Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hijacke-R Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.599
Cevap
478
Favori
693.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2024 uretim yili continalten bayisi eyupoglu kolejinin orda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt

hocam önerin için çok teşekkür ederim. kışın araba genelde yatacak. o yüzden sence lastiği 4 mevsim mi alayım yoksa yazlık mı ? kışın kar, buz, şiddetli yağmur yokken belki bir iki turlamaya çıkarım sadece.

• Erzurum için kış lastği önerileriniz nelerdir 205/60r16 ara ölçü olduğu için fiyatlar çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen gün 225 45 17 goodyear ug8 tanesi 3250den taktırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Sava, Laufenn, Semperit gibi markalara bakın..Ciddi fiyat avantajı varsa bu markalar tercih edilebilir.

• Lastik Aracın en kritik donanımı aslında. Yerle aranızdaki en kritik bağınız.

Kış lastiği konusunda Michelin, bridgestone, continental gibi markalara yönelin.

Pazarama.com gibi yerlerde Peşin fiyatına 9 seçeneği mevcut. Şubat sonrası zaten herşey 2x olacağından enflasyona göre %50 indirimli oluyor gibi 3 ay sonunda ve pazarama puan - maxipuan vs kazanabilirsiniz.

2.kalite lastiklere para vermeyin. Bir kaç bin az vererek bir kaç metre uzun fren mesefasine sahip olursunuz. O bir kaç metre yüzbinlere veya hayata mal olabilir.

Saygılarımla

• Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum.

1 takım michallen pilot sport 3 lastik almak istiyorum. Lastikçilerde fiyatı 4000-5000tl arasında. internet fiyatı ise 3500 civarı fiyatı var.

Sorum şu; ben bu lastiği internetten aldığımda taktırmaya gittiğimde yeni lastik diye farklı bir fiyat tarifesi ile karşılaşır mıyım? Siz lastikleri kaça taktırıyorsunuz?

• Büyük C B kullanıcısına yanıt

Bana 2 ay once sokme takma balans 600 tl demislerdi ilinizde otopratik varsa arayın fiyat alın sonra diger yerlere sorun

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Keşke 205 olaydı

• comolokko23 C kullanıcısına yanıt
  • Hankook 205/55 R16 91H Ventus Prime4 K135 Yaz Lastiği 2024 Üretim seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Hankook 205/55 R16 91H Ventus Prime4 K135 Yaz Lastiği 2024 Üretim Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/hankook-20555-r16-91h-ventus-prime4-k135-yaz-lastigi-2024-uretim-48622602?magaza=ozbekotomotiv2

2148 TL

Link değişmiş

• Kış lastiği için goodyrar mı lassa mı iyidir?

Yer: Ankara

• muratkalli kullanıcısına yanıt
    Montaj ve balans ta bu fiyata dahil mi acaba?

• İyi akşamlar herkese. Bende 2014 model Renault Symbol marka aracıma, İstanbulda yaz kış kullanabileceğim ancak 4 mevsim olmayan bir yazlık lastik arıyorum. Yani kışın istanbul yağmurlarında da çok üzmeyecek kaliteli dört mevsimlikimsi bir yaz lastiği 185/65R15 88H ölçülerinde. Tecrübesi ve önerisi olan biri olursa çok makbule geçer.

• Arkadaşlar hanım gebe arabayı o kullanacak fazla ucuza kaçmadan vadeli olarak alabileceğim 195 55 16 i20 için kışlık lastik önerebilecek var mı acaba?

• mütefekkiradam kullanıcısına yanıt
    Evet dahildi. Ama ben orda yaptirmadim jantlarim tamir. Oldugu icin baska yerde sok tak balans ve rot yaptirdim.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Ben lassa almıştım çok memnundum hocam hatta şuanda aracı sattığım için ilana attım 2023 Lassa Competus winter 2 / yer istanbul

• HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    205 55 r16 da bakabilirsiniz, 195 ara ebat fiyatları pahalı,

Eğer yinede 195 alacaksanız Bridgestone turanza öneririm. 4 yıl 60 bin km dir. Sıfır aldığım araçta kullanıyorum. Türkiye’nin her yerini gezdim sayılır.

• dbsdeniz D kullanıcısına yanıt
    Goodyear iyi diyorlar, kullanan herkes memnun

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.