Şimdi Ara

araba yıkama fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
17.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ümraniye Doğanevler Alemdağ Caddesi üzerinde ki BP istasyonunda miktarı ne olursa olsun, yakıt alımlarında ücretsiz, el ile (Fırça) ve şampuanlı dış yıkama bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 2 Kasım 2011; 20:13:25 >
  • ankara'da
    -opet uzal petrol konya yolunda 100 tl yakıt alana dış yıkama ücretsiz (makine ile yıkıyorlar o zamazingonun adını bilmiyorum, iş gücü yok)
    -opet hürriyet caddesi 50 tl alana dış yıkama ücretsiz, veya 8 tlye iç dış yıkama. fırçayla yıkıyorlar. eskiden iyiydi fakat geçen hafta gittiğimde dışını tam temizleyemediler, içini kirli bezle sildiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ist-küçükköy kadoil, yakıt alana fırçalı köpüklü dış yıkama 2 lira

hocam kadoil de ne ilk defa duydum..
  • bursa yokmu bursaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

quote:

Fazla yaygın değil ama o kadarda bilinmeyen bi firma değil. En azından ben nadirde olsa görüyorum.
    http://www.kadoil.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

e-5 çobançeşme opet'te 100tl üzeri akaryakıt alımında fırçasız dış yıkama mevcut. akaryakıt almazsanız ise 5 tl'ye yıkıyorlar.

50tl ve üzeri köpüklü yıkama 1tl. orada çalışan genç bir çocuk var. 1tl yerine 2 veya 3tl verirseniz çok daha özenli yıkıyor. Aldığı maaşı düşünürseniz fazladan bahşiş vermeniz iyi bir hareket olur. Bahşiş vermezseniz de baştan savma yıkamıyor yanlış anlaşılmasın.
  • Hava cok kotu olmadikca yerimde musaitse kendim yikarim, Hicbi zaman kendi yaptiginiz temizlemeyi disarda ypmiyolar, fircayi bastira bastira yikarlar. + kendi arabami yikamak bneim icin hobi gibi bisey :)
  • Ankara Dikmen Shell 30 lt akaryakıta dış yıkama bedava. İsteyince kupon veriyolar 100 lira benzin alıp istiyorum ben.
    Yıkayanlara da 2-3 lira bahşiş.
  • Koşuyolu Petrol Ofisi (Koşuyolu parkından Nautilus'a devam ederken solda) :
    Her 75 TL karşılığı 1 ay süreli geçerli araba yıkama fişi veriyorlar. 150 TL'ye 2 tane alabilirsiniz, ısrarla isteyiniz :) 2 görevli fırçasız yıkama yapıyor. Önce tazyikli su tutuyorlar, sonra köpük püskürtüyorlar ve köpüğü tazyikli suyla temizliyorlar. Akşam 20.00'ye kadar çalışıyorlar. Yıkamadan önce yıkama fişi ile birlikte birkaç TL verirseniz, daha özenli yıkarlar. Ben genelde önden vermiyorum, doğal olarak özenli iş yapan olursa bahşiş veriyorum. Ama bahşiş vermeseniz de normal yıkıyorlar, baştan savma yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 2 Kasım 2011; 21:54:02 >
  • opetlerin çoğunda bedava yıkıyorlar. ama sadece dış yıkama. köpük sıkıp tazikli suyla yıkıyolr. kocaeli
  • TEŞEKKÜRLER dostum.

ben hiç arabama bakmasam da (2 ayda bir yıkatırım :) oha demeyin :) ) ucuz ve güzel bir yer olursa neden olmasın.
  • İzmir-Karşıyaka Koçtaş'ın karşısındaki PO'da benzin alana fırçayla dış yıkama ücretsiz. Fişinize falan bakmıyolar sürekli ordan aldığım için bazen benzin almasam da sıraya girip yıkatabiliyorum.
  • İZMİR: Bornova manisa kavşağının az ilerisindeki Opet'te 10 numara yıkama makinesi var. Bugüne kadar hiç girmezdim ama o makinayı görünce girdim oldukça yeni ve güzel. Diğer opetlere nazaran yakıt fiyatları daha düşük. Makina ücretsiz.
  • istanbul için;

bakırköy'de kartaltepe polis merkezine giderken büyük otopark var, iç dış yıkama 9 tl...

florya'Da akvaryumun yanında kapalı garaj var, iç dış 12 tl...

ataköy opet'in yanında iç dış yıkama 15 tl..
  • Bende ekleyeyim ama bunu trabzonda olan herkes biliyordur yinede yoldan geçenler veya geçicek olanlar varsa diye söyleyeyim trabzon beşirli shell de 1 tl ile dış yıkama fırçasız köpüklü yıkama 1 tl yi de makinaya atıyorlar zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

istanbul kavacık opette makinede yıkama 1TL (hiç benzin almasanıız bile 1TL)

İstanbul kavacık BP de 50 TL üzerine fırçasız köpüklü yıkama 2 TL

1 tl makinede yıkama dediğiniz fırçayla yıkama mıdır? o dönen otomatik fırçalardan?

evet aynen oyle. ama her zaman kesin 4-5 araçlık sıra olur en az.

aynısı ankarada
    eskişehir yolundan konya yoluna donunce ilk opette var. 1 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

quote:

İnsan ara sıra TV ye bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

TEŞEKKÜRLER dostum.

ben hiç arabama bakmasam da (2 ayda bir yıkatırım :) oha demeyin :) ) ucuz ve güzel bir yer olursa neden olmasın.

2 aya oha derseler bana ne derler kim bilir? ben servis bakımı geldiği zaman yıkatıyorum arabayı o da yılda 1 oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

istanbul yolu lukoil 5 lira iç dış yıkama hızla ve temizler fırça ile yıkıyorlar.Lpg sinide öneriyiroum akpet lpg satıyorlar istanbul yolunda her zaman en ucuz lpg onlarda şuanda 2,14

Bu arada benim yazmış olduğum fırça ile yıkalama makine fırçası ile değil el fırçası ile yıkaama.Basınçlı su ile önce yıkıyorlar el fırçası ile köpükleyip tekrar yıkıyorlar.Tabirler karıştı
  • Arkadaşlar sıklıkla araba yıkatan biri olarak şunu söylemek isterim, grupanya, groupfoni tarzı kampanyalardan kesinlikle satın almayın, bu iş ellerinde patladı artık hele de mavi yeşil diye bi yer ankarada yanından bile geçmeyin .........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.