Şimdi Ara

OTO YIKAMA FIRSATLARI - ANKARA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
20
Favori
4.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yenimahalle Belediyesi arkasında kadoil içinde yıkamayı öneririm. 20TL.
  • emreonline17 E kullanıcısına yanıt
    Yaşamkent acar continental bayisinde yikatiyorum uzun süredir 20 tl iç diş gayet iyi yikiyorlar hic sorun yaşamadim şimdiye dek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araba yıkamaya 30 lira vermek nedir ya . Çok mu zenginsiniz. İçini kendiniz silin . Çekin evden bi süpüre 10 dk da içini çekin . Dışını da 2-3 liraya benzinliklerde köpük ve su ile yıkayın. Hem spor olur hem paranız cebinizde kalır . Hayır yıkayınca bir daha kirlenmiyor mu ? Her 2 haftada bir yıkatsanız ayda 60 lira yapar . Yılda 720 yapar . Kusura bakmayın ama daha delirmedim. Arabamı da hep kendim yıkarım. Sıcak fırsatçı dh üyeleri 30₺ ye araba yıkatıyor. Dh bitmiş .

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    30 tl vereyim de benim arabayı yikayiver kardeş. Yıllarca sizin gibi düşünüp kendim yıkıyordum. Yorulduguma değmiyor inanın.

Tekrar teklif ediyorum 30 tl vereyim de benim arabayı yikayiver kardeş

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    30 liraya yıkayacaksan ben de hemen aracı getirip bırakayım güzelce bi yıkayıver kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

30 tl vereyim de benim arabayı yikayiver kardeş. Yıllarca sizin gibi düşünüp kendim yıkıyordum. Yorulduguma değmiyor inanın.

Tekrar teklif ediyorum 30 tl vereyim de benim arabayı yikayiver kardeş
    Bindiğiniz arabayı yıkayamıyorsanız size denecek laf Yok . Kiminin parası çok kiminin aklı çok. Parayla akıl da alınmıyor Bak yağmur da yağdı . Arabayı da yeni yıkatmıştım . Gidip arabayı gene yıkatayım . Nasıl olsa para çok .

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Arkadaşlar araba yıkamaya 30 lira vermek nedir ya . Çok mu zenginsiniz. İçini kendiniz silin . Çekin evden bi süpüre 10 dk da içini çekin . Dışını da 2-3 liraya benzinliklerde köpük ve su ile yıkayın. Hem spor olur hem paranız cebinizde kalır . Hayır yıkayınca bir daha kirlenmiyor mu ? Her 2 haftada bir yıkatsanız ayda 60 lira yapar . Yılda 720 yapar . Kusura bakmayın ama daha delirmedim. Arabamı da hep kendim yıkarım. Sıcak fırsatçı dh üyeleri 30₺ ye araba yıkatıyor. Dh bitmiş .

birde adamların kullandıkları bezler mikrop yuvası, 40 tane arabanın içini dışını aynı bezle siliyorlar leş gibide kokuyor camlar desen yağlı cilalı bezle siliyorlar klimayı kaloriferi açınca yeryüzü katmanları gibi pislik içinde. hiç emek iş gücü diye hünamizm kasmaya gerek yok.

ben 1 liraya fırça yıkama makinesine sokuyorum. 1 lirada süpürge . bimden 3'lü mikrofiber bez aldım 5 liraya, 3 liraya da silikonlu temizleyici var. toplam 10 lira. bezlerden birisiyle önce dış camları sonra arabanın dışını siliyorum . diğer bezle camları içeriden siliyorum son bezlede silikonlu mavi sıvıyla arabayı siliyorum hem daha az toz tutuyor hemde parlıyor.

gerçi şimdi işi ilerlettim jant parlatıcısından torpido cilasına kadar arabanın bagajında takım kurduk dediğin gibi hem güzel spor yapıyorsun hemde paran cebinde kalıyor toplasan yarım saat uğraşmıyorsun. ayrıca o bezleri akşam eve götürüp makinede yıkatmak, cilası parlatıcısı vs... bunlar bitene kadar onlarca kez kullanıyorsun, arabanın içinide 2 haftada 1 alıyorum cillop gibi oluyor.

hele birde arada haftasonu köye gidip bol suyu bulunca bayram temizliği yapan teyzeler gibi kendimi kaybediyorum. halı yıkama makinesiyle koltukları döşemeleri yıkamalar mı dersin, pastayla ufak çizikleri ezmek mi dersin, işin bittikten sonra sisleri parkları açıp kerh.ne kandili gibi arabayı uzaktan keyifle izlemek mi dersin, anlayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 6 Mayıs 2018; 18:32:8 >

• Keçiören Kalaba kent meydanındaki Ihlamur Kasrının kapalı otoparkında iç dış tertemiz 15 tlye yıkıyorlar. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

• 2-3 yıldır arabayı aynı yerde yıkatıyorum. Özellikle son zamanlarda bahşiş bırakmadığım için gerekli özenin gösterilmediğini düşünüyorum. Zaten 30-40 tl ücret veriyorum birde içime sinmiyor.
  • Podyum avm'nin oradaki aytemiz'de hem ic temizlik icin supurge, hem de dis yikama icin kazan ve sabun var. 1 liraya otomat seklinde calisiyor. 2tl verdim arabanin icini supurdum tertemiz oldu. Bir de guzel bir bez ve su ile ic temizlik tamam. Disini da kazim karabekir opet'te duzenli olarak 1 lira fiyatli yikama tabancasiyla yikarsak islem tamam.

Yikama fiyatlari ic dis 25-35tl olarak degisiyor. Bahsis haric.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 7 Mayıs 2018; 7:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

2-3 yıldır arabayı aynı yerde yıkatıyorum. Özellikle son zamanlarda bahşiş bırakmadığım için gerekli özenin gösterilmediğini düşünüyorum. Zaten 30-40 tl ücret veriyorum birde içime sinmiyor.
    Bende buna ayar oluyorum ya 20-30 lira veriyorsun sonra adam gelip bahşiş bekliyor oldu olcak bi 20 lira da ona verelim.En sevmediğim şey bahşiş vermektir yikamaci garson veya valeye

• Kendi zamanının değerini belirlemek vaaov vuuv vuuv diyoruz arkadaşyani şunu mu anlamalıyız, zamanımız çok değerli o yüzden 30-40 veriyoz yıkamaya.....da forumda yazarken geçen zaman, ne zamanı anlatın hele kesinlikle 657 nin değişmesi gerekli bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Mayıs 2018; 8:30:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arabasını kendi yıkayanlar için otomobil başlığında araba bakım ile ilgili başlıklar var orda paylaşabilirler görüşlerini. bu başlık araba yıkama fırsatları yani uygun fiyata uygun yıkama yapan yerler için açılmış bi başlık
  • Forumda 200liraya boya koruma , pasta cila kampanyalari var.

Gercekten emek,vakit ve malzeme isteyen uygulamalar bunlar.

Benim mantigima yatmayan bu uygulamalar bu fiyatlara olabilirken kiytirik ic-dis yikamaya 30-35 lira isteyen yerler.cilali yikama isterseniz 70lira diyorlar bulundugum bolgede

• yeni konu açmak istemedim, hazırda açılmışı varken.

istanbul beylikdüzü'nde bildiğiniz oto yıkamacı var mıdır, iç, dış ve koltukları yıkatmak istiyorum.

kampanya yapan firmalar oluyor hepsi dahi olanlar, onlar da olur.

Edit: konu ankaraymis :( pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 4 Ağustos 2021; 12:3:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.