< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (328. sayfa)
-
-
hocam önerin için çok teşekkür ederim. kışın araba genelde yatacak. o yüzden sence lastiği 4 mevsim mi alayım yoksa yazlık mı ? kışın kar, buz, şiddetli yağmur yokken belki bir iki turlamaya çıkarım sadece.
-
Erzurum için kış lastği önerileriniz nelerdir 205/60r16 ara ölçü olduğu için fiyatlar çok yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende geçen gün 225 45 17 goodyear ug8 tanesi 3250den taktırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sava, Laufenn, Semperit gibi markalara bakın..Ciddi fiyat avantajı varsa bu markalar tercih edilebilir.
Lastik Aracın en kritik donanımı aslında. Yerle aranızdaki en kritik bağınız.
Kış lastiği konusunda Michelin, bridgestone, continental gibi markalara yönelin.
Pazarama.com gibi yerlerde Peşin fiyatına 9 seçeneği mevcut. Şubat sonrası zaten herşey 2x olacağından enflasyona göre %50 indirimli oluyor gibi 3 ay sonunda ve pazarama puan - maxipuan vs kazanabilirsiniz.
2.kalite lastiklere para vermeyin. Bir kaç bin az vererek bir kaç metre uzun fren mesefasine sahip olursunuz. O bir kaç metre yüzbinlere veya hayata mal olabilir.
Saygılarımla
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum.
1 takım michallen pilot sport 3 lastik almak istiyorum. Lastikçilerde fiyatı 4000-5000tl arasında. internet fiyatı ise 3500 civarı fiyatı var.
Sorum şu; ben bu lastiği internetten aldığımda taktırmaya gittiğimde yeni lastik diye farklı bir fiyat tarifesi ile karşılaşır mıyım? Siz lastikleri kaça taktırıyorsunuz?
-
Bana 2 ay once sokme takma balans 600 tl demislerdi ilinizde otopratik varsa arayın fiyat alın sonra diger yerlere sorun
-
Keşke 205 olaydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hankook 205/55 R16 91H Ventus Prime4 K135 Yaz Lastiği 2024 Üretim seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! www.n11.comHankook 205/55 R16 91H Ventus Prime4 K135 Yaz Lastiği 2024 Üretim Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/hankook-20555-r16-91h-ventus-prime4-k135-yaz-lastigi-2024-uretim-48622602?magaza=ozbekotomotiv2
2148 TL
Link değişmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kış lastiği için goodyrar mı lassa mı iyidir?
Yer: Ankara
Montaj ve balans ta bu fiyata dahil mi acaba?
İyi akşamlar herkese. Bende 2014 model Renault Symbol marka aracıma, İstanbulda yaz kış kullanabileceğim ancak 4 mevsim olmayan bir yazlık lastik arıyorum. Yani kışın istanbul yağmurlarında da çok üzmeyecek kaliteli dört mevsimlikimsi bir yaz lastiği 185/65R15 88H ölçülerinde. Tecrübesi ve önerisi olan biri olursa çok makbule geçer.
Arkadaşlar hanım gebe arabayı o kullanacak fazla ucuza kaçmadan vadeli olarak alabileceğim 195 55 16 i20 için kışlık lastik önerebilecek var mı acaba?
Evet dahildi. Ama ben orda yaptirmadim jantlarim tamir. Oldugu icin baska yerde sok tak balans ve rot yaptirdim.
Ben lassa almıştım çok memnundum hocam hatta şuanda aracı sattığım için ilana attım 2023 Lassa Competus winter 2 / yer istanbul
205 55 r16 da bakabilirsiniz, 195 ara ebat fiyatları pahalı,
Eğer yinede 195 alacaksanız Bridgestone turanza öneririm. 4 yıl 60 bin km dir. Sıfır aldığım araçta kullanıyorum. Türkiye’nin her yerini gezdim sayılır.
Goodyear iyi diyorlar, kullanan herkes memnun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X