım yıkama fırsatı 7 lira oldu istanbul yolu lukoil

teşekkürler güncelledim şimdi
  • Bugün Ankara Keçiören Basınevleri yakınındaki papaz deresi diye bilenen bir semtte Yıldız oto yıkamada arabamı yıkattım.Salaş bir yer ancak oldukça titiz ve temiz yıkıyorlar.12 liraya yıkıyorlar.20-25 liraya yıkayan bir çok yerden çok daha temiz ,titiz ve düzgün bir yer.Pırıl Pırıl Gıcır Gıcır bir yıkama istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
  • İzmir Bayraklı Aytemiz Petrol iç-dış yıkama 3 lira.
    Otogaz da 2,39 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Ankara Aktaştaki Milangaz da en son 6 TL ye iç dış yıkıyorlardı. Bayağı da özeniyorlar.

2 defa arabamı yıkattım, bırakın özenmeyi yapılması gerekenleri bile yapmıyorlar. Arabayı bıraktım iç-dış dedim, abi elektrikli süpürge almıyor paspasları yapmayayım dedi. İyi dedik ama para almaya gelince 6 lira + bahşiş dedi eleman. Arabada yalan-dolan yıkandı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.