Şimdi Ara

OTO YIKAMA FIRSATLARI - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
20
Favori
4.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bir sürü firma reklamı var. Ancak söz konusu dükkanlara gidince arabana göre muamele görüyorsun. Mercedes, bmw araban yoksa düzgünce iş yapmıyorlar.

İstanbul için bir arkadaş konu açmış. Ankara için aradım bulamadım. Ben sadece araç sahibiyim. Varsa düzgün bir yer uzakta olsa gider aracımı yıkatırım. Önemli olan kaliteli bir hizmet almak.

Yeri geliyor 20 liralık yıkama için 20 lira bahşiş veriyoruz yeri geliyor 1 kuruş vermek istemiyoruz. Bu konu altında hem tecrübelerimizi paylaşalım, Hem hesaplı hem de uygun fiyatlı oto yıkamacıları yazalım. İlçe, yer ismi ve fiyat belirtelim.

Eğer foruma özel kampanya yapan bir yer olursa ilk mesaja ekleyeceğim.

Not: Lütfen kendim yıkarım ne gerek varcı tayfa konuyu baltalamasın. Oto yıkatmak da bir ihtiyaçtır. Herkesin tercihine saygı duyalım. Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 22 Aralık 2017; 14:13:35 >

• Etimesgut Etimed Hastanesi'nin yanında Shell'in içinde oto yıkamacı var. Düzenli olarak oraya giderim. İç-dış 15 TL. Yalnız bir tane uyanık geçinen eleman vardı. Yıkama bitti, ne kadar dedim borcumuz, 20 TL dedi uyanık. Hmm dedim, kredi kartıyla ödeyeceğim. Bozuldu bir. 15 lira çektiler. Eleman arazi tabi. Sonra da zaten bir daha göremedim.
  • İyi konu
  • Takip.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira otomobillerle ilgili konularin icinde ciliz bir yorum olarak gecilen bilgilerin bir baslik altinda toplanmasi guzel olur.eskiden benzinliklerde 50tllik yakit alimina bile ucretsiz ic-dis yaptirilirken simdi depoyu fullesen bile disa ayri ice ayri supurmeye ayri silmeye ayri kurutmaya ayri para verir olduk ankarada.ey gidi eski gunler desem yeridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip oto yikamalar 30 a yikar olmus.

• ben konya yolundaki kadoil tüneli nde yıkatıyorum 5 lira. yeterli geliyor bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OtoKonfor - Oto Yıkama Kodu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip..
  • İstanbul olanın konusunu bulamadım linki atar mısınız hocam?
  • Otogaz Milangaz
    Otogaz Milangaz
    https://goo.gl/maps/7CFZrXdcHSP2

Burası 7.5 TL'ye iç-dış yapıyor. Aracı kendiniz çekebiliyorsunuz, ancak araç yıkanırken beklemek durumundasınız. Bırakıp gidebileceğiniz bir uygulama var mı emin değilim. Dış yıkama için standart benzinliklerdeki köpüklü yıkama makinesi kullanılıyor, içerisi için personel var ve farklı bezlerle camları ve iç yüzeyleri siliyor. En son olarak sanayi tipi süpürge ile araç içi süpürülüyor.

Fiyatına kıyasla oldukça iyi bir temizlik yaptıklarını söylemek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 20 Aralık 2017; 10:42:17 >

• Kecioren ufuktepede ic dis 18tl ye var suriyeli calistiriyolar cok begenmedim acikcasi fircayi tavanda diger tarafa uzatmaya calisirken tavana vuruyorlar suriyelilere acidim 3 4 lira bahsis verdim yinede en iyisi araci temiz kullanip disini kendin icinide maksimum 6ayda bi kez paradan kacmayip temizletmek karapurcektede bir yer var fiyat yazmiyor hic gitmedim ama devamli musterileri var luks araba hepside

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonelulara (sadece redlilere sanirim) hafta ici ucretsiz yikama var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Vodafonelulara (sadece redlilere sanirim) hafta ici ucretsiz yikama var.

nerde hocam?

• Şu konumdaki opet'te 15 tl. Eh fena değil yıkaması yapıyorlar. Samsun yolundan giderken sitelere ilk dönemeçten önceki opet. Köprü altına gelmedendi sanırım.

Bu arada ordaki benzinlik JAV'ın sanırım. Jandarma vakfının suları felanda satılıyor.

• Takip
  • Beşevler kavşaktaki BP'de yıkatıyorum. İç 15, iç dış 25. Tertemiz yapıyorlar çok memnunum.
  • Güzel bi' konu olmuş. Tekipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond
    Otogaz Milangaz
    Otogaz Milangaz
    https://goo.gl/maps/7CFZrXdcHSP2

Burası 7.5 TL'ye iç-dış yapıyor. Aracı kendiniz çekebiliyorsunuz, ancak araç yıkanırken beklemek durumundasınız. Bırakıp gidebileceğiniz bir uygulama var mı emin değilim. Dış yıkama için standart benzinliklerdeki köpüklü yıkama makinesi kullanılıyor, içerisi için personel var ve farklı bezlerle camları ve iç yüzeyleri siliyor. En son olarak sanayi tipi süpürge ile araç içi süpürülüyor.

Fiyatına kıyasla oldukça iyi bir temizlik yaptıklarını söylemek mümkün.

Evet burası iç dış 7.5 TL ama burada özellikle 1-2 dayı var ona denk gelmemek için dua ediyorum. Onlara denk geldiği zaman aracı son derece özensiz yıkıyorlar. Genç arkadaşlar biraz daha özenli yıkıyorlar. Ben 5 lira da bahşiş bırakıyorum ama en son gittiğimde artık adamla tartışma noktasına geldim, yahu ufak tefek leke olur onlara zaten laf etmiyorum, bildiğin arka camı silmemiş. Diyorum ki lastik parlatıcıdan sıkar mısın, "bitti abi" diyor, bitmediğini öbür arkadaşı kullanırken görüyorum.

Süpürgeyle aracı bir çekişi var komedi. Bu fiyata böyle muamele diyorlar sanırım. Bir şey diyemiyorsun haliyle.

--

Buranın üstündeki yer ise iç dış 12 TL. Lokasyon:

Burası 7.5 TL'ye göre daha özenli yıkadıklarını söylemek mümkün. İçini dışını epey güzel yapıyorlar beğendim.

---

Kendi yıkayacaklar için ise

Burada köpük 1 Lira yıkama 1 Lira

Burada makineye kendiniz atıp yıkayabilirsiniz.Önce su sonra köpük sonra su ile 3 liraya kendiniz yıkarsınız. Burayı aynı zamanda oradaki oto yıkamacıda kullanıyor ben kendim yıkayacağım derseniz size elleşmezler. Orada iç dış 15 TL

Bunların üçü de birbirine yakın noktalar.

25-30 TL dolaylarına çıkmadan buraları tercih edebilirsiniz. Bana kalırsa zorda kalmadıkça içiniz sine sine kendiniz yıkayın derim.

Bir tane torpido parlatıcı, bir tane lastik parlatıcınız, 1 tane yıkama süngeri, 1 tane harbiden kurulama bezi(mutfak bezi gibi dandik olmayan) alıp bagajda bulundurun. Lastik parlatıcıyı sıktıktan sonra mutfak süngeriyle lastiği silin uzaktan bakınca içinize siner.

Umarım faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 20 Aralık 2017; 14:39:30 >

• İyi günler forumdaşlar. Ankara Beşikkaya-Altındağ tarafında(Detaylı adres fotoda mevcut) bir dostumun yıkama dükkanı var. Konuyu görünce yorum yapmak istedim. Biraz reklam kokan hareketler diceksiniz ama bu sadece bir tavsiyedir. Karar sizin sonucta. Kaliteli ve uygun bir yer bana göre sizin fikirlerinize de saygım sonsuz. Umarım bu paylaşım bazı forumdaşlara faydalı olur memnun kalırsınız. Herkese iyi forumlar tekrardan.

OTO YIKAMA FIRSATLARI - ANKARA

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    nasil bir yikama hocam bu firfir benzeri mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.