Şimdi Ara

OTO YIKAMA FIRSATLARI - ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
20
Favori
4.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infest06

nasil bir yikama hocam bu firfir benzeri mi?

evet. tünele giriyorsunuz ama bildiğimiz fırçalardan daha kaliteli bence. gerçi pırıl pırıl çıkmıyor araba yine bi silme gerekiyor. ama kurulama da yapıyor alet
  • Merhabalar

podium avm professional car wax 30 TL .10 numara

Araba dış Parlıyor .Çamur ,Toz ...vs fazla etkilenmiyor .

Araba Temiz gibi görünüyor

Çalışan Ömer bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçlarınızı başkasına nasıl emanet ediyorsunuz? Kendiniz çok daha uygun hem de hiç çizmeden yıkayabilirsiniz. Bir sürü bilgi var bununla ilgili internette. Araçlarımız değerli. Onları kasapların eline emanet etmeyin. Kimse sizin gibi davranmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsi4513

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Vodafonelulara (sadece redlilere sanirim) hafta ici ucretsiz yikama var.

nerde hocam?

Otovinn larda. Red business tarifelerinden birinde olmak gerekiyormus (red esnaf da oluyor galiba(

• Geçen denk geldim.Çiftlik kavşagındaki shellde yakıt alınca makineye ücretsiz girebiliyorsunuz.Yakıt almadan 8-10 tl bir ücreti vardı haberiniz olsun.Tam kriterleri bilmiyorum.
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    Burada bende birkaç kez yikattim. Eger arac basinda durup eksik olan yerleri söylerseniz iyi. Yoksa araç pek iyi yikanmiyor, son gittigimde ic silme temizleme cok üstünkörü oldu, onu söyle bunu söyle hoş olmuyor, yikamaciyla tartışmaya gidiyordu, bir daha gitmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusemrenarin kullanıcısına yanıt
    Foruma özel fiyat verse hiç fena olmaz hocam. :)
  • takip.
    avm lerdeki yıkmacılar nasılır acaba hemen hemen her avm de var ancak fiyat nedir kalite nedir bilemiyoruz tabi.
  • sincan fatih tarafında olan varsa detay oto yıkamayı öneririm. sincanda çalışırken oraya giderdim. memnuniyetsiz ayrıldığım olmadı hiç. hafta sonları çok fazla sıra oluyor gitmenizi önermem. hafta içi daha makul. en son üç ay önce gitmiştim 20 tl idi.
    https://www.google.com.tr/maps/place/Detay+Oto+Kuaf%C3%B6r/@39.9756898,32.5871316,15.52z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x275f23a8fa883f44!8m2!3d39.9752712!4d32.5873267

• Meguiarsın sarı renkli cilalı şampuanını tavsiye ederim. Boş Camsil şişesine doldurun, Tünel yıkamaya girmeden önce aracın üzerine sıkın. Yıkama sonrası aracınız ışıl ışıl parlayacaktır.

Avmlerde filan cilalı oto yıkama vs hikayelerine para kaptırmayın. En ucuz ve en güzel yıkama kurutmalı tünel yıkama makineleridir.5 ile 7 liraya yıkıyorlar. Araç yıkandıktan sonra dışına hava üflüyor ve suyu uzaklaştırıyor. Bezle hafiften ıslak kalan yerleri kurulamak kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozan32

Merhabalar

podium avm professional car wax 30 TL .10 numara

Araba dış Parlıyor .Çamur ,Toz ...vs fazla etkilenmiyor .

Araba Temiz gibi görünüyor

Çalışan Ömer bey

Hocam Ford connect var bende kaça yikarsiniz iç dış birde bir güzellik yaparsanız on farlarda hafif sararma var (1.5 yıl önce komple beyazlatılmisti) onları temizletmek parlatmak istiyorum ikisinde bir güzellik yaparsanız geleyim en kısa zamanda

• Takip.
    Adam akıllı bir yere rastlamadım yıllardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Optimum avm karşısında şeker shell ve Yeşilova shell de güzel yıkıyor.

İç 10 dış 10 iç dış 20tl.

Sungerli yıkatacagim derseniz 3 lira fark alırlar.

Yıkamaya göre 25 veya 30 verip çıkıyorum genelde.

• önemli konu. çayyolu yaşamkent tarafından yazanları beklerim.
    Daha iyisi çıkmazsa kendi seçeneklerimi yazarım ama çok da memnun değilim. iyi araba yıkayan kalmadı. bahşişi önden versen bile işlemiyor artık.
  • Etimesgut Etimed Hastanesi'nin yanında Shell'in içinde oto yıkamacı var. Düzenli olarak oraya giderim. İç-dış 15 TL. Yalnız bir tane uyanık geçinen eleman vardı. Yıkama bitti, ne kadar dedim borcumuz, 20 TL dedi uyanık. Hmm dedim, kredi kartıyla ödeyeceğim. Bozuldu bir. 15 lira çektiler. Eleman arazi tabi. Sonra da zaten bir daha göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni konudan muzdaribim.ostimde fiyatlar asagi yukari 25-30tl arasi isini duzgun yapan yer yok ne yazikki.

• neverktulu kullanıcısına yanıt
    şeker shell ile yeşilova shell de 15 liraydı 20 yaptı.
    sizin dediğiniz yer hala 15 tl midir? en son ne zaman uğradınız?
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta uğradım hocam. Fiyat hala aynıydı.
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    4-5 aydır etimed shell e gidiyordum. Geçen hafta gittim. 15 den 20 yapmışlar. Süngerli 25 olmuş. Her zaman kuyruk olurdu şimdi bom boş gördüm. Yıkamayı da beğenmedim. Varsa altarnatif önerilere açığım.

• emreonline17 E kullanıcısına yanıt
    Ayni dertten muzdsibim hocam oneriniz var mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.