Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.652
Cevap
481
Favori
698.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

235/50/R19 Continental yazlık var üzerinde.

Kış için Continental ve Michelin baktım ama pahalılar.SUV için Ankaraya uygun ne olabilir?

• Benim arabada Continental Premium Contact 6 var, tam 3 yıl olmak üzere ve 40 bin KM yi doldurdu, sanırım 5 bin Km sonra tam 3mm ye düşecek şimdiden araştırmaya başlasam iyi olur. Baharda değiştiririm.

Bu lastik ile ilgili görüşlerim, Yeniyken çok konforlu, ses, yol tutuş ve fren optimum. 30 Bin km sonrası performansı düşüyor, 35 bin sonrası ise lastikler ciddi sertleşti. Bu yaz araba her gün 70-80 Km ve çok sıcak asfaltta yol yaptı buna bağlıyorum. Sağlıklı ömrü 45 bin Km de dolacak gibi görünüyor.

• thundere kullanıcısına yanıt

Mesela Hankook sizin için uygun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şitketin trafic panelvan aracı var, sıfırladık ama eskinin kışlıkları 205 65 16c, yeni aracın 215 65 16c

lastikçi tak bişey olmaz desede, hergün ortalama ist içi 80-100 km yol yapan araç için riske girmeyelim diye düşündük.

ancak lastikcikerin 1000tl civarı değişim ücretini görünce 4 mevsim m+s kullanmak sizce yakıt performasını etkilermi veya senede sök taka vereceğimiz ortalama 1 lastik parasına yakın 2000tl parayı amorti edermi yazın yazlık aralık-nisn kışlık.

• Selam arkadaşlar
    Doguslastik.com diye bir web sitesi buldum lastik fiyatları çok düşük geldi bana mesela Michelin 8-9 bin fiyati olan lastikler yarı fiyatına, bir üçkağıtçı durum olabilir mi tecrübe eden varmı?
    Ayrica ödeme adımında kredi karti yok peşin havale isteniyor, firma Adresi Bursa, ama ben haritada bulamadim.
    Burnuma kötü kokular geldiği için alışveriş yapmadım!!!

https://doguslastik.com/bize-ulasin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac_team -- 1 Aralık 2024; 21:13:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazlık olarak GoodYear Efficientgrip mi tavsiye edersiniz yoksa Bridgestone turanza mı?

Fiesta 205*45*17

İstanbulda kullanılacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,

Passat aracım için lastik alacağım. Goodyear Efficient Grip 2 lastik tercih edeceğim. Etiketi çok iyi duruyor. Bu lastiği kullanan var mı?

İnternette bu seriye ait testler yok. Bu lastiğin kodu 594894 olarak geçiyor. Net bir kullanıcı deneyimi bulamadım.

• Ankara da yazlık lastik için marka önerisi alabilir miyim? 225 60 18 ölçüler. Araç Tiggo 7

• Merhaba, ist.da ikamet ediyorum, aracım kapalı otoparkda bu zamana kadar hiç kış lastiği kullanmadım. Aracım 50bin kmde. genelde 60binde lastik değiştiriyorum. Sadece Ocak ayında üç dört günlüğüne uludağa çıkıcam. Kış lastiği almam gerektiğini düşünüyorum, 205/55/R19 ebatlar, citroen c5a üzerinde michelin lastikler var. Sizce ne yapmalıyım, hangi lastiği almalıyım.

• İzmir için yazlık Continental ultra contact almayı düşünürken birisi neredeyse yarı fiyatı olan Falken tavsiye etti. Kafam karıştı. Falken kullanan oldu mu hiç

• andios kullanıcısına yanıt
    Günde ortalama 100km yapan bir araç için continental yerine falken almak mantıklı olmaz mı? Aradaki fiyat farkı yakıt harcamasıyla eşitlenir diyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Günde ortalama 100km yapan bir araç için continental yerine falken almak mantıklı olmaz mı? Aradaki fiyat farkı yakıt harcamasıyla eşitlenir diyor musunuz?
    Siz yıllık 36bin km yaparsınız gibi o zaman.
    15bin için pahalıya geliyordu.
    Kesinlikle falken zarar yazar günde 100km ile.

• andios kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir lastik o kadar yakıta etki ediyor hayret. Yılda ortalama 25bin km altına düşmüyor evet. Kullandığım yol %80 ağırlıklı çevre yolu

• sakizagaci S kullanıcısına yanıt

Hocam bunun yerine 3-4 günlük araç kiralasanız, lastik derdiyle uğraşmazsanız, daha kolay olur sanki.

• maniac_team M kullanıcısına yanıt

karacabey gözüküyor banada instagramdan sponsorlu düştü haritada bulamadım bana 40 km gidip taktiracaktım ama muhattap yok sanki karşımda dolandırıcı olma ihtimali varmı bilmiyorum

• maniac_team M kullanıcısına yanıt

şimdi aradım numarada kapalı sazan avı sanırım

• muratmurat123 kullanıcısına yanıt

aman arkadaşım uzak dur daha önce kullandım yanaklardan açtı lastik garantiye bile sokmadılar ilk defa bu kadar kötü mal ile karşılaştım tavsiye etmiyorum

• muratmurat123 kullanıcısına yanıt

Ben ağustos sonu yeni araç aldım 2023 octavia ve bu lastik var üzerinde 205/55 r17 olarak.

Araç 30bin'de ve yaz ayları test ettim ve virajda savrulma eğiliminde bir lastik. Sorun yaşatmadı açıkçası.

Geçen ay sonu da yağmur çamur soğuk Denizliye gittim soğuk ve yağmurda daha performanslı olduğunu gördüm :)

Fiyat avantajı da var ise tercih edilebilir diyorum. Eski seri de testlerde ilk 3'e defalarca girdi zaten.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    sahte almış olmayasın, çok övülen model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Bu lastiğin orjinali dört kanallı ve beğenilen bir model. Yurtdışı üretimi ve etiket değerleri güzel.
    Birde bunun üç kanallı modeli var ve galiba yerli üretim. Egealarda orlinal ekipman olarak geliyordu. Onunla ilgili şikayet fazla diye biliyorum.
    Dört kanallısını opel astra da beş yıl 60 bin km kullandım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.