Modeli bilmiyorum ben markadan bahsettim. Goodyear bayisinden aldım fason ürün oldugunu düşünmüyorum çünkü garanti konusunda beni fabrika aramıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Modeli bilmiyorum ben markadan bahsettim. Goodyear bayisinden aldım fason ürün oldugunu düşünmüyorum çünkü garanti konusunda beni fabrika aramıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sahte lastik oluyor mu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Aralık 2024; 15:43:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yaz mı kış mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Matte Kar Çorabı alarak kışlık lastik işini sonlandırmış oldum :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Superx serisi iyi. Active serisini almayın. Lastik ölçüsü neyse tam onu alın, büyük ya da küçük alınca sıkıntı oluyormuş. |
Geçen sene Lassa snoways 4 aldım.İndirimle tanesi 1.800'e geldi.Memnunum.Biraz sert lastik ama yağmurlu havada kayma yapmadığı için tercih ettim. Bu sene fiyatlara oha diyorum. Enflasyon tuik'e göre yıllık yüzde 40 yersen.. |
Bende de var.Araç Clio İcon . Lassa Snoways'de ölçüler var. Nedense 195-55 R 16 ölçüleri daha pahalı. 205-55-16 da olur demişti lastikçi.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |