"Nokian Seasonproof 1 205/60 R16 96H XL 4 Mevsim Lastik" isimli ürünü Akakce üzerinden takip ediyordum sürekli 3000TL civarındaydı, geçen hafta birden 4000TL civarına çıktı. Şimdi ise sitelerden kaldırılmış görünüyor. Bu olağan bir durum mudur? Hepsi bir anda satılmış olabilir mi? Bu garip durumu sizlere sormak istedim; bunun sebebi ne olabilir? |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (326. sayfa)
-
-
Goodyear 185/65 R15 88H Efficientgrip Performance Oto Yaz Lastiği (Üretim : 2024)
1969 TL sepette
https://app.hb.biz/ianbwRrzJX1t
goodyear lastikler son 6-7 ayın en düşük fiyatlarına inmiş durumda. sepette ek indirim oluyor
app.hb.bizEfsane Kasım Goodyear Oto Lastiklerinde İndirim Kampanyası - Hepsiburadahttps://app.hb.biz/AGmyawOoKtkw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 31 Ekim 2024; 17:11:36 >
-
merhabalar hyundai accent blue için lastik önerisi olan var mı? aracın durma olayı zaten biraz sorunlu güzel bir lastik seti almak istiyorum.
-
www.adac.deADAC Reifentests im Überblick | ADAChttps://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/
-
-
Eagle serisi pek tavsiye edilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevrem cok kisitli yok yani lassa var.turanza buldum 2023 tarhli cikti zamaninda michelin kullandim.Fiyatlar ucuk durum da conti 6 kullandim cok yumuşak cikti 2021 de falken aldim,cevre yollarim cukur taşlik dayanmiyor.Catlaklar oluştu.Bu seri 4 mevsim daha dayanikli diyor bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kar yagdiginda arabaya binmezsen sorun olmaz. Ama kar yaginca rezillik oluyor 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam 4 sene önce, n11 kampanyalarından, 4 tane Falken 195.55.16 yazlık lastiği, toplam 470 liraya almıştım... Şimdi bakıyorumda uçmuş fiyatlar.
Accent blue / Falken 195.55.16
4 senedir sorunsuz kullanıyorum..
Ben bu siteyi anliyamadim cözemedim sanirsam her model her hant yapisi yok.185-65-14 lazimm
Marka model ne istiyorsun hocam kışlık mı olacak söyle yardımcı olayım sana
Hocam urfa bölgesindeyim hava şartlari yaz aylarin da 45-50 buluyor.Her zamann yazlik aldim 3 yil dayaniyor 2021 de falken yazlik aldim ama şuan catlama var.4 mevsim eagle seans4 var alsam dayanirmi sicağa bilemedimm,kış aylarinda en fazla1 hafta boyunca -7 dereceyi göruyor.nette araştirdim 8.500 civarinda satiliyor takma vs 700-800tl goodyear ile ayni fiyata geliyor.çeşitte yok sanirsam yarin goodyear takicam gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 3 Kasım 2024; 16:10:13 >
Urfada kesinlikle yazlık ayrı kışlık ayrı alınmalı hocam aksini düşünme bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Urfa ya kışlık alınır mı reyis. Paran çok herhalde. Urfa da kışlık lastik alan bi sen varsın dur herhalde
Urfa için mi kesinlikle güleceğim yoktu :))5 sene yaşadım Urfada eğer orada kışlık lastik alıyorsan 81 ilde de almalısın
Urfanın etrafı dumanlı dağlar... Şehirler arası yol yapıyordur. Antalyada kışlık lastiğin yoksa gidemeyeceğin ilçeleri var. Seydişehire git bakalım yazlıkla...
-
arkadaşlar,
bir süredir kışlık lastik bakıyorum.
lastikfabrikası.com diye bir site çıktı karşıma.
fiyatlar absürt şekilde ucuz, hatta bedava.
birkaç gündür araştırıyordum sonunda şikayetvarda buldum.
site net dolandırıcı, aman dikkatli olalım.
-
Görmüşken yazayım. Bu lastikle iki arkadaşım yağmurlu havada kayıp bu lastiğe tövbe ettiler. Aracın biri Egea birisi Mercedes c180. Eagle serisinin ıslak zemin performansı düşük.
-
Güleceğin yoksa gülme ki gülünç duruma düşme. Hayatında siverek ilçesine gittin mi ? 5 yıl kaldım dediğine göre sen de memursun, hiç memleketine gidip gelmedin mi ? Sen şubatta arabaya bin de urfadan herhangi bir Karadeniz doğu Anadolu iç Anadolu marmara veya ege iline git bakalım yazlık lastikle gidebiliyor musun ? Adama 4 mevsim almasın diye yardımcı olmak istedik pişman ettiniz. İnterneti anca boş yapmak için kullanıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X