Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.652
Cevap
481
Favori
698.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dbsdeniz D kullanıcısına yanıt
    Seçenekler arasında yok ama belirtmek isterim ki cevap SAVA :) Ben de Ankara’da ikamet ediyorum.

• n11 de lastiklerde kredi kartına taksitte vade koyuyor peşin fiyatına 6 veya 9 a bölen önerebileceğiniz site var mı ?

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Getir finans ın kredi kartı n11 den yapılan alışverişlere 9 taksit yapıyor. Bir araştırın isterseniz. Kredi kartı aidatı da yok.

• Hepsiburada axess e 6 ya bölüyormuş o şekilde hallettim hocam
  • Merhabalar... 2021 Corolla için az önce görüştüm lastikçim ile... Goodyear 4 mevsim için 2900 TL, Bridgestone yaz lastiği için 3600 TL istiyor. "İstanbul'da yaz lastiği olur" diyor. Bridgestone 4 mevsim elinde yokmuş ama getirtirse 4.000 gibi olur diyor. Sizce Bridgestone yaz lastiği kurtarır mı, iyi bir tercih olur mu. Pek gitmiyorum ama soğuk havalarda sürpriz olursa memleketim Denizli'ye gitme ihtimali olur sadece kış aylarında. Tabii oraya giderken bazı yerlerde kötü yol şartları olabilir. Goodyear ile Bridgestone yaz lastiği arasında sizce hangisi olmalı? Teşekkür ederim.

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Bizim iş arkadaşının hanımına alıp sattığı arabasından çıkma 2023 kasım çıkışlı bridgestone varmış blizzak lm005 onları piyasasının yarı fiyatına çektim ikinci el ama olsun vadeli alamıyorum ve 16000den aşağı yoktu 8bine fitleştik

• HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt

Çok çok iyi... Yeni gibi lastik. Bir de az km yaptıysa...

• veyseller V kullanıcısına yanıt
    Hanımının arabaymıış hocam taş patlasın 10000 yapsın 1 sene yazda kullansa şöyle görsel attı ama

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAŞMETLİi -- 14 Kasım 2024; 16:57:7 >
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt

Bu yeni gibi, maşallah... Bize de denk gelse de kapsak. Çok iyi

• Arkadaşlar merhaba aracımı yeni aldım üzerinde michelin cross climate var 4 mevsim şehir sivas kış ağır olduğu için burda iş görmez kafama takılan 4 adet kışlıklı mı almalıyım yoksa 2 adet kışlık alıp çekilere taksam yeterli mi lastik ölçüm 205 55 16 daha önce dunlop kullanmıştım çok memnundum ama genelde goodyear ultragrip 8 tavsiye ediyorlar onunda ıslak zeminde iyi sonuçlar vermediğini duydum sizin tavsiye ettiğiniz bir marka varmı fp olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt

Gardaşım 😂2560 TL ye good year var

geçen hafta daha ucuza bulurdun aslında

alamayacaksanız en azından önlere alın seneye 2 tane daha alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Reyis alamayacaksan değil aracı satabilirim belki o yüzden yoksa alırım 4 tane goodyear iyi mi sence dunlop a göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adanada yaşıyorum arada kışın erciyese kayağa gitmek için 4 mevsim mantıklı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic (215 55 R16) için şu modeli düşünüyorum, ses düşük 69 dB, yol tutuş A, yakıt biraz fazla gibi, C.

3150 tl

www.n11.com
    Falken 215/55 R16 97V Ziex Ze310 Xl Ecorun Yaz Lastiği 2024 Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/falken-21555-r16-97v-ziex-ze310-xl-ecorun-yaz-lastigi-2024-48621531

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Or_By O kullanıcısına yanıt

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

clio 5 için bakıyorum.

• Or_By O kullanıcısına yanıt

Merhaba.GY eagle sportlar bçlgesel pazar lastiğidir.Tüm arge tr yapılır.GY nin global pazarlara sattığı oem olacak bir ürün değil.Ben tercih etmem kimseyede tavsiye edemem.

• veyseller V kullanıcısına yanıt

Merhaba.İstanbulda yağmurda iyi olan bir yaz lastiğ tüm işinizi görür.Kar 2-3 gün yağar isede kullanmazssınız.Kalan tüm sürede size daha güvenli hizmet sunar yaz lastiği 7 derece altında bile.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.