lassa snoways 4 kışlık lastik taktırdım toyota aracıma. 2017 advance var. Araç bi yumuşadı, direksiyon bile daha kolay dönmeye başladı. Yazlık nexen de mi sıkıntı var yoksa lassa mı çok iyi . Yazlığı değiştirince anlayacam :) |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (334. sayfa)

-
-
Gururla şunu söyleyebilirim ki lüks araca binmeyen her sekilde fiyat avantajına sahip 2008 micra 1.2 var 14 inc
Riken,Nokian ve Lassa dışında bir marka da şuan fiyat performans aramayın
kışlık riken yazlık lassa ve nokian 2 tane depoya ucuzken aldım.Fazladan 4 lü depo da dursun cünkü fiyatlar aşırı yüksek altın gibi dövize nazaran daha cok artacak
-
Merhaba.Nokianın dışındaki belirttiğiniz 2 marka kötü markalar.Kötü ve en önemlisi güvensiz ürünler üretmekteler.
-
Paraf ile mtv ödeyince 1500 tl indirim kodu verdi, şartlarını bilmiyorum. Kullanan olursa hayırlı olsun.
Tebrikler! MTV odemenizi Paraf ile gerceklestirdiniz, lastix.com da gecerli 1500 TL indirim kodunuz: lastixcomprf2025 Detay:www.paraf.com.tr B016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle söyliyim hocam rikenden ben menunum lassadan da cok memnunum sizin belki lastik 17 20 inc aralığındaysa ve performanstan memnun değilseniz o lastiği aldığınız yerle bir alakası olabilir nokian hadi tamam desek kabul ederim ama diğerleri iyi yani
-
FALKEN kullandım 4 sene 45 bin km çok yeterli bir lastik.tavsiye ederim
-
3-4 gün içinse kar çorabı alabilirsiniz
-
3-4 gün içinse kar çorabı alabilirsiniz.
-
Kar çorabını kuru asfaltta kullanırsanız 20 km içinde parçalanır
ayrıca max 50 km hızda kullanmanız gerekli kar olan alanda bile
bir lastik yerini asla tutmaz.
ancak yaşadığınız bölge gereği kışlık lastiğe ihtiyaç yok ve arada kış tatili için dağlara gidiyorsanız karlı alanlar için kullanımı çok mantıklı
-
lastikçi olur diyorda
arabanın mühendisleri olur diyormu?
o daha önemli bence
ön kapının bir tanesinde kullanabileceğiniz ebatlar yazıyor olması lazım araç için ordan kontrol edin
-
Zaten lastik yerine sürekli kullanayım diye almadım. Araç Ankara-Karabük arası gidiyor ama şu ana kadar lazım olmadı. Bakalım havalar böyle giderse kış lastiği almamaya devam edeceğim. Çok karlı havalarda zaten çıkarmayız arabayı.
-
genelde %3 e kadar fark sorun olmaz. 195 ile 205 arasi 1,74 cikiyor
kolayoto
Lastik Ölçüsü Hesaplamahttps://kolayoto.com/pages/lastik-uzmani-lastik-olcusu-hesaplama-html -
Oto pratik den lastik alan var mı? Fiyatları piyasaya göre nasıl
Hocam kar yağmıyor kış lastiğine gerek yok demeyin. Bir de şehirlerarası gidiyorsanız anlık buzlanmalarda yolu daha iyi tutuş sağlamak için kış lastiği gerekli. Anlık şeyler bunlar Allah korusun. Berat kandiliniz mübarek olsun. :)quote:
Orijinalden alıntı: iskocyaZaten lastik yerine sürekli kullanayım diye almadım. Araç Ankara-Karabük arası gidiyor ama şu ana kadar lazım olmadı. Bakalım havalar böyle giderse kış lastiği almamaya devam edeceğim. Çok karlı havalarda zaten çıkarmayız arabayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
215 55 r17 ebatları troc 2021 modeli için 4 mevsim öneriniz var mıdır?
Çok yağdığı zaman kullanmıyoruz. Yıllardır kullanırdım kış lastiği ile, sadece bir kere lazım oldu. Onda da kullanmayabilirdim. Kandil için geç oldu ama hayırlı cumalar dileyelim :)
-
Waterfall Unique HP 215/55R16 97W XL yazlık lastik almayı planlıyorum. F/P ürünü gibi geldi fakat kullanan tecrübe eden oldu mu? Alternatif F/P ürünü ne tavsiye edersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X